WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaga.just wrote:Czyli jednak laparo była potrzebna. Widzisz - ginka wiedziała co robi. Faszerowanie Clo nie wyszłoby Ci na dobre.
są też zioła na endometriozę:
http://www.duszan.com24.pl/index.php?p=productsMore&iProduct=3&sName=CI%A1%AFA!!-ZIO%A3A-NA-ENDOMETRIOZ%CA-I-ZROSTY--300GR
oraz
Colostrum - bioaktywny suplement immunologiczny o szerokim spektrum leczenia i regulacji funkcji ustroju
V-Gel - żel o właściwościach przeciwzapalnych, antygrzybicznych i antybakteryjnych
Szparag dziki – roślina regulująca poziom kobiecych hormonów, korzystnie wpływa na regularność i charakter menstruacji
Evecare – formuła ziołowa minimalizująca dyskomfort towarzyszący miesiączce
Lukol – kompozycja ziołowa o właściwościach stymulujących i tonizujących błonę śluzową jamy macicy, poprawia właściwości antymikrobowe i ściągające komórek genitaliów wydzielających śluz
Dziękuje
Powiedz ma Aga brać od nowego cyklu zioła sroki nr 3 i donga ?? bo ja nie wiem czy owulcja będzie od nowego cyklu po laparoskopii?? a wcześniej owulacji nie miewałam .... te zioła na endometr... kupić składniki w sklepie zielarskim czy na allegro??? wole oryginalne 100% pewności zioła !! -
Dziekuje za odpowiedz kobitki
zobaczymy co bedzie z połączenia, już mam dosyc testowania wszystkich wynalazków
miałam nadzije że natura mi dopomorze ale chyba była zgubna
;HIACYNTA;
z tego co sie orientuje i widziałam wiele przypadków, że dziewczyny po laparo od razu miały cykl jak należy
mnie też to czekało ale na szczęście w ostatnim cyklu przez zabiegiem zaszłam w ciążę, czego i Tobie życzę
ciumaski kobitki -
nick nieaktualny
-
Lenuś donga po @ do owu. Jak nie masz problemów z owulką wystarczy 1-2 tabsy dziennie. Najlepiej łykaj rano/przed południem. Dziewczyny pisały o popijaniu mlekiem, żeby się potem tak nie odbijało ziołami ale ja łykałam normalnie, po śniadaniu chyba, bez mleka i było ok
A co z tą męską energią? Ten bioenergoterapeuta jakoś zmieni tą energię??Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 21:24
Lenuś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Dziękuje
Powiedz ma Aga brać od nowego cyklu zioła sroki nr 3 i donga ?? bo ja nie wiem czy owulcja będzie od nowego cyklu po laparoskopii?? a wcześniej owulacji nie miewałam .... te zioła na endometr... kupić składniki w sklepie zielarskim czy na allegro??? wole oryginalne 100% pewności zioła !!
jeśli wolisz 100% pewność to pozostaje sklep zielarski
Jeśli będziesz piła zioła na endo to chyba Srokę bym odstawiła i ewentualnie zostaw donga
-
aszka wrote:Dziewczyny a co myslicie o tych ziołach Sroki i clo? Tak czytam i ogólnie zazwyczaj dziewczyny takze stosuja razem, zastanawiam sie czy właczyc te zioła czy to bedzie juz przegiecie?
możesz łączyć
Dong poprawia też endo
A jak reagujesz na CLo? Bo jak rosną ładnie pęchole to może nie ma co przesadzać? -
nick nieaktualnyAga niby dobrze, ale bez clo miałam bezowulacyjne...w sumie czytałam te Wasze pierwsze posty i tak napisane tez było ze sa dobre na rozne dolegliwosci hormonalne, a ja mam tego troche, tarczyca np. chyba spróbuje te zioła i zobacze na usg co sie dzieje, dzieki za odp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 21:26
-
nick nieaktualny
-
aga.just wrote:Miu można. Tyle, że chodziło mi o to, że dong nie reguluje hormonów tarczycy
-
aga.just wrote:Lenuś donga po @ do owu. Jak nie masz problemów z owulką wystarczy 1-2 tabsy dziennie. Najlepiej łykaj rano/przed południem. Dziewczyny pisały o popijaniu mlekiem, żeby się potem tak nie odbijało ziołami ale ja łykałam normalnie, po śniadaniu chyba, bez mleka i było ok
A co z tą męską energią? Ten bioenergoterapeuta jakoś zmieni tą energię??
Dzięki Aga, to będę łykała 2 tabletki dziennie. Zaczynam od jutra
A propos bioenergoterapeuty to tak, powiedział że zmieni mi tą polaryzację na prawidłową, nawet już miałam jedną sesję w piątek. Zobaczymy... -
Dzięki
Bioenergoterapeutę poleciła mi znajoma, która pasjonuje się medycyną naturalną, numerologią i czyta prasę ezoteryczną. Dostałam od niej plik gazet, w których publikowane były listy od kobiet, które dzięki jego pomocy zaszły w ciążę. Poczytałam i się zdecydowałam, zobaczymy czy coś z tego wyniknie.
Sesja wygląda tak jak na filmach - dotykanie rękoma różnych części ciała, używanie wahadełka itp... trochę szamańsko . Wystarczyło jedno dotknięcie mojej dłoni i od razu padła diagnoza, Pan wiedział też, że mam problem ze wzrokiem, wiedział, że jedno oko mam słabsze, wiedział też które. Dziwna z tym sprawa, ale przyjemniejsze to, aniżeli leżenie na fotelu ginekologicznym z nogami na za piętnaście trzecia. -
aga.just wrote:nie, ale poszukaj na owu/na necie na pewno coś znajdziesz na czarnym rynku
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc)