udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dzisiaj padło pierwsze mama🥹 Jeszcze nie takie świadome, ale i tak się wzruszyłam ❤️
Brawo też bijemy na wszystko 😅, papa to jak ma ochotę. Palcem nie wskazuje, ale pokazuje rączką na kubek jak chce popić. Nie wiem kiedy ten czas tak minął. Patrzę na mojego chłopczyka i nie wierzę, że jeszcze rok temu był w moim brzuchu 🥰
Dziewczyny suplementujące żelazo u maluchów. Czy zauważyliście przebarwienia na ząbkach? U nas pojawiły się jakieś szare paski, a wizyta dopiero za miesiąc 😭 -
My już jakiś czas temu właśnie przerabialiśmy takie pobudki nocne. U nas trochę trwały...nie jestem w stanie nawet powiedzieć jak długo czas, ale już wtedy przywykłam, że zwyczajnie jedna godzina jest wyrwana, bo królewna sobie chichotała, robiła papa, wstawała. Moja ogólnie śpi w łóżeczku, ale już było tak, że brałam ja do siebie na łóżko, bo pokazywała paluchem i ręce wyciągała aby ją zabrać. No i jeszcze tarzała się po łóżku aż w końcu zasypiała. 🙈
Monester - te wkładanie ręki po łokieć do buzi też znam 🙈 a ile radości to sprawa, hohoho 🤣
Iza - kciuki! ❤️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:36
2,5 roku starań natural -> 09.23r. 💉start IVF; czynnik męski. Żadnych leków na stałe.
10.23r. - zabieramy malucha do domu 🏡🍀🤞 9dpt beta 56.43 -> 10dpt 112.0 -> 12dpt 310.6 -> 16dpt 1436.3 -> 19dpt 4131.7 -> 23dpt mamy zarodek i migoczące ♥️
8+1 -> 1,68cm maleństwa 🥰 13+1 -> prenatalne+pappa OK 💪 7,56 cm małego 🧸 21+0 -> połówkowe ok,420g 🎀 25+2 -> 903g małej królewny 🥰 30+0 -> 1730g pannicy ♥️ 34+2 -> 2960g 🎀
40+3 -> Królewna jest z nami 😍 4070g,62cm 💕
Na feriach ❄️❄️❄️ -
U nas teraz 2 noce budzi się po 2-3 razy chwilę pojęczy i zasypia dalej. Wieczorem też wogole nie chce zasnąć. Mi już kręgosłup pęka jak się nachylam nad nią w łóżeczku i bujam żeby zasnęła. A teraz mąż ma popołudniówki to sama z dziećmi jestem. I starszy syn jęczy bo on chce żebym z nim się położyła żeby zasnął a ja muszę jeszcze małą uspac najpierw, a zanim ona zaśnie to on już sam zasypia🫣 chociaż z nim nie ma problemu ze spaniem bo on to ledwo się położył na łóżku i już spi
-