Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydżelka wrote:Witam Was dziewczyny, również jestem stymulowana Lamettą, to mój drugi cykl. Pierwszy był po 1 tabl. od 3-5dnia, a w tym po 2 tabl. Nie byłam na monitoringu bo mam bardzo daleko do gina ale w następnym już chyba pojadę ponieważ mierzę temp i w tamtym cyklu owulacja była w 8dc bardzo wcześnie (na podstawie temp.) a cykl trwał 18dni. Nie dostałam zastrzyku. Wogóle mam totalnie rozjechane cykle np krwawienie przez cały miesiąc (żałośnie niski progesteron). Mam nadzieje że stymulacja pomoże mi uregulować go. Czy któraś też ma takie wczesne owulacje? I czy czujecie jajniki przed owulacją?
Pozdrawiam
Angelika -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszka wrote:to normalne przy letro szybka owulacja. Co do progesteronu niech zapiza Ci lutene albo dhupaston, nie zaszkodzi a jak ma pomoc to pomoze (bierze sie 2-3 dni po owulacji, przez 10-15 dni jak brak ciazy odstawia).
Aszka napisz coś więcej o tej luteinie. Po co się ją bierze? Czy jest na recepte? Mogę ją sobie sama wziąć bez konsultacji z ginem czy lepiej nie kombinować? -
AgacizdA wrote:Aszka napisz coś więcej o tej luteinie. Po co się ją bierze? Czy jest na recepte? Mogę ją sobie sama wziąć bez konsultacji z ginem czy lepiej nie kombinować?
To jest na receptę. To lek na podtrzymanie wczesnej ciąży i poprawę progesteronu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolencja wrote:ja nie bralam clo ale bylam w szoku ze po letro mi zanikl:( mi tez obiecywali ze nie zniknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 18:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyann23 wrote:AgacizdA jeśli moge zapytac w jakich dniach cyklu bierze lamette czy miałaś jeden pecherzyk
Ja bralam wczesniej clo mialam ladne pecherzyki ale lekarz zmienił bo edndomedrium kiepskie
Pęcherzyk przeważnie jeden, ale o właściwych wymiarach. -
nick nieaktualnydo olencji
a który masz dzień cyklu? jak jest u Ciebie zazwyczaj?może zapytaj się swojego dr? a te plamienia to może nie skutek niedoboru progesteronu tylko może jakies bakterie albo stan zapalny??Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 19:14