Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIde teraz na monitoring kwiecien byl z lewej wiec teraz bedzie pewnie z prawej dlatego chodze nabuzowana. Od jutra zaczynam znowu biegac i musze do fryzjera sie wybrac i zadbac o siebie bo orzytlacza mnie to pomalu.Czyli mamy podobnie zyczw Ci zeby @ nie przyszla do Ciebie
-
zosiak88 wrote:Ja nie moge kazdego cyklu sie starac niestety ta oresja mnie wykonczy
5 lat walki...
3 x IUI, 1 x IMSI, 6 x FET
Aniołek [*] 8tc 02.2017 - córeczka (T22)
Aniołek [*] 5tc 08.2017 cb, 04.2018 cb, 05.2018 cb
Ciąża pozamaciczna 05.2018
NK 9,9%, KIR BX, ALLO-MLR 38%
05.2019 Naturalsik ❤ -
nie nastawiaj sie Na lewą ( lepiej sie milo rozczarowac ) wykorzystaj ten czas wybierz się do tego fryzjera idź na paznokcie też jak człowiek się czymś zajmie mniej myśli ja już dom wysprzatalam cały na błysk co nienawidzę sprzątać haha dziękuję :* oby tak było.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hmm a co chcesz wiedzieć ? Nie wiem co opisywać weszłam z mężem dostałam takie jednorazowe pantofelki i spodniczke ( zapytałam czy mogę jej nie ubierać bo miałam sukienkę Pani doktor pozwoliła ) weszliśmy na taką salę trochę czułam się jak w jakiejś sali operacyjnej strasznie ciepło była jeszcze Położna mówiła że musi być taka temperatura ze względu na nasienie zarodki itd. Kazali położyć mi się na takim płaskim łóżku przypominające do masażu ino miało te oparcia na nogi jak fotel ginekologiczny. Założyli mi cewnik i przez rureczke wstrzykli nasienie. Przy mialam moment ze poczułam ból ale tylko na chwilkę podobny jak przy hsg. Pani doktor pokazała nam później na usg nasienie w macicy. I lezalam sobie przez 10 min. Zrobiłam błąd ze miałam pusty pęcherz wtedy ponoc gorzej się to zakłada i nie widać na usg przez brzuszek ino miałam później dopochwowe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niestety tak wychodzi niby że statystyk przy naturalnych staraniach jest jeszcze mniejsze ponieważ nasienie musi przejść dłuższą drogę a tak to czeka na stanowiskach pocieszam się tyle że Doktorka powiedziała że bardzo ładny pecherzyk ( nie wiem po czym to stwierdziła ) i ze wiek u mnie działa na Plus. Zobaczymy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny