X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną TFP Fertility Macierzyństwo - kraków
Odpowiedz

TFP Fertility Macierzyństwo - kraków

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Oczekujaca Autorytet

Wysłany: 15 września, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia wrote:
    Satysfakcja z kliniki to dobry krok do sukcesu 😊
    Nawet jak transfer mi sie nie udał to potrafili pocieszyć, aż było widać troske w ich oczach 😊
    Co do pytań to zapraszam do miesięcznego wątku (teraz wrzesniowy) bo tam jest duuużo wiedzy 😉
    Oni są tam bardzo ludzcy i zwyczajnie serdeczni.
    Okej w takim razie wskoczę tam poczytać, dziękuję! 🥰

Andzia lubi tę wiadomość

Starania od 02.2024
    klinika leczenia niepłodności od 07.2025
    Ona 33l.
    Biochem 06.2024
    Hormony w normie, owulacje obecne, AMH 2,58
    Przewlekłe zapalenie endometrium - w trakcie leczenia
    Drożność jajowodów - czekam
    Pai hetero, MTHFR hetero
    MUCH czysty

On 34l.
    Seminogram w normie, jedynie morfologia 2%
    HBA 64%, stes oksydacyjny 1,6,MAR 0%
    Chromatyna - 22%
  • White1 Autorytet

Wysłany: 15 września, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem pod opieką doktora Rajsa od grudnia zeszłego roku, mam takie samo zdanie jak wy i zdecydowanie polecam zarówno doktora, jak i klinikę. Obecnie jestem w trakcie 8 cyklu stymulowanego, pod okiem doktora podejdziemy do in vitro na początku roku. Drożność, mucha i rozszerzone badanie nasienia również robiliśmy w TFP

Oczekujaca lubi tę wiadomość

⏳️05.2024 💉01.2025 🔜 IVF 01.2026

👧99' 🧑98' 🐈‍⬛ 🐈‍⬛

🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo

❌️ 01-09.25 8 cykli Lametta + Zivafert
    ⏳️ 10.25 9ty cykl Lametta + Ovitrelle
  • Takaja78 Debiutantka

Wysłany: 16 września, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny mam do was takie pytanie jak oceniacie leczenie oraz przebieg programu właśnie w tej klinice ? Jakie macie odczucia ? Nas prowadzi Pani dr. Olszak-Wąsik
    U nas problem leży po obu stronach u mnie i u mojego męża jakie były u was przypadki? I czy udało Wam się zajść w ciążę?

• Magda84 Debiutantka

Wysłany: 16 września, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takaja78 wrote:
    Cześć dziewczyny mam do was takie pytanie jak oceniacie leczenie oraz przebieg programu właśnie w tej klinice ? Jakie macie odczucia ? Nas prowadzi Pani dr. Olszak-Wąsik
    U nas problem leży po obu stronach u mnie i u mojego męża jakie były u was przypadki? I czy udało Wam się zajść w ciążę?
    Dobre,a przerobiliśmy już 3 inne kliniki w Krakowie i jedna w Katowicach.Umieją robić również zabieg męski ale jeśli chodzi stricte o leczenie męskie polecam dr Tomasz Wiatr,naprawdę wybitny,nie przeszkadza w klinice leczyć się u niego a procedurę robić w tfp ,ja jestem w ciąży po 1 podejściu u nich w mocno zaawansowanym wieku:) jak chcesz napisz na priv, powodzenia i pozdrawiam

• Wiosna3000 Znajoma

Wysłany: 16 września, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki miałaś wynik biopsji ?

QUOTE=Oczekujaca]Jestem już po paru wizytach i histeroskopii u dr Rajsa i jestem bardzo zadowolona. W końcu ktoś mnie traktuje poważnie i nie każe czekać nie wiem sama na co. Jest bardzo rzeczowy, konkretny, a przy tym ludzki. Nie naciąga na kasę, jeśli uważa, że coś nie ma sensu(kiedy cisnęłam mocno pytaniami o inseminacje czy ma sens) powiedział, że marne szanse i trochę szkoda kasy. Jako jedyny zauważył już na USG, że mam prawdopodobnie zapalenie endometrium co oczywiście się potwierdziło(wcześniej oglądało mnie dwóch innych ginów). Póki co leczę zapalenie i czeka mnie biopsja kontrolna, ale pewnie po nowym roku podchodzimy do in vitro. Trochę mnie to przeraża, ale musimy dać radę :)
    Sama klinika jest bardzo spoko, wszyscy są mili i serdeczni, wszystko się da załatwić i nikt nie robi łaski, że odpowie na jakieś pytanie.
    Dziewczyny przed in vitro jak się przygotowujecie? 😊[/QUOTE]

• Wiosna3000 Znajoma

Wysłany: 17 września, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy ktoś miał pobieranie komórek bez usypiania/sedacji?

• Sirona Nowa

Wysłany: 1 października, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takaja78 wrote:

Ja bardzo polecam panią doktor. Jest rzeczowa, dba o dobro pacjenta i podejmuje decyzje najlepsze dla danej pary w zależności od ich sytuacji. Czuję, że jest wielkim kibicem starań, żeby się udało

• Oczekujaca Autorytet

Wysłany: 15 października, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiosna3000 wrote:
    Jaki miałaś wynik biopsji ?

QUOTE=Oczekujaca]Jestem już po paru wizytach i histeroskopii u dr Rajsa i jestem bardzo zadowolona. W końcu ktoś mnie traktuje poważnie i nie każe czekać nie wiem sama na co. Jest bardzo rzeczowy, konkretny, a przy tym ludzki. Nie naciąga na kasę, jeśli uważa, że coś nie ma sensu(kiedy cisnęłam mocno pytaniami o inseminacje czy ma sens) powiedział, że marne szanse i trochę szkoda kasy. Jako jedyny zauważył już na USG, że mam prawdopodobnie zapalenie endometrium co oczywiście się potwierdziło(wcześniej oglądało mnie dwóch innych ginów). Póki co leczę zapalenie i czeka mnie biopsja kontrolna, ale pewnie po nowym roku podchodzimy do in vitro. Trochę mnie to przeraża, ale musimy dać radę :)
    Sama klinika jest bardzo spoko, wszyscy są mili i serdeczni, wszystko się da załatwić i nikt nie robi łaski, że odpowie na jakieś pytanie.
    Dziewczyny przed in vitro jak się przygotowujecie? 😊
    [/QUOTE]
    Hej, miałam to największe „+++” i jestem po biopsji kontrolnej czy się to przeleczylo.

Starania od 02.2024
    Ona 33l.
    Biochem 06.2024
    Pai hetero, MTHFR hetero
    MUCH czysty

On 34l.
    Chromatyna - 22%
  • zoltyjesiennylisc Debiutantka

Wysłany: 15 października, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś wie jak z środkami w klinice?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października, 11:43

starania od 08.2024

👀
  • Oczekujaca Autorytet

Wysłany: 17 października, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoltyjesiennylisc wrote:
    Czy ktoś wie jak z środkami w klinice?
    Mnie tydzień temu lekarz powiedział, że już nie ma kasy na ten rok. Nie wiem jedynie czy dla nowych par czy ogólnie.

Starania od 02.2024
    Ona 33l.
    Biochem 06.2024
    Pai hetero, MTHFR hetero
    MUCH czysty

On 34l.
    Chromatyna - 22%
  • Wiosna3000 Znajoma

Wysłany: 17 października, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dołączyliśmy z listy rezerwowych i też nam mówiono że już nie ma pieniędzy na ten rok , ciekawe czy coś się jeszcze zmieni

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ