Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Zrobiłam test przed chwilą i wyszła bardzo bardzo blada druga kreska, nie wiem co o tym myśleć ...???? Owu była w 15 dc więc wydaje mi się, że jak by coś było to raczej byłaby lepiej widoczna. Ehh i po co ta nadzieja się pojawiła... Szkoda, że nie mam testu żeby zrobić jutro z porannego moczu. Oto zdjęcie http://zapodaj.net/8fb000e8d2752.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 18:41
-
ILKA88 wrote:No właśnie to już 14 dzień, myślę, że powinna być ciemniejsza kreseczka jeśli to by było to Jutro powtórzę test. Trochę poczytałam i sądzę, że nie ma co się nastawiać.
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
nick nieaktualnyILKA88, nie martw się będzie dobrze, napewno Ci się uda, tylko zachowaj spokój-wiem, że łatwo się mówi. Ja dzisiaj byłam u mojej Pani Doktor. Jestem pare dni po miesiączce i juz pojawiło się jajeczko 12mm. Okazuje się, że mój cykl się skraca. Zrobilam badania na tarczyce, wynik TSH 2,3 Pani Doktor mówi, że super. Endomotr. super śluzówka, w czwartek ide na podglądanko jak wygląda jajeczko ale powiem Ci szczerze... luzują całkowicie luzuję, co ma być to będzie, wiadomo bardzo pragnę Dzidzie, ale widzę ze nerwy tu nic dobrego nie robią. Musimy być cierpliwe a napewno wszystko się uda. Tak więc wrzucamy na luz dziewczyny
-
Dziewczyny zrobiłam kolejne testy... 2 grube krechy!!! Udało się w pierwszym cyklu z letrozolem. Do tej pory nie mogę uwierzyć. Wydawało mi się to niemożliwe a jednak! Myślę, że jest lepszy niż CLO, zobaczcie ile osób bierze CLO i się nie udaje wiele cykli a tu widzę, że już kilka osób tak szybko zaskoczyło. Bądźcie dobrej myśli! )
kellys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ILKA88 wrote:Dziewczyny zrobiłam kolejne testy... 2 grube krechy!!! Udało się w pierwszym cyklu z letrozolem. Do tej pory nie mogę uwierzyć. Wydawało mi się to niemożliwe a jednak! Myślę, że jest lepszy niż CLO, zobaczcie ile osób bierze CLO i się nie udaje wiele cykli a tu widzę, że już kilka osób tak szybko zaskoczyło. Bądźcie dobrej myśli! )
Ja teraz rozpoczęłam swój pierwszy cykl z letrozolem, tylko jestem przeziębiona, więc nie wiem czy to nie zakłóci mi cyklu. We wtorek mam pierwszy monit to zobaczymy A powiedz w którym dniu miałaś owulacje po letro ? Jakiej wielkości pęcherzyki i endo ? napisz coś więcej -
W sumie miałam 2 pęcherzyki ale jeden się zatrzymał na 15 mm a drugi miał 18 mm w 12 dc a w 13 dc miałam podany pregnyl. Wydaje mi się, że owu była w 15 dc rano bo czułam to wyraźnie. Endo nie wiem jakie było bo lekarz nic nie mówił. Na bete też nie idę bo lekarz nic nie mówił, że mam iść, dopiero za tydzień USG Modi myślę, że lekkie przeziębienie nie jest przeszkodą. Dajcie znać jak Wam idzie, 3mam kciuki
-
Czyli pewnie jak pękł to był w granicach ok 20 najlepiej ponoć tak 18-24
U mnie jak będzie podgląd to będzie 11 dc i zastanawiam się czy po letro rosną wolniej czy szybciej niż po CLO;) ...no nic okaże się w praktyce
A śluz miałaś dobrej jakości- płodny ? Czy nie obserwowałaś ? Bo CLO to wysuszacz u mnie -
nick nieaktualnyILKA88 GRATULUJE Z CAŁEGO SERCA !!! :*:*:*:*:*:*
TAK SIE CIESZĘ ŻE CI SIĘ UDAŁO,
MI RÓWNIEŻ DAJESZ NADZIEJĘ,
ale boję się już nastawiać, staram się podchodzić na luzie, Pani Doktor mówi mi że jestem zdrowa, i będzie dobrze, ale nie mogę zaskoczyć, mimo że bardzo bym chciala -
Gratki:) Trzymam kciuki za pozytywny rozwój wydarzeń.
P.S. dzis świeto, zaprosilam rodzine, ogladaja skoki, a ja ukradkiem do kibelka, podejrzec co i jak na forum, ale co poradzic jak moje mysli gdzie indziej. Przeciez nie bede miedzy zupa a kotletem opowiadac im o letrozolu;) -
Hej dopisuję się ponieważ również mam cykl z letrozole..
Wcześniej miałam trzy stymulacje CLO, w dużych dawkach ale nic nie rosło a endometrium spadało do 4mm..
Miałam przerwę trzymiesięczną w stymulacji i w staraniach, bo trochę mnie podłamały te monitoringi itd..
Wróciłam do gry
Dziś 24dc :)moje dawkowanie było zupełnie inne..mianowicie w 3 dc wzięłam jednorazowo 3 tabletki Letrozolu.. tak zaleciła doktor..
Nie miałam monitoringu bo były w tym czasie święta, ale czułam jak wszystko pracuje..oprócz Letrozolu piłam inofem 2x1 saszetce, brałam Donga i okładałam się borowiną :)w poniedziałek idę na betę
Tak jak Wy liczę mocno na ten lek bo tez czeka mnie laparoskopia jak się w ciągu 3 miesięcy nie uda.. PozdrawiamPCOS, Hashimoto, IO, Hiperprolaktynemia ;/