WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
myszkaminnie - a no z deczka mam hahahaha
zielarka co do castagnusa - mi tez WSZYSTKO rozregulowal więcej nigdy go nie wezme ! musiałam luteina wywolywac @weronika86 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
iwcia77 wrote:
Smacznego.
Ja właśnie popijam siemię lniane. Mam wrażenie, że jestesmy z innej planetyiwcia77, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
Cos dla was na oslode zycia w te pierwsze wiosenne dni
p.s. mnam w odmu gdzies patyczki do robienia lodow z pojemniczkami chyba siue skusze i zrobie !
iwcia77, lithe123, jeju lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
jestem glupia wiecie ? nakrecilam się na ciaze ale sama nie chce w to wierzyc chyba bo znowu się nakręcam i go...o z tego będzie luteina podnosi mi tak tempe zawsze podnosila mi po 37 stopni nawet ponad..Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualnyCo do Bromka to mi też by się przydał bo już zaczęłam ostatnie opakowanie a jak pójdę po receptę to stowke zabule. No ale AGA była pierwsza:-) [QUOTE=aga.
just]Jeju no oby zadziałało, trzymam kciuki
Tak, o bromka ja się upominałam Dostałam teraz 2 opakowania od gina, więc mogę przygarnąć mimo to. Chyba, że jest bardziej potrzebująca to mogę odstąpić ALe jak żadna Jeju nie będzie chcieć to możesz słać do mnie [/QUOTE]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 13:21
jeju lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. U mnie piękne słońce. Wstałam po 13, ledwo, ledwo. Zaraz szybki prysznic i lecę sprzątać samochód, bo ostatnio jak miałam wolne, to padało.
Jeju oby bransoletka pomogła. A ja 8 nie mam i czuję straszny ból dziąseł po lewej stronie góra i dół za 7. Nie wytrzymam zaraz.W dodatu @ jest, ale tyle co kot napłakał -
Idę do apteczki domowej
Mam trzy całe opakowania bromergonu, może znajdę gdzieś jeszcze jakieś . Ale dwa są bez pudełka a jedno ma pudełko ale nie ma ulotki ale od czego jest internet....mają złotko na górze nie tknięte więc pełne opakowania na pewnoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 14:17
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
staraczka, na noc mam do pracy od 19-7 więc czasami sobie pozwalam na takie szaleństwo łóżowe brzuch boli nic mi się nie chce, ale szkoda dnia. Trzeba ruszyć dupkę.
Wczoraj pytałam o Donga czy mogę dać go mojemu M. też, ale ne uzyskałam odpowiedzi. Może dzisiaj.
Miłego dniastaraczka24 lubi tę wiadomość
-
sara ah już myslalam ze tak po prostu tak długo spalas ale jak masz nocki to zrozumiale
co do donga nie mam pojęcia.. ale raczej nie, aczkolwiek poczekamy co werka powie.
apropo WERKA wpojrz na mój czerwcowy wykres. tez był spadek przy braniu lutki i przyszla @Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
sara_nar wrote:Cześć dziewczyny. U mnie piękne słońce. Wstałam po 13, ledwo, ledwo. Zaraz szybki prysznic i lecę sprzątać samochód, bo ostatnio jak miałam wolne, to padało.
Jeju oby bransoletka pomogła. A ja 8 nie mam i czuję straszny ból dziąseł po lewej stronie góra i dół za 7. Nie wytrzymam zaraz.W dodatu @ jest, ale tyle co kot napłakał
Doris-83 lubi tę wiadomość