Wrocław- Invimed czy inna klinika
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, chciałabym z mężem podejść do procedury ivf w klinice invimed Wrocław. Mogłybyście podać ile mniej więcej cała prodedura Was kosztowała. Na stronie internetowej jest koszt - 7,400 zł. Chciałabym wiedzieć ile do tego należy jeszcze dopłacić .invimed Wrocław
09.2016 - I IUI -
I procedura IVF
09.02.2017 r - transfer 2 zarodków
21.02.2017 r. beta HCG - 363,70 mIU/ml.
23.02.2017 r. beta HCG - 835,70 mIU/ml
10.03.2017 r. - USG - biję jedno serduszko
-
Madzialenaaa wrote:Cześć dziewczyny, chciałabym z mężem podejść do procedury ivf w klinice invimed Wrocław. Mogłybyście podać ile mniej więcej cała prodedura Was kosztowała. Na stronie internetowej jest koszt - 7,400 zł. Chciałabym wiedzieć ile do tego należy jeszcze dopłacić .
Mrożenie i przechowywanie zarodków 900zł, badania hormonów w czasie stymulacji ale to groszowe sprawy i leki a tutaj rozbierzność cenowa ogromna uzależniona od protokołu itp no i w razie nie powodzenia każdy kolejny transfer 1,8tyś. Invimed jest zdecydowanie jedną z tańszych klinik naprawdę mogą pochwalić się konkurencyjnym cenami. -
Anuszka , dziękuję bardzo za odpowiedź. Obecnie leczymy się w invimedzie , wiec i tak nie zamierzalismy zmieniać klinki. Jesteśmy po pierwszej nieudanej iui, teraz musimy podjąc decyzje , czy probojemy raz jeszcze , czy może podejscie do ivf.
invimed Wrocław
09.2016 - I IUI -
I procedura IVF
-
Anuszka , obecnie lekarz prowadzący to dr. Gizler. Przyczyna niepłodności -idiopatyczna. Czekamy na wizytę , zobaczymy co lekarz zaproponuje, ale bardziej skłaniałbym się do ivf.invimed Wrocław
09.2016 - I IUI -
I procedura IVF
-
Widzę że chyba żadna z was nie chodzi do Invicty Wrocław...
Aż taka jest różnica pomiędzy Invictą a Invimedem na korzyść tej drugiej?
Mogłaby któraś się wypowiedzieć?7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Korzystamy z uslug Invimedu, odnosnie Invicty Wroclaw nie moge sie wypowiedziec.
ania8306 lubi tę wiadomość
invimed Wrocław
09.2016 - I IUI -
I procedura IVF
-
ania8306 wrote:Widzę że chyba żadna z was nie chodzi do Invicty Wrocław...
Mogłaby któraś się wypowiedzieć?
Przeczytaj cały wątek to zobaczysz jaka "leczą" w invicie... ja miałam znikomą przyjemność jednej wizyty w tym cyrku powiedziałam dziękuję na samym początku. -
ania8306 wrote:Widzę że chyba żadna z was nie chodzi do Invicty Wrocław...
Mogłaby któraś się wypowiedzieć?
Nie wiem, czy to tylko zbieg okolicznosci....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 21:35
Anuszka, ania8306 lubią tę wiadomość
-
Anuszka wrote:SzewskaPasja gratuluję :*
-
SzewskaPasja wrote:dzięki, jeszcze dluga droga przede mną, ale coś się zadzialo i chociaż wiem, że mogę być w ciąży
Trzeba być dobrej myśli!!! Piękny okres przed Tobą korzystaj z niego pełnymi garściami zobaczysz jak to szybko przeminie chociaż trudno w to teraz uwierzyćSzewskaPasja lubi tę wiadomość
-
Anuszka wrote:Trzeba być dobrej myśli!!! Piękny okres przed Tobą korzystaj z niego pełnymi garściami zobaczysz jak to szybko przeminie chociaż trudno w to teraz uwierzyć
Anuszka lubi tę wiadomość
-
SzewskaPasja wrote:Nie wiem jak jest w Invimedzie, ale wiem jak jest w Invicie, bo tam przeszłam 2 procedury. Efekty widzisz w mojej stopce. Bardzo kiepskie stymulacje, jeden schemat dla wszystkich nawet jak nie działa, leki te same tylko w roznych dawkach. Teraz zmienilam klinikę, zupelnie inny protokol, inne leki i w efekcie 12 pobranych komorek i 12 dojrzałych. Pierwszy transfer w nowej klinice i wczoraj beta 92,2, 10dpt 3-dniowego zarodka.
Nie wiem, czy to tylko zbieg okolicznosci....
Wątek przeczytałam cały, ale nie rozwiał moich wszystkich pytań...
Dziękuję tobie za odpowiedź, o to mi chodziło
Jednocześnie gratuluję
Ja przymierzam się dopiero do in vitro, dlatego cenne są dla mnie te informacje. Jestem w Invikcie od kwietnia, mieliśmy jedną inseminację, ale może drugą zrobię w Invimedzie...SzewskaPasja lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Dziewczyny która korzystały z invimedu - ja zaliczyłam kolejną porażkę i 3 listopada idę na wizytę. Czy na tej wizycie zostanie omówiona przebyta procedura i czy może będą w stanie stwierdzić co było przyczyną niepowodzenia ?
Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków , brak mrozaków