WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej.
werka jestes ? a wiec tak zakupy udane wchodze w dzial z art higienicznymi patrze a tam testy po 2,87 ! promocja no wiec co ? od razu licze. piatek sobota niedziela poniedzialek wtorek i sroda - 6 testow na kazdy dzien po jednymsara_nar lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:hej.
werka jestes ? a wiec tak zakupy udane wchodze w dzial z art higienicznymi patrze a tam testy po 2,87 ! promocja no wiec co ? od razu licze. piatek sobota niedziela poniedzialek wtorek i sroda - 6 testow na kazdy dzien po jednym -
ANDI hehe pytasz Weronikę o ćwiczenia. Ja to zapał mam wielki jednak gorzej z wykonaniem. Ostatio agrafkę ściskałam między udami i tak myślę, tylko tego by brakowało żeby pękła i strzeliło mi w krocze. Agrafka leży już. Ale w ramach fitnesu pobrykam na mężu i powie wam, że tak dwa razy dziennie i na kondycję nie mam co narzekać przyjemne z pożytecznym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 21:39
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:ssie mnie glod mezus gotuje ziemniaki i zjemy z mizeria dobierane mniammmmmmmmmmm moze niekoniecznie zdrowe ale co mi tam
staraczka istne szaleństwo z testami, ale jak promocja, to aż grzech nie kupić
ANDI na nogi nie narzekam, ale jak ćwiczyłam na agrafce, to powiem , że cm w udzie ubyło i w szortach nie trzęsły się jak galaretaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 21:46
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyANDI87 wrote:Staraczko to w jakiem ty sklepie byłaś jakimś firmowym?
ale okazja co sobie jeszcze kupiłaś
Ania1986 a ja tam swoją kłódkę zawiesiłam z mężusiem haha na tym moście;) dobre wspomnienia