X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
Odpowiedz

WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lithe123 wrote:
    Ale macie fajne psiaki dziewczyny!! Ja też psiara jestem (kotow nie lubie i mam silną alergię). Sama mam goldena, ale ze schroniska. Trochę mamy z nim zabawy, jest strasznym alergikiem, karme toleruje tylko rybną. Liniał zawsze strasznie, ale od jakiegoś czasu sypię mu do jedzenia zmielone siemię lniane i jest lepiej (pancia je siemię na śluz, psiur na sierść ;) ;) ) Do kąpieli sama mu musze robić szampon - gotuję indyjskie orzechy piorące, i w tym go myjemy bo po wszystkim innym drapie się do krwi.
    Macie jakieś jakieś domowe sposoby na kleszcze u psa? Bo mój niestety po kropelkach drapie się trochę, a po obroży - bardzo :) Testuję teraz czosnek - na jego 40kg wagi dostaje 1 łyżeczkę czosnku suszonego dziennie... ale poki co pojedyncze, ale przynosi kleszcze. Zastanawiam się, czy mogę dać mu b complex.

Noo, to idę spać dobranoc dziewczęta <3

Moja mala tez ze schroniska, cholera wie czym karmia tam psy..pewnie drugimi psami. Sprobuje te siemie lniane, ze o tym nie pomyslalam...na kleszcze nie mam pojecia, w anglii chyba nie ma kleszczy :D nigdy nie widzialam :) zreszta tu nie ma nawet bezpanskich psow czy kotow.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc lithe, ja tez sie chyba zmywam, bo chyba juz sama jestem co? a gdzie nasz JEJU JEST?

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja. Zaliczyłam bzykanko. Hehe zaczęło się od zrobienia mi dobrze, ale mój M. jak mu już stanie, to musi wsadzić i trochę się przedłużyło. Taki spontan,hehe pokrzyczałam trochę, dobrze, że w domku jednorodzinnym mieszkamy :) prysznic i jestem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 22:59

iwcia77, weronika86, Doris-83, staraczka24, aszka lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asz to czarownice, uciekły. Swoją drogą. Dzisiaj początek @ raczej lekkie plamienie i bzykanie na spontanie. A jak jest już po @ to niby też jest ta spontaniczność, ale wiadomo jak się człowiek stara, to jakaś taka spinka jest. Gdzieś tam podświadomie jednak to siedzi w głowie, czy tym razem się uda.
    Werka mięśnie też ważą szwagier wziął się za siebie już jakiś rok temu, bo brzuch od piwa miał ogromny i waga nie drgnęła, ale brzuch prawie zniknął i wreszcie widać, że ma mięśnie ;)

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    10zyrafa.gif

hejo, troszke was dzis zaniedbalam, ale zdradzalam was z 35+

Wera, a kto tam Ci podpadl? 0shoot.gif

i kill him !

lithe123 lubi tę wiadomość

• lithe123 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    10zyrafa.gif

hejo, troszke was dzis zaniedbalam, ale zdradzalam was z 35+

Wera, a kto tam Ci podpadl? 0shoot.gif

i kill him !
    O chociaż jedna po 30 się znalazła !!!
    <3

iwcia77 lubi tę wiadomość

l22ncwa1tzbcr78f.png
    relgdf9hi0edx5om.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej no ja w tym roku w jezuskowe lata wchodzę...jej, to już niedługo...Wczoraj do kompletu rozbolał mnie ząb z drugiej strony, skończyło się Betonalem, ale, że już mi wszystko jedno teraz co biorę, to wzięłam. Przeszło na 8 godzin, poczułam w nocy znowu, przeszło do teraz...Wili kupił mi juz "IbuX" mini kaps i jak poczuje w dzień, to wezmę zamiast ketonalu....normalnie czuję po dwóch dwakach dokładnie dwie dziury w żołądku. Na tym kończę ratowanie się tym cudem. W domu nic innego nie było niestety...po ostatnich przeziębieniach chłopaków i zapaleniu zatok wyczyścili moje ibu prrrrrrrrr off eny na receptę :-(

Ale oczywiście jak brałam ketonal to od obiadu już nie wzięłam tego Hemori coś tam, bo on zagęszcza krew a ketonal może prowadzić do zakrzepów, udarów i zawałów itp.

Trafiło mi się jakieś straszne zaklęcie ale się nie dam. No i zaczynam poszukiwania czarownicy albo czarownika co to na mnie te nieszczęścia nasłali.

lithe123 lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i miłego dnia dziewczyny. Dziś jest nowy dzień, po odczynianiu uroku powinno być lepiej. Jak nie to zrobię to raz jeszcze. Acha i na pewno schudnę troszkę, bo nie zamierzam jeść chleba na ten zbolały kieł. Stomatolog zarobi na mnie ale to nic. Ma być dobrze.

aga.just, sara_nar lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • ANDI87 Przyjaciółka

Wysłany: 28 marca 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja też wstałam i nadciąga @ NOWY CYKL ;) OD ŚRODY KUPUJE PAKIET PREMIUM a co mi tam:)

• zielarka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się mgliście ;) Jakieś mam takie przeczucie, że nic z tego cyklu nie będzie.

FITop1.png
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej.
    kurcze temp dzis mi poszla w gore ale moze byc zaburzona, obudzilam sie godzine przed mierzeniem tempki bylo mi bardzo goraco nie moglam spac jakies 10 minut usnelam i potem sie obudzilam i bylo 37,00

Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą same.
  • lithe123 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Ej no ja w tym roku w jezuskowe lata wchodzę...jej, to już niedługo...Wczoraj do kompletu rozbolał mnie ząb z drugiej strony, skończyło się Betonalem, ale, że już mi wszystko jedno teraz co biorę, to wzięłam. Przeszło na 8 godzin, poczułam w nocy znowu, przeszło do teraz...Wili kupił mi juz "IbuX" mini kaps i jak poczuje w dzień, to wezmę zamiast ketonalu....normalnie czuję po dwóch dwakach dokładnie dwie dziury w żołądku. Na tym kończę ratowanie się tym cudem. W domu nic innego nie było niestety...po ostatnich przeziębieniach chłopaków i zapaleniu zatok wyczyścili moje ibu prrrrrrrrr off eny na receptę :-(

Ale oczywiście jak brałam ketonal to od obiadu już nie wzięłam tego Hemori coś tam, bo on zagęszcza krew a ketonal może prowadzić do zakrzepów, udarów i zawałów itp.

Trafiło mi się jakieś straszne zaklęcie ale się nie dam. No i zaczynam poszukiwania czarownicy albo czarownika co to na mnie te nieszczęścia nasłali.
    Oczywiście nie lubię Twojego wczorajszego peszka - tylko że nie jestem jedyną gorącą trzydziestką <3

weronika86, jeju lubią tę wiadomość

l22ncwa1tzbcr78f.png
    relgdf9hi0edx5om.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:

Wez kilka czerwonych nitek albo muline wloczke ( na opaske na reke) czerwona...daj osobie ktora cie bardzo kochan np Twojemu Williemu, zeby zawiazal na tym 7 supelkow. Chroni przed urokami :D sama taki nosze i wszystko mi sie zajebiscie uklada oprocz dzidziusia :D ale i na to przyjdzie czas...musi zawiazac 6 supelkow, bo siodmy zawiaze jak bedzie zawiazywal na reke, to z zydowksiej kabaly.

jeju lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • lithe123 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    Witam się mgliście ;) Jakieś mam takie przeczucie, że nic z tego cyklu nie będzie.
    U nas też mgliście, zimno i wilgotno. Marzę już o wiośnie pełną parą.

jeju lubi tę wiadomość

l22ncwa1tzbcr78f.png
    relgdf9hi0edx5om.png
  • lithe123 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka24 wrote:
    hej.
    kurcze temp dzis mi poszla w gore ale moze byc zaburzona, obudzilam sie godzine przed mierzeniem tempki bylo mi bardzo goraco nie moglam spac jakies 10 minut usnelam i potem sie obudzilam i bylo 37,00
    Ja właśnie tak się czuję jak mi tempka skacze, jak mi gorąco w nocy to wiem że rano będzie 37 lub więcej.

staraczka24, jeju lubią tę wiadomość

l22ncwa1tzbcr78f.png
    relgdf9hi0edx5om.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka24 wrote:
    hej.

Czarownice chyba cos sietu nam kroi :D

staraczka24, jeju, sara_nar lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski zaraz wracam ide szybko umyc glowe i mezowi kanapki do pracy bo jak wroci ze sklepu to mnei zabije ze juz na kompie siedze a ledwo co wstalam hahaha

test oczywiscie negatywny ;]

jeju lubi tę wiadomość

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    Czarownice chyba cos sietu nam kroi :D
    a ja mysle ze jest zaburzona, co do tempki nei zwracam za bardzo na nia uwagi bo lutka mi zawsze podnosila wysoko tempke

jeju lubi tę wiadomość

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem, net mi padl wczesniej nie moglam wejsc;/

jest tu ktos ?

jeju lubi tę wiadomość

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i fajnie, staraczka przyszla wszystkie czarownice poszly. ja to mam szczescie :(
    jak myslicie zignorowac dzisiejsza tempke ? bo naprawde mysle ze moze byc zaburzona, normalnie mierze o 5 rano i byla 37,00 potem poszlam spac i o 8 rano tez byla 37,00

jeju lubi tę wiadomość

‹‹ 118 119 120 121 122 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ