Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAska84 wrote:Mi ovu przesunął owulacje, ale nie wydaje mi sie żeby była 15. Jutro chwila prawdy, coś czuje ze te dwa pęcherze nie pękły:(
-
Ja dzisiaj mam kolejny monitoring i chwila prawdy czy któryś z pęcherzyków pękł. Trzymajcie kciuki!Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
5.08 transfer zarodka z 5 doby 🤞
5 dpt progesteron 25ng/ml
8dpt progesteron 40,20ng/ml || beta >2,3 😢
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
15 dpt BetaHCG = spadek ma 540 😢 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszka wrote:u mnie było dziwnie, bo pecherz niedojrzały-ale pękł bo lekarz powiedział, że peknie, wiec jak juz nie czuje bolu to na pewno pekł. W piątek ide na podgląd to bedzie wiadomo. Napisz jak u Ciebie wyszło.
Czyli jest nadzieja:) to czekanie mnie meczy okropnieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 18:42
-
Ja wlasnie jestem po wizycie. Oba pęcherzyki pękły, dwa ciałka żółte i pani doktor powiedziala ze endometrium tez piękne. Pozostaje tylko czekać i trzymac kciuki...oby tym razem sie udało
aszka, Jokaa, pabelka88 lubią tę wiadomość
Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
nick nieaktualny
-
Karola138 wrote:Ja wlasnie jestem po wizycie. Oba pęcherzyki pękły, dwa ciałka żółte i pani doktor powiedziala ze endometrium tez piękne. Pozostaje tylko czekać i trzymac kciuki...oby tym razem sie udało
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:trzymam kciuki, ja wczoraj zrobiłam test około 10-11 dni po owu, i negatyw, ale jeszcze mam nadzieję oczywiście
Pewnie ze jest nadzieja, to chyba nawet za wcześnie.
Mój maż ma za 2 tygodnie urodziny. Gdybym była w ciąży to byłby dla niego najlepszy prezent na świecie.aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jokaa wrote:Idę dzisiaj na monitoring, trzymajcie kciuki. Temperatura jakby się podnosiła, jajniki bolą dzisiaj strasznie. Oby wszystko było w porządku.
trzymamy Daj znać jak juz będziesz poCzerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
nick nieaktualny