WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Minnie a bromek? Ja biorę ze względu na pokarm po odstawieniu córy. Najgorsze były właśnie pierwsze dni, karuzela, ból głowy itp.
Castangus pewnie nie zaszkodzi, ale nie wiem czy jakoś znacznie obniży wynik prl. Nie wczytywałam się nigdy jak działa na wyniki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 20:15
jeju lubi tę wiadomość
-
Aga.just,
Może i bromek był by dobry, ale chciałabym spróbowac czegos naturalnego. Jezeli chodzi o Dostinex, to moze za szybko sie poddałm i go odstawiłam. Moze po tych 3 tygodnia lek zaczal dzialac, a Ja sie tak szybko poddałam. Moze nie tak szybko, ale bol był nie do wytrzymania. -
Tak źle, reagowałam. Nigdy nie miałam takich bóli, nawet miesiaczkowych. Lekarze póki co mowią, ze wyniki sa ok, bo mieszcze sie w widelkach. W pon mam wizyte u gin-endo (to 6 wizyta) i zobacze co tym razem usłysze. Jak nic ciekawego i bez zmian, to próbuje cos na wlasna reke w postaci naturalnych składników.
-
u mnie dzisiaj @ po 26 dniach
po poronieniu cykle były dłuższe, do 32 dni nawet, a to już drugi cykl (odkąd wróciłam do pracy i pije przywrotnika) taki skrócony,
skok tempki był, śluz płodny był, 2 faza niby te 14 dni,
mam się niepokoić, że za krótko?czekamy na Henia
Bąbelek 13.10.2013 (14tc)
Maluszek 19.11.2014 (8tc) -
No z tą owulką to faktycznie szybko, dodam, że za pierwszym razem nam się udało, tylko długo się nie nacieszyłam szczęściem swoim
cóż, jestem płodna! będę działać i się wspomagać jeszcze nie zaszkodzi
to wtedy co jest dobre na 2 fazę, by się zagnieździło maleństwo i utrzymało? nagietek? mieszanka?aga.just lubi tę wiadomość
czekamy na Henia
Bąbelek 13.10.2013 (14tc)
Maluszek 19.11.2014 (8tc) -
Jestem...jeśli przeszkadza komuś to, że piszę o swoich obawach dotyczących niespodziewanej ciąży, to sorry. Jestem z dziewczynami tu związana dłużej i gdzie mam to robić jak nie tu? No chyba, że każdej z osobna pisać. Idę skasować zbędne info, będzie przejrzyściej Pozdrawiam Was i teraz wiadomości odnośnie mojej sytuacji będę inaczej przekazywać. Może minnie ma rację.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Aniu robiłam we wtorek rano i w czwartek rano....więc ja to rozumiem, że rośnie to tak, że od wtorku rano do środy rano mija 24 godziny, później kolejne 24 godziny od środy rano do czwartku rano. Razem 48 czy nie, bo ja się już pogubiłam....kochana jesteś....jeszcze raz to przeczytam. No jakby co to na priv juz piszę albo pod wykresem
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Jestem...jeśli przeszkadza komuś to, że piszę o swoich obawach dotyczących niespodziewanej ciąży, to sorry. Jestem z dziewczynami tu związana dłużej i gdzie mam to robić jak nie tu? No chyba, że każdej z osobna pisać. Idę skasować zbędne info, będzie przejrzyściej Pozdrawiam Was i teraz wiadomości odnośnie mojej sytuacji będę inaczej przekazywać. Może minnie ma rację.
aga.just, weronika86, kiti lubią tę wiadomość
-
Jeju przestań! Jesteśmy tu, żeby pisać o swoich problemach, wątpliwościach, o nas. Nikomu nic nie przeszkadza. To nasz wątek ZIELAR, a nie wątek o ziołach. No ludzie...
Zresztą co jak co - ale jak będę mieć problem to będę Was tu zamęczać czy to się komuś podoba czy nie ja Was loveWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 21:56
jeju, Ania1986, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Aniu robiłam we wtorek rano i w czwartek rano....więc ja to rozumiem, że rośnie to tak, że od wtorku rano do środy rano mija 24 godziny, później kolejne 24 godziny od środy rano do czwartku rano. Razem 48 czy nie, bo ja się już pogubiłam....kochana jesteś....jeszcze raz to przeczytam. No jakby co to na priv juz piszę albo pod wykresem
-
Aniu spoko....minnie ma troszkę racji, później nic nie można odszukać ale w sumie można, bo przerzucamy na pierwsze strony ważne info o ziółkach, nie? Minnie spoko Poprawię się. Niedługo będę wiedziała co i jak...a ciąża bez clo i innych wspomagaczy poczęta w cylu 100 dniowym właściwie bez śluzu płodnego...z PCOS i do tego wzięłam DONG QUAIA nie wiedząc wcale o ciąży. Może to on uratowal mi tyłek, bo fitoestrogeny mogły pobudzić ciałko żółte do pracy, podniosło estrogen Żadna z moich ciąż nie jest książkowa.
Ania1986, Myszka-Minnie lubią tę wiadomość