WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Strumyk wiataj Też już nadrobiłam zaległości. Zryczałam się dzisiaj w ramionach mojego miłego. Przytulił mnie mocno. Porozmawialiśy. Później byłam na długim spacerku w ciemnościach i oderwałam się od tych wstrętnych myśli. Jak mi dziś puściły nerwy. Jak moje hormony szaleją. To jest dla mnie szok. Ale po łzach pozostał ból głowy i żabie powieki
Jak tam dziewczyny? Jak mnie nie ma to Wy tu piszecie pięknie i dużo Może dajcie znać w jakim czasie jesteście najczęściej, bo coś się z Wami mijam.
Piękna apteka kochana Aguniu Normalnie szczęka mi opadła. Ania czarownicę wypasiastą wstawiła Takie obrazki od czasu do czasu ożywiają wątek. Czy juz Wam pisałam, że jesteście "zaiste" ? Jak nie to właśnie to piszę!
Dajecie czadu czarownice z ovu
weronika86, strumyk, kiti lubią tę wiadomość
-
cherry84 wrote:Hej dziewczyny moge dołaczyc? i ja zaczynam przygode z soja i dongiem.Oprócz tego biore tez inofolic i metformine.Póki co to 1 cykl na w takim połaczeniu wspomagaczy zamierzam wiec sprawdzic jak zareaguje moj organizm i czy wogole zareaguje?Powiedzcie czy ktoras z was łaczyła juz soje z dongiem?jesli tak to w jakich dawkach?
Cherry w sumie j\a pierwsza na ovu zaczelam testowac soje, donga i wszystko razem. Lacze je oba, ale na twoim miejscu odpowiedzialabym na kilka pytan. Ile trwaja twoje cykle? sa bezowulacyjne? mialas kiedykoliwek stymulacje clo? mozesz pokazac swoje wszystkie wykresy? zaczelabym od malych dawek izoflawonow od 4-7dc i od 8ego donga po jednej tabletce ale odpowiedz na moje pytania najpierw.jeju, cherry84 lubią tę wiadomość
-
mycha28 wrote:```````````````````````````````````````````````````````````````````````````
Dziurawiec zwyczajny - w dużych ilościach niekorzystnie wpływa na genetyczny skład plemników.
Jeżówka purpurowa - może zmienić główkę plemników, co uniemożliwi im wniknięcie do komórki jajowej.
``````````````````````jeju, mycha28 lubią tę wiadomość
-
jeju ja jestem u mnie dong dziala cuda, dopiero 8dc- 3ci dzien donga a juz sluz plodny i szyja wysoko jeszcze nie calkiem miekka i nie calkiem otwarta ale jest gitara mysle ze do 15dc owulka murowana bo jajnik napierdziela jak glupi
jeju, strumyk, sara_nar lubią tę wiadomość
-
TABELA CZAROWNIC!!!!!!!!!!!!
1. aga. just...1. cykl z DONG QUAI...była soja i zioła na I fazę
2. jeju...........1. cykl z DONG QUAI...był castagnus dwa cykle....
3.zielarka.... 1. cykl z maca
4.Ania1986.... 1 cykl z orginalnym skladem z ziolami o.sroki nr 3
5.Lithe123......1 cykl z ziołami 1/2 faza
6.Kiti..............Następny cykl z DONG QUAI...był castagnus i maca
7.Mycha28.......1 cykl z herbatka z lisci malin i nagietkiem w I fazie i pokrzywa w II fazie...zeszly cykl z maca ale tylko kilka dni na poczatku i dziurawcem przez prawie caly cykl
8.
9.Robotka1.......1 cykl z ziołami O.Sroki, dong quai.
CZY KTOŚ SIĘ WPISUJE I BĘDZIE Z NAMI TU KLIKAĆ PRZYNAJMNIEJ RAZ DZIENNIE ALBO TRZY RAZY W TYGODNIU? żart żart....dowolna dowolność ale fajnie się czyta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 22:52
strumyk, kejti91 lubią tę wiadomość
-
a ja się juz tyle naczytałam, że muszę sobie to teraz poukładać i potłumaczyć, ale czy ja coś tutaj kupię w tej Holandii?
i w sumie Jeju , to i ja dzisiaj zaliczyłam taki dzień z rodzaju "powrót do "(mam sesje z psychologiem)
a to co Kobietki piszą i wiedzą jest naprawdę fajne i cieszę się , że się w końcu tutaj znalazłam, do pewnego czasu byłam tylko u Aniołkowych mamuś i przy śpiąco urodzonych dzidziach
będę i tam jeszcze na pewno, ale chyba coś w końcu się u mnie ruszyło
ach wiosna ?jeju, aga.just lubią tę wiadomość
czekamy na Henia
Bąbelek 13.10.2013 (14tc)
Maluszek 19.11.2014 (8tc) -
Lubię za optymizm. Lubię za to, że się czujesz tu dobrze. Bądź z nami i tam też. Ja nawet jeśli się tak stanie jak podejrzewam,nie mam konkretnej daty kiedy to się stało. Mogę się domyślać. Jeśli jednak wszystko będzie dobrze, to nie wiem co zrobię z radości.
strumyk lubi tę wiadomość
-
aga. just....1. cykl z DONG QUAI...była soja i zioła na I fazę
jeju.........1. cykl z DONG QUAI...był castagnus dwa cykle
zielarka......1. cykl z maca
Ania1986......1. cykl z orginalnym skladem z ziolami o.sroki nr 3
Lithe123......1. cykl z ziołami 1/2 faza
Kiti..........Następny cykl z DONG QUAI...był castagnus i maca
Mycha28.......1. cykl z herbatka z lisci malin i nagietkiem w I fazie i pokrzywa w II fazie...zeszly cykl z maca ale tylko kilka dni na poczatku i dziurawcem przez prawie caly cykl
Weronika86....1. cykl z soja i dong quaiem
Robotka1......1. cykl z ziołami O.Sroki, dong quai.
kejti91.....1. cykl z ziolami o. Sroki nr 3
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 06:53
-
jeju wrote:TABELA CZAROWNIC!!!!!!!!!!!!
1. aga. just...1. cykl z DONG QUAI...była soja i zioła na I fazę
2. jeju...........1. cykl z DONG QUAI...był castagnus dwa cykle....
3.zielarka.... 1. cykl z maca
4.Ania1986.... 1 cykl z orginalnym skladem z ziolami o.sroki nr 3
5.Lithe123......1 cykl z ziołami 1/2 faza
6.Kiti..............Następny cykl z DONG QUAI...był castagnus i maca
7.Mycha28.......1 cykl z herbatka z lisci malin i nagietkiem w I fazie i pokrzywa w II fazie...zeszly cykl z maca ale tylko kilka dni na poczatku i dziurawcem przez prawie caly cykl
8.
9.Robotka1.......1 cykl z ziołami O.Sroki, dong quai.
CZY KTOŚ SIĘ WPISUJE I BĘDZIE Z NAMI TU KLIKAĆ PRZYNAJMNIEJ RAZ DZIENNIE ALBO TRZY RAZY W TYGODNIU? żart żart....dowolna dowolność ale fajnie się czyta
Ja sie rowniez chetnie dopisze .
1 cykl z ziolami o. Sroki nr 3
-
hejka dziewczyny, mogę przycupnąć tutaj?
ja ziółka zaczynam brać od następnego cyklu. obecnie wiesiołek, witaminy i conceive plus, mąż androvit. po wiesiołku w czasie dni płodnych strasznie bolało mnie podbrzusze i miałam ból przy serduszkowaniu, już nie mówiąc o obniżonym libido.
czy ziółka nr 3 poprawiają śluz i wzmacniają popęd? chciałabym ograniczyć wiesiołka, ale boję się o śluz...
-
Hej Ja zaglądam, ale ziółek nie piję. Za to mąż od 2 dni pije zioła o.Sroki nr.3, bo ma słabe wyniki nasienia (ruchliwość), do tego łyka dużo witamin, a za miesiąc powtarzamy badanie
Ja nie piję z nim ziółek, bo zaczęłam pierwszy cykl z Clo i nie chcę przesadzić Oboje wierzymy, że ziółka pomogą -
weronika86 wrote:Cherry w sumie j\a pierwsza na ovu zaczelam testowac soje, donga i wszystko razem. Lacze je oba, ale na twoim miejscu odpowiedzialabym na kilka pytan. Ile trwaja twoje cykle? sa bezowulacyjne? mialas kiedykoliwek stymulacje clo? mozesz pokazac swoje wszystkie wykresy? zaczelabym od malych dawek izoflawonow od 4-7dc i od 8ego donga po jednej tabletce ale odpowiedz na moje pytania najpierw.
Generalnie moje cykle sa meeega dlugie nawet do 6 miesiecy!sa bezowulacyjne i zawsze @ wywoływałam luteiną bo mialam dosyc czekania.Sytmulacje clo mialam przez rok czasu,reagowałam po 2 tabletkach 3-8 dc ale co drugi cykl była owulacja i szansa na zajscie,jednak moje endo bylo mizerne ;(Wczesniejszych wykresów nie mam tu zapisanych.Chce sprobowac soi i donga bo moze one wywołaja owulke i nie wplyna negatywnie na endo.Sprobuje tak jak piszesz a donga przez ile czasu brac? -
jeju wrote:aga. just....1. cykl z DONG QUAI...była soja i zioła na I fazę
jeju.........1. cykl z DONG QUAI...był castagnus dwa cykle
zielarka......1. cykl z maca
Ania1986......1. cykl z orginalnym skladem z ziolami o.sroki nr 3
Lithe123......1. cykl z ziołami 1/2 faza
Kiti..........Następny cykl z DONG QUAI...był castagnus i maca
Mycha28.......1. cykl z herbatka z lisci malin i nagietkiem w I fazie i pokrzywa w II fazie...zeszly cykl z maca ale tylko kilka dni na poczatku i dziurawcem przez prawie caly cykl
Weronika86....1. cykl z soja i dong quaiem
Robotka1......1. cykl z ziołami O.Sroki, dong quai.
kejti91.....1. cykl z ziolami o. Sroki nr 3
cherry84.....1.cykl z soja i dong quaiem
Pozwoliłam i siebie dopisac;) W kupie jest razniej