X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
Odpowiedz

udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II

Oceń ten wątek:
  • izabelka90 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mas wrote:
    My chcemy w domu przyzwyczaić w takich tanich.
    Serio, nie sądzę, za ten mój dzik zaakceptuje jakieś
    Mój trochę młodszy , może łatwiej da się ujarzmić 😋 chciałabym od razu z filtrem i koniecznie z tym paskiem regulowanym, najwyżej odsprzedam .

👧👦90/88 prawidłowe kariotypy
    👼💔 08/21 29+1 HRHS 🎀, 01/22 6+1,
    05/22 8+3 🎀
    2022 elektrokonizacja szyjki macicy
    2023 dwie histeroskopie, 3 transfery ❄po pgta 💔
    dwie procedury ivf/imsi
    4ty transfer po leczeniu: Tarivid, Metronidazol, Nystatyna vp
    (neoparin, acard, prograf, bryophyllum, accofil)
    16.12.23 FET 4AA ⭐ 5dpt 5,06 6dpt 9,62 11dpt 87,9 13dpt 339 17dpt 2061 18dpt 2605 19dpt 2870 GS 8,7mm YS 3,3mm 23dpt 7834 CRL 0,29 cm 💓
    12+2 I prenatalne 5,59 cm, obraz USG prawidłowy ❤
    13+3 6,7 cm 💙
    21+2 II prenatalne 486g, echo serca ok ❤
    31+3 III prenatalne 1969g 💙
    Skarb na świecie 💙🥺 36+3 Nikoś 8.08.24 3280g, 55🌈
    4❄ pgta 😊
    age.png
  • _Pina Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izabelka90 wrote:
    Dziewczyny jakąś polecajka okularów dla bobasa? 😎
    My mamy okulary firmy Dooky 6-18 msc, też mają regulowany pasek z tyłu, który można odpinać. Są bardzo giętkie, można je wyginać śmiało, raczej dziecko ich nie zniszczy w ten sposób. Na razie w domu zakładamy i przyzwyczajamy. Póki co dłużej niż 10 sekund ich nie miała na sobie, cóż spodziewałam się tego :)

Kupiliśmy następny fotelik po łupinie, padło na Swandoo na bazie obrotowej. Oglądałam też spacerówki i tego Pinga co macie dziewczyny. Fajny wózek ale tak jak wspomniała Rosa dla wzrostu 160cm rączka jest wysoko i źle się go prowadzi przez
    to więc dla mnie odpada. Z innych, które oglądałam podoba mi się Espiro Pop ale temat jeszcze do przemyślenia. Smacznego jajka i mokrego dyngusa. Wesołych 🙂🐣🐣🐣

izabelka90 lubi tę wiadomość

age.png

Nasze szczęście już z nami 💖
  • monester Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W temacie akcesoriów słonecznych - mam polecajke na nakrycie głowy - czapeczka
    https://wooly.pl/pl/p/Letnia-czapka-merino-z-jedwabiem-Grey/346

• Mi_Lusia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Pina wrote:
    My mamy okulary firmy Dooky 6-18 msc, też mają regulowany pasek z tyłu, który można odpinać. Są bardzo giętkie, można je wyginać śmiało, raczej dziecko ich nie zniszczy w ten sposób. Na razie w domu zakładamy i przyzwyczajamy. Póki co dłużej niż 10 sekund ich nie miała na sobie, cóż spodziewałam się tego :)

Kupiliśmy następny fotelik po łupinie, padło na Swandoo na bazie obrotowej. Oglądałam też spacerówki i tego Pinga co macie dziewczyny. Fajny wózek ale tak jak wspomniała Rosa dla wzrostu 160cm rączka jest wysoko i źle się go prowadzi przez
    to więc dla mnie odpada. Z innych, które oglądałam podoba mi się Espiro Pop ale temat jeszcze do przemyślenia. Smacznego jajka i mokrego dyngusa. Wesołych 🙂🐣🐣🐣
    Ja się zdecydowałam na tego Pinga 3 i jestem mega zadowolona. Super się prowadzi, jest leciutki, ma spory daszek. Tylko my ze starym jesteśmy wysocy

• monester Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi_Lusia wrote:
    Ja się zdecydowałam na tego Pinga 3 i jestem mega zadowolona. Super się prowadzi, jest leciutki, ma spory daszek. Tylko my ze starym jesteśmy wysocy
    Ja nie jestem super wysoka i na początku mi ta rączka przeszkadzała, ale to jest kwestia przyzwyczajenia, bo teraz w innym wózku mi przeszkadza, że jest za nisko.

• _Pina Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi_Lusia wrote:

Mi on również pasował od strony technicznej, obejrzałam na zdjęciach i też był ok plus to co dziewczyny pisały ale w sklepie gdy się nim przejechałam to właśnie zwróciłam uwagę na wysoką rączkę w stosunku do mojego wzrostu i dupa - no za niska jestem a szkoda.

age.png

Nasze szczęście już z nami 💖
  • Osa 🐝 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izabelka90 wrote:
    Mój trochę młodszy , może łatwiej da się ujarzmić 😋 chciałabym od razu z filtrem i koniecznie z tym paskiem regulowanym, najwyżej odsprzedam .

Założyłam na próbę małej.. poleciały w sekundę haha😅😅 może się przyzwyczai z czasem 🙈

event.png
    39+1 4000g 56cm ☀️
    👧🏻♡
  • izabelka90 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osa 🐝 wrote:
    Założyłam na próbę małej.. poleciały w sekundę haha😅😅 może się przyzwyczai z czasem 🙈
    Zamówiłam dziś, przyjda po świętach, zobaczymy jak nam pójdzie 😎

👧👦90/88 prawidłowe kariotypy
    👼💔 08/21 29+1 HRHS 🎀, 01/22 6+1,
    05/22 8+3 🎀
    2022 elektrokonizacja szyjki macicy
    2023 dwie histeroskopie, 3 transfery ❄po pgta 💔
    dwie procedury ivf/imsi
    4ty transfer po leczeniu: Tarivid, Metronidazol, Nystatyna vp
    (neoparin, acard, prograf, bryophyllum, accofil)
    16.12.23 FET 4AA ⭐ 5dpt 5,06 6dpt 9,62 11dpt 87,9 13dpt 339 17dpt 2061 18dpt 2605 19dpt 2870 GS 8,7mm YS 3,3mm 23dpt 7834 CRL 0,29 cm 💓
    12+2 I prenatalne 5,59 cm, obraz USG prawidłowy ❤
    13+3 6,7 cm 💙
    21+2 II prenatalne 486g, echo serca ok ❤
    31+3 III prenatalne 1969g 💙
    Skarb na świecie 💙🥺 36+3 Nikoś 8.08.24 3280g, 55🌈
    4❄ pgta 😊
    age.png
  • Meggy88 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych świąt mamusie! Mam pytanie, bo mam oczywiście schize. W ciąży już 4 x robiłam sobie badanie na toxoplazmoze, ostatnio 3 tyg temu, na szczęście negatywne. A wczoraj jak na złość działkowy kot mnie podrapal (którego dokarmiam, jest bardzo przyjazny, zawsze na nas czeka i się miziac. W ciąży ja używam rękawiczek). On już mnie kilka razy podrapał przed ciążą, ale nie miałam toxo. Strasznie się teraz boje, że mógł mnie zarazić. Pewnie za tydzień zrobię znowu badanie. Pocieszcie mnie...

‹‹ 1501 1502 1503 1504 1505
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ