Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapomniałam dodać jeszcze, że w dniach okołoowulacyjnych nie widzę żadnego śluzu. Pojawia się on dopiero w 2 fazie cyklu jak biorę luteinę.
Czy po letrozolu wystąpiły u Was zaniki śluzu, bądź jego małe ilości w dniach płodnych? Jeśli chodzi o endometrium to też widzę, że z każdym cyklem coraz słabsze jest na CLO:(32 lata
3 lata starań
AMH 0,80
1 IUI 25.04 2 IUI 19.05
-
Jonelle gratulacje Eh jak ja bym też tak chciała..
Ja jestem już po zastrzyku. W końcu wyszło tak, że zrobił mi go mąż bo ja sama nie byłabym chyba w stanie.. Aga miałaś rację, igła jest tak cieniutka, że ledwo co poczułam ukłucie, nie bolało w ogóle. Teraz czekam na jutrzejsze USG, mam nadzieję, że wszystko idzie tak jak trzeba. -
nick nieaktualny
-
Hej.
Ja też jestem stymulowana femarą. Owu piękna, endo piękne, a ciąży nie ma.
W pierwszej ciąży zaskoczyłam za trzecim razem, a teraz czekam i się doczekać nie mogę
Od przyszłego cyklu próbuje CLO, ale mam obawy co z tym endo. Chociaż są dziewczyny, którym się udawało na CLO.Ksawcio ur. 27.04.2014
Aniołek 02.07.2016 [*] -
Jonelle bardzo mi przykro Nie poddawaj się może jednak beta ładne przyrośnie.. Eh ciężkie jest życie nas staraczek.
Aga trzymam kciuki mocno za Twój kolejny cykl!
U mnie wszystko idzie zgodnie z planem tzn. usg pokazało, że pęcherzyk pękł i teraz tylko muszę czekać na wyniki. Starania były codziennie więc nic nie ominęliśmy. Mam również brać luteinę dopochwowo przez kolejne 12, 13 dni i potem zrobić test z krwi. Jakby się udało po pierwszej stymulacji to chyba bym na kolanach do Częstochowy poszła No nic, muszę uzbroić się w cierpliwość..
Hej Maskotka. A powiedz, przy pierwszej ciąży też byłaś na stymulacji?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLadybird:) wrote:Hmm czy po dwóch moge sie spodziewać więcej niż jednej komórki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 16:12
-
nick nieaktualny
-
Ja brałam w tym cyklu 1 tabletkę lametty i wyhodowałam 1 pęcherzyk. Lekarz mówi, że to mało więc jeśli w tym cyklu się nie uda to w przyszłym mam brać 2 tabletki. Myślę, że to zależy indywidualnie od kobiety. Ja dostałam na początek 1 tabletkę, żeby uniknąć ewentualnego przestymulowania, przy 2 mam nadzieję urosną mi chociaż 2 lub 3 pęcherzyki. No chyba, że ten cykl okaże się szczęśliwy
Emilka ja byłam na badaniu usg w 10 dc więc nie trać wiary, może akurat przed te kilka dni urośnie cosik.
Cześć keejt. Ja też mam PCO, co prawda łagodną odmianę, ale jednak.. To też mój pierwszy cykl na lameccie i póki co wszystko idzie zgodnie z planem, czego i Tobie życzę -
czesc:) ja bralam letrozol 2-7dc, dzis w 8dc pecherzyk na prawym jajniku 18 mm, na lewym 17 mm, jutro mam IUI, dzis zrobilam po usg zastrzyk
dwa miesiace temu na prawym jajniku mialam w 9dc 18mm wiec u mnie letrozol podzialal na 2 jajnik jedynie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 13:32
-
nick nieaktualnyA ja przez 2 cykle miałam po jednym pęcherzyku, natomiast w jednym urodziły się aż trzy, z czego dominujący w 8dc miał 26mm.
Myślę że to bez znaczenia czy jeden czy pięć wyrośnie. Ważne aby zwaflował się z tym jednym jedynym żołnierzykiem, bo przecież o to chodzi, tak??
Ja przestaje się nakręcać. Ze spokojem podchodzę do kolejnego cyklu chociaż zakupiłam termometr owulacyjny i obiecałam rzetelnie mierzyć temp.
Ale znając mnie to zacznę świrować po owulce
Tak więc dziewczyny trzymamy kciukasy