Szpital Południowy - klinika leczenia niepłodności
-
WIADOMOŚĆ
-
Kika949 wrote:Dziękuję, mam nadzieję że do mnie szczęście się kiedyś uśmiechnie. A który to tydzień ciąży? Ja brałam na początku ciąży 2x1 cyclogest, 3x1 duphaston i prolutex w zastrzykach. Podobno też takie plamienia w ciąży mogą się zdarzyć i nie świadczą o niczym złym. Kiedy masz prenatalne?
Wiesz co aktualnie to jest 8 tydzień ciąży. Prenatalne mam umówione na 13 tydzień. Akutrat lekarz , którego mi poleciła ginekolog ma urlop w moim 12 tygodniu ciąży. Szukam teraz innego lekarza. Ogólnie to myślę, żeby w 10 tygodniu zrobić któryś z testów wolnego płodowego DNA. Na wyniki czeka się do 10 dni, ale muszę to jeszcze skonsultować z lekarzem.
A Ty teraz Kika podchodzisz do in vitro w Południowym? Czy myślisz o zmianie miejsca? -
Kika949 wrote:No właśnie…. I prawidłowy kariotyp, mogę wiedzieć w jakim jesteście wieku? W jakiej klinice badałaś zarodki?
Ja 31, a mąż 36. My leczymy się aktualnie w Fertinie i tam badaliśmyKlinika niepłodnodści od 2024
🧔♂️ 36 l. - wszystkie badania książkowe
Kariotyp ✅️
HLA-C1✅️
👩 31 l.
-endometrioza
- choroby autoimmunologiczne
- problemy z owulacjami
-Kariotyp ✅️
3x IUI ❌️❌️❌️
1 IVF
09.2024 - program MZ
Transfery:
1) cb
2)cb
3) cb
2 IVF styczeń 2025 punkcja
4) cb
5) ciąża prawidłowa - 7tc💔👼
6) beta <0.2
3 IVF -lipiec 2025
- KIR AA - brak wszystkich karów implantacyjnych
- PAI 1 homozygota
- MTHFR
- VR2
Lipiec 2025 - stan zapalny endometrium
Pozostałe wyniki immuno w normie -
Justyna_W wrote:Wiesz co aktualnie to jest 8 tydzień ciąży. Prenatalne mam umówione na 13 tydzień. Akutrat lekarz , którego mi poleciła ginekolog ma urlop w moim 12 tygodniu ciąży. Szukam teraz innego lekarza. Ogólnie to myślę, żeby w 10 tygodniu zrobić któryś z testów wolnego płodowego DNA. Na wyniki czeka się do 10 dni, ale muszę to jeszcze skonsultować z lekarzem.
A Ty teraz Kika podchodzisz do in vitro w Południowym? Czy myślisz o zmianie miejsca?[/QUOTE
Trzeba być dobrej myśli, też bym zrobiła nifty. Mam umówioną wizytę do doktora W zobaczę co powie -