WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Poza tym do Ani mam rzut beretem jak dobrze się zamachnać i może się kiedys spotkamy...o ile lubi duże ssaki coś jak wielorybki
A Wy zaraz po mnie, bo się worek z fasolami rozwiązał!weronika86 lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Aniu robiłam we wtorek rano i w czwartek rano....więc ja to rozumiem, że rośnie to tak, że od wtorku rano do środy rano mija 24 godziny, później kolejne 24 godziny od środy rano do czwartku rano. Razem 48 czy nie, bo ja się już pogubiłam....kochana jesteś....jeszcze raz to przeczytam. No jakby co to na priv juz piszę albo pod wykresem
-
haha Dzień dobry. Biorę luteinę...temp. jest niska, właśnie....no zobaczymy...w terminie wyjdzie co i jak. Wera gdzie Cię wczoraj zamknęli? M. zrobił Ci areszt i szlaban na kompa i ovu? Pewnie mieliście niezły zasów co? Sezon się zbliża.
Miłego dnia czarownice!
-
Kobiety, ja zamierzam na tym wątku gdać, plotkować i nie trzymać się tylko ziół!jeju wrote:Aniu robiłam we wtorek rano i w czwartek rano....więc ja to rozumiem, że rośnie to tak, że od wtorku rano do środy rano mija 24 godziny, później kolejne 24 godziny od środy rano do czwartku rano. Razem 48 czy nie, bo ja się już pogubiłam....kochana jesteś....jeszcze raz to przeczytam. No jakby co to na priv juz piszę albo pod wykresem
A przyrost masz z 15,1 do 21,3 czyli dokładnie 41% czyli bliziutko połówki.
A ja jestem po wizycie u ginka... mam jednak zbijać TSH, polecił mi jakąś swoją kolezankę gin-endo. Mam 2,27, i mamy zejsć do 1,5.
I mam dziwny obraz jajników (w 9dc)- tzn jest pęcherzyk 13mm, ale jest też sporo takich 10-11mm i mniejszych. Powiedział, że zdecydowanie nie jest to typowy obraz pco... ale coś mu sie tam nie podobało. Ja się tak zdenerwowałam tym TSH, że w końcu nie dopytałam co dokładnie się nie podobało
-
jeju wrote:haha Dzień dobry. Biorę luteinę...temp. jest niska, właśnie....no zobaczymy...w terminie wyjdzie co i jak. Wera gdzie Cię wczoraj zamknęli? M. zrobił Ci areszt i szlaban na kompa i ovu? Pewnie mieliście niezły zasów co? Sezon się zbliża.
Miłego dnia czarownice!
Mielismy wolne wczoraj, ale do popoludnia zle sie czulam ( norma- zbliza sie owulka) a na 18.00 az do 21.00 mialam spotkanie w community centre odnosnie buowania supermarketru na naszym osiedlu troche sie udzielm na obczyznie -
Lithe nie jest jakieś mega duże to tsh. Może spróbuj płynem lugola? Ale to Werka jest w tym temacie MISZCZ
9 dc i 13 mm jest ok nie cuduj
Jeju na moje oko to jest tak jak Werka mówi, że to jednak ten cykl. Bo z jakiej paki beta by dopiero teraz zaczęła rosnąć? Miałaś @, niska temp.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Wlasnie aga, cos nie tak jest. Nie mozliwe ze z tamtego cyklu. szansa jest naprawde niska zajsc w 90 ktoryms dniu cyklu po mega dlugim ! miec @ niska tempke i utzrymac ciaze...choc zajsc w 6dc tez zalatuje cudem hahah bedzie dobrze, kropek rosnie
jeju lubi tę wiadomość
-
Lithe mądrego masz gina. Przynajmniej myśli i się nie spieszy, nie podejmuje głupich szybkich decyzji. Może i ja w końcu na takiego trafię.
Tylko jak zwykle to koszty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 09:51
lithe123 lubi tę wiadomość