Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Zosiak88 - przykro mi, że @ przylazła
A ja jestem 6 dni poz zastrzyku i już na szczęście wszystkie negatywne objawy ucichły... Test za tydzieńzosiak88, Mraky lubią tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualnyWlasnie ja mialam laparoskopie w celu usuniecia cp bol nie do zniesienia po zabiegu jajowod mam zszyty pradem do tego mialam zalozony redon nie milo to wspominam ale widze ze to zalezy co to zazabieg. No ale jesli to bedzie tylko sprawdzenie droznosci to moze noe bedzie bolalo az tak
kinga27 3₩ trzymam kciuki;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2018, 15:12
-
Dziewczyny a jak u Was bylo z objawami ubocznymi po ovitrelle? Ja zaraz po zastrzyku nie mialam zadnych, teraz dopiero 10 dni po zastrzyku mam bol cyckow, bol glowy, mdlosci, podwyzszona temperature i ogolnie slaba jestem. I nie wiem czy to zastrzyk czy moze wysoki poziom proga (bo ponoc ovi go podkreca)?
Zosiak- ja tez mialam laparo w ciazy pozamacicznej i tej byl to straszny bol. Natomiast diagnostyczne laparo to luz, tego samego dnia sie wychodzi do domu w niektorych osrodkach wiec sie nie boj. A po droznosci wiele dziewczyn zachodzi jak marzenie:)I IUI 12.2018
Aniolki 6tc (**), cp blizniacza lipiec 2017
Aniołek 6tc(*) maj 2018
MTHFR homozygota
Hiperhomocysteinemia
Hiperprolaktynemia czynnosciowa,
Nawracające polipy macicy
Mąż super
"Nienarodzone dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat" -
nick nieaktualny
-
Ewus85 może w nowym cyklu szczęście się do nas uśmiechnie. Dobrze, że byłam na wyjeździe to tym razem nie miałam czasu żeby przeżywać że znów się nie udało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2018, 09:16
Ewus85 lubi tę wiadomość
Starania od 2016. Laparoskopia w 2018-niedrożne jajowody. Partner nasienie ok. AMH-3,27.
- 04.09-punkcja
- 09.09- transfer (mamy jeszcze dwa mrozaczki)
- 19.09 - beta
- 09.11-II transfer(mamy jeszcze jednego mrozaczku)
- 16.11. 2018 beta 83, 19.11 beta 407, 26.11 beta 4637
- 2019 na świat przyszła nasza córka
- czerwiec 2020 - ciąża pozamaciczna -
zosiak88 wrote:Dziewczyny Was tez bolala laparoskopia?
W skali 1-5, jak dla mnie to ten największy ból miałam na poziomie 3. A mam bardzo niski próg bólu i 3 dziury w brzuchu.
zosiak88
Czym zbijalas homocysteine ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2018, 11:36
5 lat walki...
3 x IUI, 1 x IMSI, 6 x FET
Aniołek [*] 8tc 02.2017 - córeczka (T22)
Aniołek [*] 5tc 08.2017 cb, 04.2018 cb, 05.2018 cb
Ciąża pozamaciczna 05.2018
NK 9,9%, KIR BX, ALLO-MLR 38%
05.2019 Naturalsik ❤ -
Ewus85 wrote:13 dni po ovitrelle test negatywny.
Ewus85 lubi tę wiadomość
Starania od 2016. Laparoskopia w 2018-niedrożne jajowody. Partner nasienie ok. AMH-3,27.
- 04.09-punkcja
- 09.09- transfer (mamy jeszcze dwa mrozaczki)
- 19.09 - beta
- 09.11-II transfer(mamy jeszcze jednego mrozaczku)
- 16.11. 2018 beta 83, 19.11 beta 407, 26.11 beta 4637
- 2019 na świat przyszła nasza córka
- czerwiec 2020 - ciąża pozamaciczna -
nick nieaktualnyEm jestem w tarakcie czytania forum bardzo dobrze ze walczysz to moj pierwszy nie udany cykl staran jestem po cp i polujemy na lewa strone teraz bylo po lewej wiec maj chyba stracony bo bedzie owulka z prawej ?czyli tej zlej strasznie mi orzykro poradzcie co tu zrobic by sie troche wyciszyc.
Homocysteine zbilam metylami solgar 400 b12 b6 i mamadha premium plus
Moja skala bolu po laparoskopii to 8 na 10Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2018, 17:00
-
nick nieaktualnyEwus bardzo mi przykro ze sie nie udalo ale musze Wam powiedziec z e moich ciazach poprzednich nie udanych w terminie miesiaczki wychodzily testy negatywne wiec chyba trzeba odpuscic to testowanie ale wiem jaki to bol bo to nadzieje sobie czlowiek robi i nie wychodzi
-
Witajcie ! 7 dni temu miałam pierwszą inseminacje, od 1 dnia po miałam strasznie nadety brzuch a od 3 dni bóle brzucha jak na @. Ogólnie nigdy nie przywiazywalam uwagi do temperatury przeważnie mierząc pod pachą miałam 36.2 zawsze niska. Wczoraj z mierzylam z ciekawości i 37.2 i tak utrzymuje się aż do teraz jest mi zimno mam rozpalone policzki ogólnie czuję się strasznie słabo. Dzisiaj zrobiłam test żeby sprawdzić czy utrzymuje się jeszcze ovitrelle ( dużo z Was pisalo ze po ovitrelle test wychodzi pozytywny nawet do 14 dni ) wyszedł negatywny. W środę mam zamiar powtórzyć w przyszły poniedziałek badanie z krwi... czy któraś z Was miała podobne objawy? Pozdrawiam wszystkie staraczki !!! Musiałam się zarejstrowac na tym forum bo ino czytam Wasze wpisy a czuję potrzebe popisania z Wami w tym okropnym czasie oczekiwania.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMialam rok przeewy po traumie po cp teraz wszystko sie zgralo byl pecherzyk 21 mm po lewej stronie zastrzyk a teraz bede musiala czekac dwa miesiace na kolejny:( jestem na sterydzie bralam leki immunosupresyjne. Gdyby nie to ze mam uszkodzony jajowod staralabym sie normalnie. No szczelic sobie w leb ten ovitrelle to mnie tak w konia zrobil ze sie juz nie dam jak znowu fostane bede pewna ze to zatrzyk zadnych testow nie robie i nie cuduje bo bez sensu lepiej gacie na tylek sobie kupic zamiast sie bawic w testowanie i zludne nadzieje. Jak @ nie orzyjdzie wtedy testy warto czekac niz cierpiec
Mraky poczekaj a noz niespodzianka bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2018, 20:27