Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Brtiii86 wrote:Dziewczyny dziś mam podać sobie zastrzyk z ovitelli. I takie pytanie do kiedy działać z M? Wczoraj na USG pęcherzyk dominujący miał ok 18mm. Zaczynam starania juz od dziś, ale nie wiem dokładnie jak długo. Bo różnie pisze co do pękania pęcherzyków po ovitelli. Czy któraś może doradzic.
-
Brtiii86 wrote:Dziewczyny dziś mam podać sobie zastrzyk z ovitelli. I takie pytanie do kiedy działać z M? Wczoraj na USG pęcherzyk dominujący miał ok 18mm. Zaczynam starania juz od dziś, ale nie wiem dokładnie jak długo. Bo różnie pisze co do pękania pęcherzyków po ovitelli. Czy któraś może doradzic.
-
lamienka wrote:Do karola128 Tego mlodego bez nazwisk bym wolala ale chyba sie domyslasz:-) do tej pory lekarze w stosunku do mnie byli bardzo ostrozni z lekami. Ten pierwszy zastosowal u mnie silniejsze leki. A Ty do kogo chodzisz? Mozesz podac inicjaly:-). Juz tak to jest. Gdyby za szybko sie udalo to by bylo za kolorowo. Trzeba poczekac i byc cierpliwym. A jak dlugo sie juz staracie jesli moge spytac?
Ja leczę sie u M.B. my juz o dzieciątko walczymy prawie rok a wy jak dlugo? myślałam ze ten cykl będzie udany bo sie zapowiadało bardzo dobrze, no ale nic z tego zaczynam od początku..Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
5.08 transfer zarodka z 5 doby 🤞
5 dpt progesteron 25ng/ml
8dpt progesteron 40,20ng/ml || beta >2,3 😢
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
15 dpt BetaHCG = spadek ma 540 😢 -
Karola138 wrote:Ja leczę sie u M.B. my juz o dzieciątko walczymy prawie rok a wy jak dlugo? myślałam ze ten cykl będzie udany bo sie zapowiadało bardzo dobrze, no ale nic z tego zaczynam od początku..
-
Karola138 wrote:Ja leczę sie u M.B. my juz o dzieciątko walczymy prawie rok a wy jak dlugo? myślałam ze ten cykl będzie udany bo sie zapowiadało bardzo dobrze, no ale nic z tego zaczynam od początku..
-
Napewno m.b tylko ja do pani doktor chodzę do przychodni w innym mieście ale kiedyś w Angelliusie bylam u pani doktor na konsultacji.Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
lamienka wrote:My 2 lata, ale ja wiedzialam ze u mnie bedzie ciezko. Mam miesiaczki co pol roku, wiec i owulacje. Teraz dwa pecherzyki byly, pekly, ale niestety nie zaszlam. Teraz kolejny cykl na letrozolu i 31 monitoring u P.J.zobaczymy tym razem co bedzie. U mnie maly sluz w dni plodne. Masz jakies rady w tym temacie? Olej z wiesiolka slabo dziala. A Ty w ktorym dniu cyklu jestes?
Teraz początek 3dc, w poprzednim tez mialam dwa pęcherzyki które pękły no ale nic z tego. Ja również mialam problemy z miesiączkowaniem. Aktualnie biore lamette + encorton.Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
nick nieaktualnylamienka wrote:My 2 lata, ale ja wiedzialam ze u mnie bedzie ciezko. Mam miesiaczki co pol roku, wiec i owulacje. Teraz dwa pecherzyki byly, pekly, ale niestety nie zaszlam. Teraz kolejny cykl na letrozolu i 31 monitoring u P.J.zobaczymy tym razem co bedzie. U mnie maly sluz w dni plodne. Masz jakies rady w tym temacie? Olej z wiesiolka slabo dziala. A Ty w ktorym dniu cyklu jestes?
Może to nie jest jakiś złoty środek, ale dziwnym sposobem i ja i moja siostra zaszliśmy w ciąże miesiąc po zażywaniu Castagnusa. To są tabletki ziołowe. W pierwszym cyklu z letrozolem niestety nie udało nam sie zaciążyć. w tym cyklu zaczęłam brać Castagnus i zaszłam w ciąże. Moja siostra starała sie o dziecko 4 lata, miała taka sama sytuacje jak ja, zaszła po miesiącu brania Castagnusa. Może to przypadek ale istnieje opcja ze to nam pomogło. -
Aska84 wrote:Może to nie jest jakiś złoty środek, ale dziwnym sposobem i ja i moja siostra zaszliśmy w ciąże miesiąc po zażywaniu Castagnusa. To są tabletki ziołowe. W pierwszym cyklu z letrozolem niestety nie udało nam sie zaciążyć. w tym cyklu zaczęłam brać Castagnus i zaszłam w ciąże. Moja siostra starała sie o dziecko 4 lata, miała taka sama sytuacje jak ja, zaszła po miesiącu brania Castagnusa. Może to przypadek ale istnieje opcja ze to nam pomogło.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylamienka wrote:Dziekuje za info. A moglabys jeszcze napisac mi jak to brac? Jestem w 7 dc czy nie za pozno? Biore encorton i letrozol od 5 dc.
1 tabletka dziennie, przez cały czas:) możesz to skonsultować jeszcze ze swoim lekarzem ale tabletki są całkiem bezpieczne. To nie ma znaczeńia jaki dc, po prostu zacznij brać zaraz jak kupiszWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 07:38
chruszczow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJokaa wrote:A dzisiaj jeszcze miała duże nadzieje, bo temperatura wysoka się utrzymuje i nic mnie na @ nie boli. No trudno. Czyli od nowego cyklu zastrzyki.
Dziewczyny nie ma co sie załamywać. Jeszcze pare miesięcy temu byłam w beznadziejnej sytuacji. To tylko kwestia czasu i zaraz będziecie w ciazy. Nie poddawajcie sie, grunt to wiara
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 15:22
Brtiii86, Jokaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny