X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
Odpowiedz

udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II

Oceń ten wątek:
  • Jenny93 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj padło pierwsze mama🥹 Jeszcze nie takie świadome, ale i tak się wzruszyłam ❤️

Brawo też bijemy na wszystko 😅, papa to jak ma ochotę. Palcem nie wskazuje, ale pokazuje rączką na kubek jak chce popić. Nie wiem kiedy ten czas tak minął. Patrzę na mojego chłopczyka i nie wierzę, że jeszcze rok temu był w moim brzuchu 🥰

Dziewczyny suplementujące żelazo u maluchów. Czy zauważyliście przebarwienia na ząbkach? U nas pojawiły się jakieś szare paski, a wizyta dopiero za miesiąc 😭

• Kessa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już jakiś czas temu właśnie przerabialiśmy takie pobudki nocne. U nas trochę trwały...nie jestem w stanie nawet powiedzieć jak długo czas, ale już wtedy przywykłam, że zwyczajnie jedna godzina jest wyrwana, bo królewna sobie chichotała, robiła papa, wstawała. Moja ogólnie śpi w łóżeczku, ale już było tak, że brałam ja do siebie na łóżko, bo pokazywała paluchem i ręce wyciągała aby ją zabrać. No i jeszcze tarzała się po łóżku aż w końcu zasypiała. 🙈

Monester - te wkładanie ręki po łokieć do buzi też znam 🙈 a ile radości to sprawa, hohoho 🤣

Iza - kciuki! ❤️❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:36

2,5 roku starań natural -> 09.23r. 💉start IVF; czynnik męski. Żadnych leków na stałe.
    10.23r. - zabieramy malucha do domu 🏡🍀🤞 9dpt beta 56.43 -> 10dpt 112.0 -> 12dpt 310.6 -> 16dpt 1436.3 -> 19dpt 4131.7 -> 23dpt mamy zarodek i migoczące ♥️
    8+1 -> 1,68cm maleństwa 🥰 13+1 -> prenatalne+pappa OK 💪 7,56 cm małego 🧸 21+0 -> połówkowe ok,420g 🎀 25+2 -> 903g małej królewny 🥰 30+0 -> 1730g pannicy ♥️ 34+2 -> 2960g 🎀
    40+3 -> Królewna jest z nami 😍 4070g,62cm 💕
    age.png
    Na feriach ❄️❄️❄️
  • kasia12323 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas teraz 2 noce budzi się po 2-3 razy chwilę pojęczy i zasypia dalej. Wieczorem też wogole nie chce zasnąć. Mi już kręgosłup pęka jak się nachylam nad nią w łóżeczku i bujam żeby zasnęła. A teraz mąż ma popołudniówki to sama z dziećmi jestem. I starszy syn jęczy bo on chce żebym z nim się położyła żeby zasnął a ja muszę jeszcze małą uspac najpierw, a zanim ona zaśnie to on już sam zasypia🫣 chociaż z nim nie ma problemu ze spaniem bo on to ledwo się położył na łóżku i już spi

age.png
‹‹ 1618 1619 1620 1621 1622
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ