Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jokaa wrote:A mnie zaczyna boleć jak na @
Aska84, a masz jakieś nietypowe objawy?
Joka, ja tak mialam przed wczoraj, strasznie mnie brzuch bolał no ale na razie nic. Dzis 30 dc cyklu, jak @ nie przyjdzie to w poniedziałek idę na betę.Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
5.08 transfer zarodka z 5 doby 🤞
5 dpt progesteron 25ng/ml
8dpt progesteron 40,20ng/ml || beta >2,3 😢
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
15 dpt BetaHCG = spadek ma 540 😢 -
nick nieaktualny
-
Aska84 wrote:Nie mam objawów bo to nawet za wcześnie. Ovu wyznaczył mi 5 tydzień ciąży ale to chyba tez jakieś przekłamane.Im dłużej czekam na wyniki tym moje nadzieje maleją.
Daj znać, jak juz będziesz miała wyniki bety. Trzymam kciukiCzerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
nick nieaktualny
-
Aska84 wrote:Wyniki bety 378,9 mUI/ml:))) no to chyba to nie torbiel;)
Dobre wieści:) Gratulacje oby tak dalej.Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny dziś mam podać sobie zastrzyk z ovitelli. I takie pytanie do kiedy działać z M? Wczoraj na USG pęcherzyk dominujący miał ok 18mm. Zaczynam starania juz od dziś, ale nie wiem dokładnie jak długo. Bo różnie pisze co do pękania pęcherzyków po ovitelli. Czy któraś może doradzic.
-
No i niestety u mnie pojawiła sie @...masakra;(Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny! Czy ja rowniez moge sie dolaczyc do Was? My z M staramy sie juz od 2 lat. U mnie miesiaczki wystepowaly raz na pol roku tak jak owu. Ciezko bylo sie wstrzelic. Jestem po histeroskopi stymulacji clo i lametta. Teraz trwa moj 2 cykl na letrozolu (apo letro biore). W poprzednik cyklu 2 pecherzyki, po ovitrelle pekly ale niestety brak ciazy. Tez sie lecze jak coniektore w angeliusie. Mam nadzieje ze teraz wyjdzie. Jeszcze dodam ze mam pcos. Pozdrawiam Was i bede sledzic co u Was!
-
nick nieaktualnyU mnie rezygnacja z letrozolu dzis odebrałam wyniki krwi i złe. Lekarz internista mi powiedział, ze to skutek uboczny letrozolu. Dał mi jakies tam leki i witaminy,ale mowi ze w sumie małe odchyły wiec po m-cu powinno byc ok. Takze nie dla mnie letrozol.
-
lamienka wrote:Czesc dziewczyny! Czy ja rowniez moge sie dolaczyc do Was? My z M staramy sie juz od 2 lat. U mnie miesiaczki wystepowaly raz na pol roku tak jak owu. Ciezko bylo sie wstrzelic. Jestem po histeroskopi stymulacji clo i lametta. Teraz trwa moj 2 cykl na letrozolu (apo letro biore). W poprzednik cyklu 2 pecherzyki, po ovitrelle pekly ale niestety brak ciazy. Tez sie lecze jak coniektore w angeliusie. Mam nadzieje ze teraz wyjdzie. Jeszcze dodam ze mam pcos. Pozdrawiam Was i bede sledzic co u Was!
Hej, fajnie ze do nas dołączyłaś ja teraz mialam po lamette dwa piękne pęcherzyki które oba pękły ale niestety ten cykl nieudany @ przyszła;(;( kolejny miesiąc przed nami...
Ps. U jakiego lekarza w Angelusie sie leczysz?Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
Do karola128 Tego mlodego bez nazwisk bym wolala ale chyba sie domyslasz:-) do tej pory lekarze w stosunku do mnie byli bardzo ostrozni z lekami. Ten pierwszy zastosowal u mnie silniejsze leki. A Ty do kogo chodzisz? Mozesz podac inicjaly:-). Juz tak to jest. Gdyby za szybko sie udalo to by bylo za kolorowo. Trzeba poczekac i byc cierpliwym. A jak dlugo sie juz staracie jesli moge spytac?