X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Stymulacja letrozolem
Odpowiedz

Stymulacja letrozolem

Oceń ten wątek:
  • lamienka Koleżanka

Wysłany: 4 września 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogolnie letrozol to lek ktory stosuje sie na raka piersi. Mnie on raz pomogl. Ale rzeczywiscie tacy zwykli lokalni lekarze nie chca go przepisywac. Dziewczyny wy tez macie humory i rozchwiany nastroj po tych wszystkich lekach na stymulacje? Ja jeszcze duphaston biore i nie moge sobie poradzic. Najbardziej mi szkoda mojego meza. Ledwo to wytrzymuje. Ja czekam na miesiaczke i letrozol a pozniej gonal. Oby tylko przez te moje jazdy.bylo z kim robic to dzieciatko:-) pozdrawiam

• daaaisy1989 Koleżanka

Wysłany: 5 września 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wytrzymałam i zrobiłam test... niestety jedna kreska...:(

• lamienka Koleżanka

Wysłany: 5 września 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zalamuj sie! Badz cierpliwa. Predzej czy pozniej sie uda :-)!

• czar-nula Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daaaisy1989 wrote:
    Nie wytrzymałam i zrobiłam test... niestety jedna kreska...:(
    Niepotrzebnie się pospieszyłaś z tym testem. Powtórz we właściwym czasie;)

4 lata walki, 3 nieudane transfery
    leczenie immuno JP i...
    crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27 :)
    tb73e6yd8jub8trg.png
    2019 naturalsik :)
    w5wqroeqgd7aoonm.png
  • daaaisy1989 Koleżanka

Wysłany: 7 września 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobię jeszcze jutro o ile @ nie przyjdzie a coś czuje ze lada moment zawita;)

• czar-nula Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie się nie udało. A taka byłam już pewna:( Jak na razie wstrzymujemy leczenie na jakieś pół roku, także życzę Wam powodzenia i mam nadzieję, że jak wrócę na forum Was już po tej stronie nie będzie ;)

leczenie immuno JP i...
    tb73e6yd8jub8trg.png
    w5wqroeqgd7aoonm.png
  • daaaisy1989 Koleżanka

Wysłany: 9 września 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi ale uda sie nastepnym razem;* A czemu czarnulko wstrzymujesz starania? Takie zalecenia lekarza czy to wasza decyzja?

• czar-nula Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nasza decyzja, mam nadzieję, że czas szybko zleci i jak wrócimy do leczenia, zaczniemy od razu od inseminacji. Ale przez ten czas nie będziemy się zabezpieczać więc może jakaś niespodzianka się przytrafi ;) Powodzenia dla Was:*

leczenie immuno JP i...
    tb73e6yd8jub8trg.png
    w5wqroeqgd7aoonm.png
  • daaaisy1989 Koleżanka

Wysłany: 9 września 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy ktoras z was brala lub bierze encorton?? co mozecie o nim powiedziec bo ja go wczoraj dosatalam ale sie nie zapytalam o ten lek. Niestety naczytalam sie o tym na necie i nie wiem co o tym myslec:((

Najdziwniejsze jest to ze testy wychodza mi negatywne a ja nadal nie mam @ a chciala bym juz nowy cykl rozpoczac:))))

• 55monika5 Ekspertka

Wysłany: 10 września 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja biorę encorton juz 4 cykl, po 0,5 tabletki od 2 do 15 dc, niby ma pomóc przy ewentualnym zagnieżdzeniu zarodka, ja nie odczuwam żadnych skutków ubocznych zażywania encortonu więc myślę że nie ma sie co martwić

• daaaisy1989 Koleżanka

Wysłany: 10 września 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam brać jedna tabletke do odwołania. .. ale jak mowisz ze żadnych skutków ubocznych nie masz to się ciesze;)

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czar-nula wrote:
    Dziewczyny u mnie się nie udało. A taka byłam już pewna:( Jak na razie wstrzymujemy leczenie na jakieś pół roku, także życzę Wam powodzenia i mam nadzieję, że jak wrócę na forum Was już po tej stronie nie będzie ;)
    Pwoodzenia kochana, nie bierzcie leków, ale niespodzianki Wam i tak życze :) Powodzenia <3

• Kamilam8 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, mam pytanie :)

czy jest tu ktoś kto był stymulowany 7-8 dni letrazolem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 20:27

ih9kcbx.png
  • daaaisy1989 Koleżanka

Wysłany: 16 września 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety tylko 5 dni. Dziwne ze tyle dni no ale może Twój organizm potrzebuje większej dawki.

Kamilam8 lubi tę wiadomość

• lamienka Koleżanka

Wysłany: 16 września 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też byłam tylko 5 dni stymulowana letrozolem, a od dzisiaj 6 dnia a 8 dnia cyklu rozpoczynam zastrzyki gonal f 75. A w sobotę mam monitoring. Nic nie czuje żeby coś urosło, ale może sie miło rozczaruje. Chociaż ja zawsze czułam jak rosło :(. Encorton też biorę. Do owulacji kazali. Podobno się tyje od encortonu. Ja narazie mam wzmożony apetyt to fakt, ale narazie dodatkowych kilogramów nie widzę. To nasz 4 cykl starań na "dopalaczach" i tylko jeden cykl z jakimś skutkiem, pozostałe to takie, w których nic mi nie urosło nawet. Już mnie to wszystko naprawdę zaczyna wkurzać. Inne nie chcą a mają, a te które chcą nie mogą. i gdzie tu sprawiedliwość.

• daaaisy1989 Koleżanka

Wysłany: 16 września 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tym ze nie czujesz ze rośnie to się nie przejmuj; ) ja na 5 razy tylko raz czułam ze coś się tam dzieje a jednak coś tam roslo;) nie załamuje się będzie dobrze i nam się niebawem uda;) daj znać jak tam po monitoringu czy coś tam rośnie;)

• Kamilam8 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daaaisy1989 wrote:
    Niestety tylko 5 dni. Dziwne ze tyle dni no ale może Twój organizm potrzebuje większej dawki.

To ciekawe co mi wyjdzie po tylu dniac :)

ih9kcbx.png
  • daaaisy1989 Koleżanka

Wysłany: 16 września 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilam8 wrote:
    To ciekawe co mi wyjdzie po tylu dniac :)

Będzie dobrze;) musi coś w końcu na nas zadziałać, ) wiedzę ze miałaś robiona droznosc jajowodow po ilu próbach lekarz postanowił Ci skierować na ha g? czy to była Twoja decyzja?

• Kamilam8 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz chciał po trzech ale poprosiłam o jeszcze jedną próbę. Czyli po czterech stymulacjach. W sumie miałam już osiem w tym dwie do inseminacji. No niech się w końcu uda :) nam wszystkim :)

ih9kcbx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mój pierwszy cykl z letrozolem- 7 dni po 3 tabletki

ciekawi mnie rezulat

‹‹ 49 50 51 52 53 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ