WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
lithe123 wrote:Ale macie fajne psiaki dziewczyny!! Ja też psiara jestem (kotow nie lubie i mam silną alergię). Sama mam goldena, ale ze schroniska. Trochę mamy z nim zabawy, jest strasznym alergikiem, karme toleruje tylko rybną. Liniał zawsze strasznie, ale od jakiegoś czasu sypię mu do jedzenia zmielone siemię lniane i jest lepiej (pancia je siemię na śluz, psiur na sierść ) Do kąpieli sama mu musze robić szampon - gotuję indyjskie orzechy piorące, i w tym go myjemy bo po wszystkim innym drapie się do krwi.
Macie jakieś jakieś domowe sposoby na kleszcze u psa? Bo mój niestety po kropelkach drapie się trochę, a po obroży - bardzo Testuję teraz czosnek - na jego 40kg wagi dostaje 1 łyżeczkę czosnku suszonego dziennie... ale poki co pojedyncze, ale przynosi kleszcze. Zastanawiam się, czy mogę dać mu b complex.
Noo, to idę spać dobranoc dziewczęta
Moja mala tez ze schroniska, cholera wie czym karmia tam psy..pewnie drugimi psami. Sprobuje te siemie lniane, ze o tym nie pomyslalam...na kleszcze nie mam pojecia, w anglii chyba nie ma kleszczy nigdy nie widzialam zreszta tu nie ma nawet bezpanskich psow czy kotow. -
Jestem i ja. Zaliczyłam bzykanko. Hehe zaczęło się od zrobienia mi dobrze, ale mój M. jak mu już stanie, to musi wsadzić i trochę się przedłużyło. Taki spontan,hehe pokrzyczałam trochę, dobrze, że w domku jednorodzinnym mieszkamy prysznic i jestem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 22:59
iwcia77, weronika86, Doris-83, staraczka24, aszka lubią tę wiadomość
-
Asz to czarownice, uciekły. Swoją drogą. Dzisiaj początek @ raczej lekkie plamienie i bzykanie na spontanie. A jak jest już po @ to niby też jest ta spontaniczność, ale wiadomo jak się człowiek stara, to jakaś taka spinka jest. Gdzieś tam podświadomie jednak to siedzi w głowie, czy tym razem się uda.
Werka mięśnie też ważą szwagier wziął się za siebie już jakiś rok temu, bo brzuch od piwa miał ogromny i waga nie drgnęła, ale brzuch prawie zniknął i wreszcie widać, że ma mięśnie
-
Ej no ja w tym roku w jezuskowe lata wchodzę...jej, to już niedługo...Wczoraj do kompletu rozbolał mnie ząb z drugiej strony, skończyło się Betonalem, ale, że już mi wszystko jedno teraz co biorę, to wzięłam. Przeszło na 8 godzin, poczułam w nocy znowu, przeszło do teraz...Wili kupił mi juz "IbuX" mini kaps i jak poczuje w dzień, to wezmę zamiast ketonalu....normalnie czuję po dwóch dwakach dokładnie dwie dziury w żołądku. Na tym kończę ratowanie się tym cudem. W domu nic innego nie było niestety...po ostatnich przeziębieniach chłopaków i zapaleniu zatok wyczyścili moje ibu prrrrrrrrr off eny na receptę
Ale oczywiście jak brałam ketonal to od obiadu już nie wzięłam tego Hemori coś tam, bo on zagęszcza krew a ketonal może prowadzić do zakrzepów, udarów i zawałów itp.
Trafiło mi się jakieś straszne zaklęcie ale się nie dam. No i zaczynam poszukiwania czarownicy albo czarownika co to na mnie te nieszczęścia nasłali.lithe123 lubi tę wiadomość
-
No i miłego dnia dziewczyny. Dziś jest nowy dzień, po odczynianiu uroku powinno być lepiej. Jak nie to zrobię to raz jeszcze. Acha i na pewno schudnę troszkę, bo nie zamierzam jeść chleba na ten zbolały kieł. Stomatolog zarobi na mnie ale to nic. Ma być dobrze.
aga.just, sara_nar lubią tę wiadomość
-
hej.
kurcze temp dzis mi poszla w gore ale moze byc zaburzona, obudzilam sie godzine przed mierzeniem tempki bylo mi bardzo goraco nie moglam spac jakies 10 minut usnelam i potem sie obudzilam i bylo 37,00Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
jeju wrote:Ej no ja w tym roku w jezuskowe lata wchodzę...jej, to już niedługo...Wczoraj do kompletu rozbolał mnie ząb z drugiej strony, skończyło się Betonalem, ale, że już mi wszystko jedno teraz co biorę, to wzięłam. Przeszło na 8 godzin, poczułam w nocy znowu, przeszło do teraz...Wili kupił mi juz "IbuX" mini kaps i jak poczuje w dzień, to wezmę zamiast ketonalu....normalnie czuję po dwóch dwakach dokładnie dwie dziury w żołądku. Na tym kończę ratowanie się tym cudem. W domu nic innego nie było niestety...po ostatnich przeziębieniach chłopaków i zapaleniu zatok wyczyścili moje ibu prrrrrrrrr off eny na receptę
Ale oczywiście jak brałam ketonal to od obiadu już nie wzięłam tego Hemori coś tam, bo on zagęszcza krew a ketonal może prowadzić do zakrzepów, udarów i zawałów itp.
Trafiło mi się jakieś straszne zaklęcie ale się nie dam. No i zaczynam poszukiwania czarownicy albo czarownika co to na mnie te nieszczęścia nasłali.
weronika86, jeju lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Ej no ja w tym roku w jezuskowe lata wchodzę...jej, to już niedługo...Wczoraj do kompletu rozbolał mnie ząb z drugiej strony, skończyło się Betonalem, ale, że już mi wszystko jedno teraz co biorę, to wzięłam. Przeszło na 8 godzin, poczułam w nocy znowu, przeszło do teraz...Wili kupił mi juz "IbuX" mini kaps i jak poczuje w dzień, to wezmę zamiast ketonalu....normalnie czuję po dwóch dwakach dokładnie dwie dziury w żołądku. Na tym kończę ratowanie się tym cudem. W domu nic innego nie było niestety...po ostatnich przeziębieniach chłopaków i zapaleniu zatok wyczyścili moje ibu prrrrrrrrr off eny na receptę
Trafiło mi się jakieś straszne zaklęcie ale się nie dam. No i zaczynam poszukiwania czarownicy albo czarownika co to na mnie te nieszczęścia nasłali.
Wez kilka czerwonych nitek albo muline wloczke ( na opaske na reke) czerwona...daj osobie ktora cie bardzo kochan np Twojemu Williemu, zeby zawiazal na tym 7 supelkow. Chroni przed urokami sama taki nosze i wszystko mi sie zajebiscie uklada oprocz dzidziusia ale i na to przyjdzie czas...musi zawiazac 6 supelkow, bo siodmy zawiaze jak bedzie zawiazywal na reke, to z zydowksiej kabaly.jeju lubi tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:hej.
kurcze temp dzis mi poszla w gore ale moze byc zaburzona, obudzilam sie godzine przed mierzeniem tempki bylo mi bardzo goraco nie moglam spac jakies 10 minut usnelam i potem sie obudzilam i bylo 37,00
staraczka24, jeju lubią tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:hej.
kurcze temp dzis mi poszla w gore ale moze byc zaburzona, obudzilam sie godzine przed mierzeniem tempki bylo mi bardzo goraco nie moglam spac jakies 10 minut usnelam i potem sie obudzilam i bylo 37,00
Czarownice chyba cos sietu nam kroistaraczka24, jeju, sara_nar lubią tę wiadomość
-
laski zaraz wracam ide szybko umyc glowe i mezowi kanapki do pracy bo jak wroci ze sklepu to mnei zabije ze juz na kompie siedze a ledwo co wstalam hahaha
test oczywiscie negatywny ;]jeju lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
weronika86 wrote:Czarownice chyba cos sietu nam kroi
jeju lubi tę wiadomość
-
no i fajnie, staraczka przyszla wszystkie czarownice poszly. ja to mam szczescie
jak myslicie zignorowac dzisiejsza tempke ? bo naprawde mysle ze moze byc zaburzona, normalnie mierze o 5 rano i byla 37,00 potem poszlam spac i o 8 rano tez byla 37,00jeju lubi tę wiadomość