X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
Odpowiedz

WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    Czyli jednak laparo była potrzebna. Widzisz - ginka wiedziała co robi. Faszerowanie Clo nie wyszłoby Ci na dobre.

są też zioła na endometriozę:

http://www.duszan.com24.pl/index.php?p=productsMore&iProduct=3&sName=CI%A1%AFA!!-ZIO%A3A-NA-ENDOMETRIOZ%CA-I-ZROSTY--300GR

oraz

Colostrum - bioaktywny suplement immunologiczny o szerokim spektrum leczenia i regulacji funkcji ustroju
    V-Gel - żel o właściwościach przeciwzapalnych, antygrzybicznych i antybakteryjnych
    Szparag dziki – roślina regulująca poziom kobiecych hormonów, korzystnie wpływa na regularność i charakter menstruacji
    Evecare – formuła ziołowa minimalizująca dyskomfort towarzyszący miesiączce
    Lukol – kompozycja ziołowa o właściwościach stymulujących i tonizujących błonę śluzową jamy macicy, poprawia właściwości antymikrobowe i ściągające komórek genitaliów wydzielających śluz

Dziękuje

Powiedz ma Aga brać od nowego cyklu zioła sroki nr 3 i donga ?? bo ja nie wiem czy owulcja będzie od nowego cyklu po laparoskopii?? a wcześniej owulacji nie miewałam .... te zioła na endometr... kupić składniki w sklepie zielarskim czy na allegro??? wole oryginalne 100% pewności zioła !!:)

• mieśka84 Znajoma

Wysłany: 21 lipca 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za odpowiedz kobitki
    zobaczymy co bedzie z połączenia, już mam dosyc testowania wszystkich wynalazków
    miałam nadzije że natura mi dopomorze ale chyba była zgubna

;HIACYNTA;
    z tego co sie orientuje i widziałam wiele przypadków, że dziewczyny po laparo od razu miały cykl jak należy
    mnie też to czekało ale na szczęście w ostatnim cyklu przez zabiegiem zaszłam w ciążę, czego i Tobie życzę

ciumaski kobitki

PCO
    0176854cfe4dc3063e64c5997ba27637.png
    0039d04da9.png
    baby3.gif

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo bym tego chciała tylko teraz nie wiem czy wrócić do ziół i donga??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 20:45

• aga.just Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KisSzilva wrote:
    Bez recepty nie dostanę luteiny ani dupka, no nie?

nie, ale poszukaj na owu/na necie na pewno coś znajdziesz na czarnym rynku :)

KisSzilva lubi tę wiadomość

• aga.just Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenuś donga po @ do owu. Jak nie masz problemów z owulką wystarczy 1-2 tabsy dziennie. Najlepiej łykaj rano/przed południem. Dziewczyny pisały o popijaniu mlekiem, żeby się potem tak nie odbijało ziołami :P ale ja łykałam normalnie, po śniadaniu chyba, bez mleka i było ok :)

A co z tą męską energią? Ten bioenergoterapeuta jakoś zmieni tą energię??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 21:24

Lenuś lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co myslicie o tych ziołach Sroki i clo? Tak czytam i ogólnie zazwyczaj dziewczyny takze stosuja razem, zastanawiam sie czy właczyc te zioła czy to bedzie juz przegiecie?

• aga.just Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Dziękuje

Powiedz ma Aga brać od nowego cyklu zioła sroki nr 3 i donga ?? bo ja nie wiem czy owulcja będzie od nowego cyklu po laparoskopii?? a wcześniej owulacji nie miewałam .... te zioła na endometr... kupić składniki w sklepie zielarskim czy na allegro??? wole oryginalne 100% pewności zioła !!:)

jeśli wolisz 100% pewność to pozostaje sklep zielarski
    Jeśli będziesz piła zioła na endo to chyba Srokę bym odstawiła i ewentualnie zostaw donga

• aga.just Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Dziewczyny a co myslicie o tych ziołach Sroki i clo? Tak czytam i ogólnie zazwyczaj dziewczyny takze stosuja razem, zastanawiam sie czy właczyc te zioła czy to bedzie juz przegiecie?

możesz łączyć
    Dong poprawia też endo

A jak reagujesz na CLo? Bo jak rosną ładnie pęchole to może nie ma co przesadzać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga niby dobrze, ale bez clo miałam bezowulacyjne...w sumie czytałam te Wasze pierwsze posty i tak napisane tez było ze sa dobre na rozne dolegliwosci hormonalne, a ja mam tego troche, tarczyca np. chyba spróbuje te zioła i zobacze na usg co sie dzieje, dzieki za odp.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 21:26

• aga.just Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dong na tarczycę to nie bardzo raczej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego donga to mam, ale nie probowalam czeka ewentualnie na swoja kolej.

• aga.just Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aj bo Ty o Sroce piszesz, a ja myślę o dongu. Przepraszam :)

• Miu95 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Donga nie można przy problemach z tarczycą? Ja mam niedoczynność, ale unormowaną Euthyroxem 50.

Jutro jadę do zielarskiego po składniki na Srokę 3! ;) Zawzięłam się, zaczynam w przyszłym tygodniu!

aga.just lubi tę wiadomość

BYNZp1.png 7Hgfp2.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miu można. Tyle, że chodziło mi o to, że dong nie reguluje hormonów tarczycy :)

Miu95 lubi tę wiadomość

• Miu95 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    Miu można. Tyle, że chodziło mi o to, że dong nie reguluje hormonów tarczycy :)
    Aaaa, w takim sensie :). No u mnie to już wyregulował lek. Tylko zastanawiam się, czy mi jeszcze wszystkiego Sroka 3 nie obniży, ale cóż. Co mi szkodzi spróbować! Będę dawała znać co i jak :).

BYNZp1.png 7Hgfp2.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie sądzę żeby obniżyło :) powodzenia

Miu95 lubi tę wiadomość

• Lenuś Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    Lenuś donga po @ do owu. Jak nie masz problemów z owulką wystarczy 1-2 tabsy dziennie. Najlepiej łykaj rano/przed południem. Dziewczyny pisały o popijaniu mlekiem, żeby się potem tak nie odbijało ziołami :P ale ja łykałam normalnie, po śniadaniu chyba, bez mleka i było ok :)

A co z tą męską energią? Ten bioenergoterapeuta jakoś zmieni tą energię??

Dzięki Aga, to będę łykała 2 tabletki dziennie. Zaczynam od jutra :)

A propos bioenergoterapeuty to tak, powiedział że zmieni mi tą polaryzację na prawidłową, nawet już miałam jedną sesję w piątek. Zobaczymy...

• aga.just Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenuś no to trzymam kciuki :)
    Jak wygląda taka sesja? I jak wpadłaś na tego terapeutę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 08:45

• Lenuś Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :)

Bioenergoterapeutę poleciła mi znajoma, która pasjonuje się medycyną naturalną, numerologią i czyta prasę ezoteryczną. Dostałam od niej plik gazet, w których publikowane były listy od kobiet, które dzięki jego pomocy zaszły w ciążę. Poczytałam i się zdecydowałam, zobaczymy czy coś z tego wyniknie.

Sesja wygląda tak jak na filmach - dotykanie rękoma różnych części ciała, używanie wahadełka itp... trochę szamańsko ;). Wystarczyło jedno dotknięcie mojej dłoni i od razu padła diagnoza, Pan wiedział też, że mam problem ze wzrokiem, wiedział, że jedno oko mam słabsze, wiedział też które. Dziwna z tym sprawa, ale przyjemniejsze to, aniżeli leżenie na fotelu ginekologicznym z nogami na za piętnaście trzecia.

• KisSzilva Ekspertka

Wysłany: 22 lipca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    nie, ale poszukaj na owu/na necie na pewno coś znajdziesz na czarnym rynku :)
    A czy zioła Sroki na II fazę mogą coś tu pomóc?? Bo one podnoszą progesteron... I kiedy zacząć je pić, skoro cykl i tak jest prawdopodobnie bezowulacyjny?

km5sio4p3vm4xhh4.png
    Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
    Starania od czerwca 2013r
    17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
    11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
    01.11.2019r - dwie krechy na teście :D
    19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
    09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc)
‹‹ 270 271 272 273 274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ