WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam witam
Ja nadal czekam na upragnioną, długo oczekiwaną owulkę temp jest niska to jest nadzieja że się może stanie cud i się pojawi hmm ????
a i jeszcze jedna sprawa ;
CHCIAŁAM PODZIĘKOWAĆ
WAM WSZYSTKIM ŻE JESTEŚCIE TU!!! WSPIERACIE SIĘ WZAJEMNIE JAK BY NIE TE FORA TO DUŻO Z NAS BY SIĘ PODŁAMAŁO I NIE WIEDZIAŁO JAKIE SĄ INNE METODY ABY SOBIE POMÓC
Ja nie mam wsparcia w nikim.... maż śmieje się że jakaś wiedźma jestem że i tak mi to nie pomoże ..
ale zaglądając tutaj wierzę że się uda i to nie tylko dzięki ziołom ale i też dzięki wam !!!!
Pozdrawiam :*aga.just, ewwiel, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jeszcze jedno pytanie... kiedy najlepiej zbadac endo bo szukalam tych informacji na necie ale dokopac sie do jakis konkretow to napawde trzeba byc mega mozgiem
-
Endo powinno być minimum 6 w innych źródłach 8 a u jakiejś koleżanki czytałam, że powinna mieć 11....miałam 12 to było ok. A badane było pod koniec cyklu.Raczej w okolicach owulacji jak się jest na monitoringu, to endo powinno być już wykształcone. Moje endo w długich cyklach wynosiło nawet 3mmm a był to np 44 dc kiedyś. Także nie ma reguły, a tamten cykl był bezowulacyjny.
Jak macie inne zdanie, to pisać, bo i ja się podszkolę. Buźka!
aga.just lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Przeczytałam pół wątku i wyczytałam,że bierzecie Donga od zakończenia @ do owu/ skoku temp. Ja go biorę od 6 -10 dc w tamtym cyklu pęcherzyk miał 23mm już w 10dc jak myślicie czy spróbować go brać tak jak Wy do owulacji czy może lepiej nie,żeby nie zadziałał w odwrotną stronę? -
jeju wrote:Ewik zaczynaj brać zawsze po ustapieniu całkowitym krwawienia, to wtedy dong nie spowoduje przeciągającej się miesiączki, w przeciwnym razie mógłby spowodować nasilenie krwawienia.
No to chyba sobie dzisiaj troszke zaszkodzilam Dzieki za przypomnienie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i wróciłam z ogrodu.....musiałam cofnąć kropelkę krwi i zaznaczyć plamienie, bo niestety marnie jakoś, nie wyleciało nic na zewnątrz, oprócz podtarcia papierem i do południa jasnej krwi, jasno pomarańczowej i rozwodnionej, szyjka dość wysoko i twardawa teraz....pewnie jutro dopiero się wyjaśni...
-
hiacynta99 wrote:
zaglądając tutaj wierzę że się uda i to nie tylko dzięki ziołom ale i też dzięki wam !!!!
Mam tak samo, podczytywanie Was daje mi nadzieję i siły do dalszej walki. A tak tęsknie za pięknym okresem ciąży...
Chciałam się pochwalić - dziś mamy z Męzem 8 rocznicę ślubuhiacynta99, jeju, Florka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewwiel wrote:Mam tak samo, podczytywanie Was daje mi nadzieję i siły do dalszej walki. A tak tęsknie za pięknym okresem ciąży...
Chciałam się pochwalić - dziś mamy z Męzem 8 rocznicę ślubu
tez tęsknię za swoim okresem ciąży czułam się świetnie od początku aż. Do porodu ja i fifi
ale nie martw sięewwiel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny