X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Test po zastrzyku ovitrelle
Odpowiedz

Test po zastrzyku ovitrelle

Oceń ten wątek:
  • Kaliope Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_45 wrote:
    Nie dziwie że w sumie bo po takich przejsciach też bym sie obawiała kolejnego podejścia. Ja po punkcji czulam się kiepsko 3 dni może ale nie aż tak jak ty.
    Dobrze że transfer odroczony. Jak tak kiepsko sie czujesz to myślę że to nie są dobre "warunki" dla zarodka.
    Mam nadzieję że już w kolejnym cyklu będziesz miała transfer 🤗 Lelarz coś wspominal czy byłby na cyklu naturalnym czy sztucznym?

Ola nie wiem, czy już pytałam. Miałaś hodowlę do blastek? Ile udało się uzyskać i zapłodnić przy jednej procedurze?

Ja: 35, on: 34

✅IO w remisji- Metformina 2000 mg
    📍AMH 22 ng/ml
    📍PCOS- brak samoistnej owulacji i menstruacji
    📍hiperandrogenizm
    📍przebyta infekcja C.Trachomatis
    📍hiperplazja endometrium

❌ Lewy jajowód niedrożny
    ✅ Usunięte niewielkie ognisko endometriozy

💉4 cykle gonadotropiny + Ovitrelle ❌
  • Finch11 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 💛
    Melduję że mamy kandydata na lewym jajniku jak to moja ginekolog ładnie określiła 😅
    Dziś 8 dc, endometrium cieniutkie bo tylko 3mm ale jeszcze wcześnie więc nie ma co się martwić na zapas, pęcherzyk 1.2, wizytę mam na środę więc już powinnam coś więcej wiedzieć, mam nadzieje że będzie ładnie rósł 🤭

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:58

28 i 30 lat <3
    starania od lipca 2024r.
    6 cs starań o pierwszego maluszka🥺

11.01🩸

WYNIKI:

-witamina B12 488 pg/ml
    -kwas foliowy 12.70 ng/ml
    -TSH 2.06
    -Homocysteina 7.2
    -witamina D 54 ng/ml
    -AMH 4.99 ng/ml
    -FSH 2,1 mlU/ml
    -LH 4,4 mIU/ml
    -insulina 7.711
    -glukoza 85
    -SHGB 82.60
    -badania na toxoplasme/ wzw typu C/ wirus różyczki/ cytomegalowirus ✔️
    - wyniki nasienia partnera dobre

🔴 Ureaplasma parvum w trakcie leczenia
    🔴 PCOS
‹‹ 529 530 531 532 533
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ