Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJokaa wrote:U mnie pękł jeden z trzech pęcherzyków. Dwa są przetrwałe. Lekarka znalazła ciałko żółte, więc owu była. Jeśli się nie uda teraz to następnym razem będzie zastrzyk na pęknięcie.
Póki co temp ładna, zobaczymy co z tego wyjdzie. Entuzjazm opadł, bo liczyłam, że wszystkie trzy pękną i będzie większa szansa.
Mam dokładnie taka sama sytuacje, z ta różnica ze przestałam juz mierzyć temperaturę. Czuje ze u Ciebie sie uda. Trzymam kciuki!!! -
nick nieaktualnysandra80 wrote:Ciekawa jestem dziewczyny która w końcu zajdzie w ciążę wspomagając się letrozolem. Ja dziś mam 31 dc (przy cyklach 26-29 dni) testy negatywne (zrobiłam już chyba z 5). Biorę duphaston jutro ostatni dzień, pewnie wtedy @ się pojawi.
31 dzien...brzmi obiecująco. Jak sie nie pojawi to biegnij na betę ja przyszły miesiąc zaczynam z zastrzykami;( -
Ja aż sie boje testować, dzis jest mój 27 dc. O ile moja silna wola przetrzyma to poczekam do końca tygodnia - i wtedy wszystko sie wyjaśni.
Chociaz zastanawiam sie nad betą...Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
5.08 transfer zarodka z 5 doby 🤞
5 dpt progesteron 25ng/ml
8dpt progesteron 40,20ng/ml || beta >2,3 😢
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
15 dpt BetaHCG = spadek ma 540 😢 -
Mnie dzisiaj strasznie zaczelo boleć podbrzusze,jakby bóle miesiączkowe Jestem załamana ;( oby @ sie nie pojawiła!!Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
Ja dziś zrobilam test...4 dni przed okresem, nie wiem czy dobrze zrobilam bo wyszla jedna gruba krechą ;(;(
Teraz zastanawiam sie czy nie isc na betę jutro, wtedy wszystko by bylo jasne.Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
nick nieaktualnyKarola138 wrote:Ja dziś zrobilam test...4 dni przed okresem, nie wiem czy dobrze zrobilam bo wyszla jedna gruba krechą ;(;(
Teraz zastanawiam sie czy nie isc na betę jutro, wtedy wszystko by bylo jasne.
Poczekaj jeszcze te 4,5 dni. Jeśli @ nie przyjdzie, wtedy idź na betę...i głowa do góry, jeszcze nic straconego -
Progesteron 20,3 ng/ml Daaawno takiego ładnego nie miałam. Czyli owulacja była na pewno. Lametta działa:) Nawet jak tym razem nie trafiliśmy to cieszę się, że wszystko pracuje jak trzeba:) Chociaż bardzo bym chciała żeby się już w tym cyklu udało
Aska84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aska84 wrote:Aaaaaaaaa II na teście....to jest niemożliwe:)
w którym dc robiłaś test ??Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
nick nieaktualnyKarola138 wrote:Gratulacje!! Super w końcu którejś sie udało:)
w którym dc robiłaś test ??
28dc, maź ma dziś urodziny....test zrobiłam w zasadzie tak po prostu. Ale jutro rano go powtórzę i ewentualnie pójdę na betę. Druga kreska jest jasnoróżowa wiec to nic pewnego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrtiii86 wrote:Dziewczyny a od kiedy brać duph? Mam jutro wieczorem wziasc ovitelle. i tak się zastanawiam od kiedy ten duph.zawsze bralam 16dc ale, owu będzie dopiero w 17-18dc. A na wizytę mam przyjsc równo za tydzień, zęby sprawdzić czy pęcherzyki pękły.
Może lepiej skontaktować sie z lekarzem, ja zawsze brałam koło 16 dnia ale przy owulacji w dniu 13 -
nick nieaktualny