Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tak, wcześniej brałam Clo. stresuje się bardzo, bo moja laparoskopia zbliża się wielkimi krokami. mam 3 cykle by zaskoczyć.
Aszka, ja to w zasadzie sama nie wiem jakie mam cykle. Tzn teraz wiem, bo sobie spisuję, ale chodzi o to, że ja bez luteiny nie mam okresu no i nigdy nie wiedziałam kiedy mam owulację i czy ją w ogóle miałam. Więc tak naprawdę okres mam teraz regularny, bo sam sobie go wywołuję.Córeczka 08.2016 -
Hej Dawno mnie nie było! Daisy jejku ale Ci zazdroszczę, dopiero przeczytałam. Serdeczne gratulacje! Dbaj teraz o siebie i nie stresuj się !
Rammel ja też w Angeliusie w styczniu laparoskopia z badaniem drożności i kauteryzacja. Teraz jestem na antykoncepcji żeby wyciszyć jajniki i nie zaglądałam tu jakiś czas. Tez u mnie miesiączka się nie pojawia regularnie " w normalnych warunkach". Najwyżej raz na pół roku albo rzadziej. Teraz odstawiłam antyki i czekam na @. Jadę też na wizytę i lekarz mój podejmie decyzję czy dalej antykoncepcja do stycznia czy będzie mnie stymulował jeszcze. Napiszcie coś dziewczyny żeby nam wątek nie uciekł . Pozdrawiam Was.
Daisy jeszcze raz gratulacje!!!! -
lamienka, ja nic nie pisałam, bo właśnie wątek trochę padł. Myślałam, że tu nikt nie zagląda.
Ja jeszcze jestem stymulowana, w zeszłym tygodniu 09.11.2015 (poniedziałek), miałam kontrolę i miałam jajeczko 19mm. Dwa dni później jajeczko miało już 23x25 mm i dostałam ovitrelle i nakaz starania się. Wczoraj byłam na monitoringu i owulacja była, jest płyn w zatoce douglasa, no i ciałko żółte krwotoczne. Dostałam duphaston. Czekamy do następnego piątku na bete. Pewnie znów czas się będzie dłużył. Ale jestem kolejnym przykładem, że tam gdzie clo nie działał, letrozol zadziałał
Dziewczyny, czy któraś z Was miała ciałko żółte krwotoczne i coś się z tego zrobiło, jakaś torbiel czy coś?Córeczka 08.2016 -
Dziewczyny, nie wytrzymałam. Dziś jest 11 dzień od podania Ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka. Zrobiłam test ciążowy, wyszły dwie kreski, z tym że testowa bledsza. Nie wiem co o tym sądzić, czy to jeszcze ovitrelle, czy już coś wyszło. W tygodniu lecę na betę Nie chce się nakręcać, ale te czekanie mnie przerasta:)Córeczka 08.2016
-
Rammel wrote:Dziewczyny, nie wytrzymałam. Dziś jest 11 dzień od podania Ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka. Zrobiłam test ciążowy, wyszły dwie kreski, z tym że testowa bledsza. Nie wiem co o tym sądzić, czy to jeszcze ovitrelle, czy już coś wyszło. W tygodniu lecę na betę Nie chce się nakręcać, ale te czekanie mnie przerasta:)
I jak beta?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRammel Gratuluję i życzę udanego rozwiązania.
Ja jestem W pierwszym cyklu stymulowania i od razu dostałam Lamettę 2x1+ fostimon+ enkorton + pregnyl po monitoringu, który mam jutro. Nie mogę się doczekać
Wierzę że wszystko idzie zgodnie z planem i niebawem dołącze do szczęśliwych przyszłych mam
Dodam, że czytając wasz wątek nabrałam pozytywnej energii i wiary że jednak szansa jest i dla mnie:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny