Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam 4aa, 4aa, 3ab i 5bc w azocie...Tylko ze mnie niczym nie leczyli tyle ze ivf...
Dlatego razem z dr podejrzewamy ze zrosty po endomendzie ktora mam takie cuda narobily...a jakość tez nie wiem bo na 15 jajek pobranych do zapłodnienia nadawalo sie 6.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 14:32
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja bralam 3-7 dc Lamette po 1 tabl. Dzis jest 10 dc a ja nie mam nic oprócz drobnych pęcherzyków.. Lekarz powiedzial ze jak sie nie uda to zeby zwiekszyc dawke 2 tabl dziennie.
Jakie dawki Wy mialyscie? W ktorm dniu urósł ładnie pęcherzyk?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2017, 10:57
Jezu ufam Tobie -
RedRose wrote:Dziewczyny ja bralam 3-7 dc Lamette po 1 tabl. Dzis jest 10 dc a ja nie mam nic oprócz drobnych pęcherzyków.. Lekarz powiedzial ze jak sie nie uda to zeby zwiekszyc dawke 2 tabl dziennie.
Jakie dawki Wy mialyscie? W ktorm dniu urósł ładnie pęcherzyk?
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Witajcie, jest to mój pierwszy post tutaj - poradźcie proszę. niestety mamy 4 stopien endometriozy. dotychczasowe stymulacje (również letrozolem) nie zakonczyly się ciążą. jestem po dwóch transferach (cykl stymulowany) i pozostaje ostatni mrozaczek. chcemy iść cyklem naturalnym - czy wiecie moze czy ktoś był delikatne stymulowany do transferu letrozolem w celu polepszenia warunków?Emi82
1 mrozaczek 2.2.2;
MTHFR_1298A-C Układ heterozygotyczny
3 transfer z tevagrastimem
2 transfer
1 transfer .
3 stymulacje: zebrane 4 zarodki 5 dniowe;
2016: 1 pełen cykl in vitro z podaniami kolejno 3 zarodków 3 dniowych -
endometrioza IV, biopsja endo - ok, uma 4 razy - ok
3 laparoskopie,
AMH około 1
ANA pozytywny
KIR brak 3DP1 haplo Bx.
Maż OK
Starania: 2014 -
nick nieaktualnyDziewczyny mi sie udalo po ponad 1,5 roku walki. Z Aromkiem w 5 cyklu.chociaz osobiscie uwazam ze pomogl mi najbardziej estrofem w 2 fazie cyklu i lyzeczkowanie macicy bo mialam endometrium polipowate. Mam nadzieje ze te moje dwie kreski zostana ze mna prosze trzymajcie zs mnir kciuki. To jest pierwszy cykl od 3 lat w ktorym nie mam plamien przed miesiaczka. Bralam jeszcze steryd pabi dexamethason chyba na endometrium bo po lyzeczkowsniu bylo cienke
Natalia01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Dziewczyny mi sie udalo po ponad 1,5 roku walki. Z Aromkiem w 5 cyklu.chociaz osobiscie uwazam ze pomogl mi najbardziej estrofem w 2 fazie cyklu i lyzeczkowanie macicy bo mialam endometrium polipowate. Mam nadzieje ze te moje dwie kreski zostana ze mna prosze trzymajcie zs mnir kciuki. To jest pierwszy cykl od 3 lat w ktorym nie mam plamien przed miesiaczka. Bralam jeszcze steryd pabi dexamethason chyba na endometrium bo po lyzeczkowsniu bylo cienke
-
nick nieaktualny
-
RedRose wrote:Dziewczyny ja bralam 3-7 dc Lamette po 1 tabl. Dzis jest 10 dc a ja nie mam nic oprócz drobnych pęcherzyków.. Lekarz powiedzial ze jak sie nie uda to zeby zwiekszyc dawke 2 tabl dziennie.
Jakie dawki Wy mialyscie? W ktorm dniu urósł ładnie pęcherzyk?
Ja biorę 4 tabletki od 2dc przez 5 dni. Łaskawie mam po tym dwa pęcherzyki, owulację ok. 15-16 dc.
Bez tabletek miałam swoją owulację po 20dc.
22cs - 15dpo bhcg 190,00 -> 17dpo bhcg 512,82
21cs - cb -
Cześć Dziewczyny, wszystkiego najlepszego w nowym roku!!! Chyba nie muszę pisać czego Wam wszystkim j sobie życzę ostatnio pisałam tutaj 2.12. Moje dwa pecherzyki wyhodowane w pierwszym stymulowanym lametta cyklu pękły ale nue przyniosły dwóch kresek. w tym cyklu urósł tylko jeden pecherzyk ale za to jaki- w 12dc 33 mm. Gin bal się zeby nie było torbieli ale ze w aptekach nue ma pregnyl to żniw monitoring za dwa dni i w 14 dc pękł sam. Jednak z tego co próbuje czytać to chyba mała szansa ze z takiego dużego pęcherzyka była prawidłowa komórka jajowa. Zna ktoś podobne sytuacje? Pozdrowienua dla wszystkichPCOS. Leki: bromergon, euthyrox, ovarin. 01.2018- sono-hsg
-
Zoska123 wrote:Cześć Dziewczyny, wszystkiego najlepszego w nowym roku!!! Chyba nie muszę pisać czego Wam wszystkim j sobie życzę ostatnio pisałam tutaj 2.12. Moje dwa pecherzyki wyhodowane w pierwszym stymulowanym lametta cyklu pękły ale nue przyniosły dwóch kresek. w tym cyklu urósł tylko jeden pecherzyk ale za to jaki- w 12dc 33 mm. Gin bal się zeby nie było torbieli ale ze w aptekach nue ma pregnyl to żniw monitoring za dwa dni i w 14 dc pękł sam. Jednak z tego co próbuje czytać to chyba mała szansa ze z takiego dużego pęcherzyka była prawidłowa komórka jajowa. Zna ktoś podobne sytuacje? Pozdrowienua dla wszystkich6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
dalinka wrote:Czy któraś z Was stymulowala jajeczka z clo2x2 + lamette 2x2? Troche duzo tego i mam obawy
A jakie masz AMH ? miałaś sprawdzaną drożność jajowodów a partner seminogram z morfologią ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄