WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:andi w prawym rogu nadp ostem masz "lubie"
ania w auchan ! pepino czulosc 10 !
jutro musze ruszyc dupe na poczte:PWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 21:49
ANDI87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ANDI bo przyśpiewka, jak to przyśpiewka, taka bardziej ludowa.
U mnie testy pepino czułość 10 w tesco są po 5,19zł. W kauflandzie też ok. 5zł. ale gdzieś czytałam, że ponoć jakieś wadliwe.Hehe ale myślę, że jak jest ciąża to pokażą dwie kreski, a jak nie to nie - a wiadomo, jak się pragnie tej ciąży, to człowiek doszukuję się wszystkiego, nawet tego, że test trefny i źle pokazujeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 21:54
-
sara_nar wrote:Werka z przyjemnością zrobię sobie u was takie `maleństwo` teraz na początku kwietnia córka ma im się urodzić, tak więc kto wie, może matką chrzestną zostanę. Do Bradford już trzy lata tak się wybieram, może teraz będę miała większą motywację. Oczywiście także z przyjemnością osobiście bym Cię poznała.
Swoją drogą faktycznie jaki ten świat mały
Wkleić zdjęcie na forum trzeba kombinować przez strony,bezpośrednio z kompa się nie da.
Ja korzystam z fotoo.pl
Zapraszam, rowniez chetnie cie poznam osobisciesara_nar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyANDI87 wrote:Ania1986 na allegro kupiłaś ? u kogo też myślę o tym żeby kupić bo w rossmanie dużo za dużo to wychodzi 5 testów 22zł...
http://allegro.pl/testy-owulacyjne-owulacyjny-30-6-ciazowe-gratis-i4048657165.html tu jest sprzedaz juz zzkonczona ale pewnie jutro wystawi znow ja juz 2 miesiac kupuje u niej -
ANDI87 wrote:WERA czyli odżywiasz się zdrowo no a jak tam ciałko twoje zareagowało ? bo 25 kg to naprawde mega... cwiczyłaś coś?
-
aszka wrote:Wlasnie tez o tym czytam, czy jak sie ma cykle 45-50 dni, to trzeba brac po okresie czy w jakims konkretnym dniu np 7 dc, chodzi mi o dong quai.
-
ANDI87 wrote:Ale fajnie ze się na odnalzałyscie ciekawe historie na tym OVU OMG
A wera a to prawda że początkujący tatuażystach na skórze świni się ucz? gdzies tak czytałam,sara_nar lubi tę wiadomość
-
andi normalnie w auchan u mnie kosztuja 3,17 bodajze. wiec dla mnei to sie bardzo oplaca.
ania co d owadliwosci testow powiem tak rozmawialam zk olezanka farmaceutka i oni w aptekach placa 1 zl za test ! bo test jest test nie ma roznicy czy jest paskowy czy plytkowy bo kazdy po rozlozeniu wyglada tak samo a co do wadliwosci to pojawia sie na pepino jedynie odczynnik wk olorze szarym a nie rozowym, jak jest roz to jest ciaza i tyle.aga.just lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Dong Quai zawiera fitoestrogeny zaś Maca fitohormny, tak ? I Macę może brać i kobieta i mężczyzna, a dong quai? Też ? Czy dong bardziej dla kobiet i stosowanie go u mężcyzny nic nie da ? Bo tak się zastanawiam, czy i mój M.mógłby też brać donga.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 22:06