WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Było 15,1 a jest 21,3! Ile to procent dziewczyny? Dzwoniłam do lekarza i powiedział, że to są początki i mam uważać i brać luteinę 3 razy 1 pod język i za dwa dni powtórzyć betę albo za cztery, żeby mnie na koszty nie narażać. ALE NIE MAM SIĘ CIESZYĆ ZA BARDZO JESZCZE. Siedzę ze łzami w oczach i nie wiem co powiedzieć. Nie mam pojęcia.
kejti91, AGA 30, strumyk, weronika86, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Jeju nie zamartwiaj się bierz lutka i czekamy , fasolko rośnij !
jeju lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Było 15,1 a jest 21,3! Ile to procent dziewczyny? Dzwoniłam do lekarza i powiedział, że to są początki i mam uważać i brać luteinę 3 razy 1 pod język i za dwa dni powtórzyć betę albo za cztery, żeby mnie na koszty nie narażać. ALE NIE MAM SIĘ CIESZYĆ ZA BARDZO JESZCZE. Siedzę ze łzami w oczach i nie wiem co powiedzieć. Nie mam pojęcia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 13:45
jeju lubi tę wiadomość
-
Rozmawiałam z innym lekarzem i okazało się, że ta ciąża jest jednak z poprzedniego cyklu. Tego pani doktor jest pewna. W sobotę mam zrobić beta hcg i przyjść z wynikami do pani doktor. Ona zobaczy co i jak i będziemy myśleć. Powiedziała, że przyrost jest prawidłowy jak będzie stały około 50 % to będzie dobrze. Nic się nie mam martwić. Cierpliwie czekać i odpoczywać. Uspokoiła mnie troszkę. Nie namawiała na wizytę i powiedziała, że przy takiej becie nic nie będzie widać, szczególnie, że mam ciałko i usg wtedy może później wykryć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Było 48 godzin Aniu Potrzebujesz urlopu-koniecznie!
Aga fajnie, że wpadłaś
Minnie a w jaka stronę odbił? Troszkę zamieszała moja być może ciąża ale co myslisz, że ziółka nie będą mi potrzebne? Koniecznie potrzebne, bo w ciąży można pewne ziółka pić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 17:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Było 48 godzin Aniu Potrzebujesz urlopu-koniecznie!
ale to powinno byc 2 pełne dni odstępu, a ty robilas 4.03 i 6.03 a pownnas 7.03 dopiero zrobic,przynajmiej mi tak to tlumaczono, bo po 48h beta w Twoim przypadku powinna wynosić powyżej 30(a na upartego można stwierdzić ze jest polowa), po kolejnych 48h 60
A urlop by sie przydał oj tak!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 18:02
-
jeju wrote:Minnie a w jaka stronę odbił? Troszkę zamieszała moja być może ciąża ale co myslisz, że ziółka nie będą mi potrzebne? Koniecznie potrzebne, bo w ciąży można pewne ziółka pić
No własnie, chyba ta Twoja ciąża tak zbiła z tropu. Nie czytałam wszystkich komentarzy, bo za duzo tego było. Nie zabraniam pić Ci ziólek, bo sama od przyszlego cyklu zaczynam pic.
-
Ps. Czy ktos, coś, gdzieś... słyszał o takiej mieszance...Jak ja się pije i czy można mieszac z inną mieszanka ziół?
Leczniczy napój z ziół na niedrożne jajowody i zrosty
kwiat jasnoty białej i ziele rdestu ptasiego - po 30 g,
ziele skrzypu - 20 g,
liść pokrzywy - 10 g,
korę dębu i kłącze pięciornika - po 5 g.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 19:15
-
Minnie widziałam, że pytałaś o castangus i Srokę - odpowiem tu. Wg mnie nie powinno kolidować łączenie tego i tego. Wiadomo, że trzeba się obserwować i jak coś złego się dzieje to odstawić. Bo mimo, że to zioła, to możemy na nie różnie reagować.
A jaką masz prl, że chcesz brać castangus? -
Do aga.just:
Miałam 2 razy badana prolaktynę. W 9 d.c = 27,13 ng/ml, gdzie norma jest do 35. Drugi raz mialam badana w 13 d.c = 23,95 ng/ml, gdzie norma jest do 29,9, a po obciązeniu 60' = 317,6 ng/ml. Mnie te wyniki nie zadawalają.
Po konsultacji takiej pic na wodę fotomontarz z jednym z gin przepisał mi dostinex, wziełam jakies 3 półowki tabletki i odłozyłam, bo myslałam ze z bolu nie wytrzymam. Tak mnie po tym bolaly janiki, podbrzusze, wszystko razem wziete do kupy. Po tygodniu juz nic nie bolalo.