TFP Fertility Macierzyństwo - kraków
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia wrote:Satysfakcja z kliniki to dobry krok do sukcesu 😊
Nawet jak transfer mi sie nie udał to potrafili pocieszyć, aż było widać troske w ich oczach 😊
Co do pytań to zapraszam do miesięcznego wątku (teraz wrzesniowy) bo tam jest duuużo wiedzy 😉
Okej w takim razie wskoczę tam poczytać, dziękuję! 🥰Andzia lubi tę wiadomość
Starania od 02.2024
klinika leczenia niepłodności od 07.2025
Ona 33l.
Biochem 06.2024
Hormony w normie, owulacje obecne, AMH 2,58
Przewlekłe zapalenie endometrium - w trakcie leczenia
Drożność jajowodów - czekam
Pai hetero, MTHFR hetero
MUCH czysty
On 34l.
Seminogram w normie, jedynie morfologia 2%
HBA 64%, stes oksydacyjny 1,6,MAR 0%
Chromatyna - 22% -
Jestem pod opieką doktora Rajsa od grudnia zeszłego roku, mam takie samo zdanie jak wy i zdecydowanie polecam zarówno doktora, jak i klinikę. Obecnie jestem w trakcie 8 cyklu stymulowanego, pod okiem doktora podejdziemy do in vitro na początku roku. Drożność, mucha i rozszerzone badanie nasienia również robiliśmy w TFP
Oczekujaca lubi tę wiadomość
👧26 🧑27⏳️05.24 💉01.25
✅️ MUCHa | drożność | tarczyca | AMH 6.16
✅️nasienie | DFI, HBA, MAR | ogólne badania
❌️ PCOS | IO | hiperandrogenizm | brak owulacji
❌️MTHFR homo | PAI-1 homo
💉 IVF 01.2026
⏳️ 09.25 8 cykl stymulowany -
Cześć dziewczyny mam do was takie pytanie jak oceniacie leczenie oraz przebieg programu właśnie w tej klinice ? Jakie macie odczucia ? Nas prowadzi Pani dr. Olszak-Wąsik
U nas problem leży po obu stronach u mnie i u mojego męża jakie były u was przypadki? I czy udało Wam się zajść w ciążę?
-
Takaja78 wrote:Cześć dziewczyny mam do was takie pytanie jak oceniacie leczenie oraz przebieg programu właśnie w tej klinice ? Jakie macie odczucia ? Nas prowadzi Pani dr. Olszak-Wąsik
U nas problem leży po obu stronach u mnie i u mojego męża jakie były u was przypadki? I czy udało Wam się zajść w ciążę? -
Jaki miałaś wynik biopsji ?
QUOTE=Oczekujaca]Jestem już po paru wizytach i histeroskopii u dr Rajsa i jestem bardzo zadowolona. W końcu ktoś mnie traktuje poważnie i nie każe czekać nie wiem sama na co. Jest bardzo rzeczowy, konkretny, a przy tym ludzki. Nie naciąga na kasę, jeśli uważa, że coś nie ma sensu(kiedy cisnęłam mocno pytaniami o inseminacje czy ma sens) powiedział, że marne szanse i trochę szkoda kasy. Jako jedyny zauważył już na USG, że mam prawdopodobnie zapalenie endometrium co oczywiście się potwierdziło(wcześniej oglądało mnie dwóch innych ginów). Póki co leczę zapalenie i czeka mnie biopsja kontrolna, ale pewnie po nowym roku podchodzimy do in vitro. Trochę mnie to przeraża, ale musimy dać radę
Sama klinika jest bardzo spoko, wszyscy są mili i serdeczni, wszystko się da załatwić i nikt nie robi łaski, że odpowie na jakieś pytanie.
Dziewczyny przed in vitro jak się przygotowujecie? 😊[/QUOTE]
-