Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Ogolnie letrozol to lek ktory stosuje sie na raka piersi. Mnie on raz pomogl. Ale rzeczywiscie tacy zwykli lokalni lekarze nie chca go przepisywac. Dziewczyny wy tez macie humory i rozchwiany nastroj po tych wszystkich lekach na stymulacje? Ja jeszcze duphaston biore i nie moge sobie poradzic. Najbardziej mi szkoda mojego meza. Ledwo to wytrzymuje. Ja czekam na miesiaczke i letrozol a pozniej gonal. Oby tylko przez te moje jazdy.bylo z kim robic to dzieciatko:-) pozdrawiam
-
daaaisy1989 wrote:Nie wytrzymałam i zrobiłam test... niestety jedna kreska...4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
Dziewczyny u mnie się nie udało. A taka byłam już pewna:( Jak na razie wstrzymujemy leczenie na jakieś pół roku, także życzę Wam powodzenia i mam nadzieję, że jak wrócę na forum Was już po tej stronie nie będzie4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
2019 naturalsik
-
To nasza decyzja, mam nadzieję, że czas szybko zleci i jak wrócimy do leczenia, zaczniemy od razu od inseminacji. Ale przez ten czas nie będziemy się zabezpieczać więc może jakaś niespodzianka się przytrafi Powodzenia dla Was:*4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
2019 naturalsik
-
dziewczyny czy ktoras z was brala lub bierze encorton?? co mozecie o nim powiedziec bo ja go wczoraj dosatalam ale sie nie zapytalam o ten lek. Niestety naczytalam sie o tym na necie i nie wiem co o tym myslec:((
Najdziwniejsze jest to ze testy wychodza mi negatywne a ja nadal nie mam @ a chciala bym juz nowy cykl rozpoczac:)))) -
czar-nula wrote:Dziewczyny u mnie się nie udało. A taka byłam już pewna:( Jak na razie wstrzymujemy leczenie na jakieś pół roku, także życzę Wam powodzenia i mam nadzieję, że jak wrócę na forum Was już po tej stronie nie będzie
-
Ja też byłam tylko 5 dni stymulowana letrozolem, a od dzisiaj 6 dnia a 8 dnia cyklu rozpoczynam zastrzyki gonal f 75. A w sobotę mam monitoring. Nic nie czuje żeby coś urosło, ale może sie miło rozczaruje. Chociaż ja zawsze czułam jak rosło . Encorton też biorę. Do owulacji kazali. Podobno się tyje od encortonu. Ja narazie mam wzmożony apetyt to fakt, ale narazie dodatkowych kilogramów nie widzę. To nasz 4 cykl starań na "dopalaczach" i tylko jeden cykl z jakimś skutkiem, pozostałe to takie, w których nic mi nie urosło nawet. Już mnie to wszystko naprawdę zaczyna wkurzać. Inne nie chcą a mają, a te które chcą nie mogą. i gdzie tu sprawiedliwość.
Kamilam8 lubi tę wiadomość
-
Kamilam8 wrote:To ciekawe co mi wyjdzie po tylu dniac
Będzie dobrze;) musi coś w końcu na nas zadziałać, ) wiedzę ze miałaś robiona droznosc jajowodow po ilu próbach lekarz postanowił Ci skierować na ha g? czy to była Twoja decyzja?
Kamilam8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny