X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
Odpowiedz

WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    Czyli jednak laparo była potrzebna. Widzisz - ginka wiedziała co robi. Faszerowanie Clo nie wyszłoby Ci na dobre.

są też zioła na endometriozę:

http://www.duszan.com24.pl/index.php?p=productsMore&iProduct=3&sName=CI%A1%AFA!!-ZIO%A3A-NA-ENDOMETRIOZ%CA-I-ZROSTY--300GR

oraz

Colostrum - bioaktywny suplement immunologiczny o szerokim spektrum leczenia i regulacji funkcji ustroju
    V-Gel - żel o właściwościach przeciwzapalnych, antygrzybicznych i antybakteryjnych
    Szparag dziki – roślina regulująca poziom kobiecych hormonów, korzystnie wpływa na regularność i charakter menstruacji
    Evecare – formuła ziołowa minimalizująca dyskomfort towarzyszący miesiączce
    Lukol – kompozycja ziołowa o właściwościach stymulujących i tonizujących błonę śluzową jamy macicy, poprawia właściwości antymikrobowe i ściągające komórek genitaliów wydzielających śluz

Dziękuje

Powiedz ma Aga brać od nowego cyklu zioła sroki nr 3 i donga ?? bo ja nie wiem czy owulcja będzie od nowego cyklu po laparoskopii?? a wcześniej owulacji nie miewałam .... te zioła na endometr... kupić składniki w sklepie zielarskim czy na allegro??? wole oryginalne 100% pewności zioła !!:)

• mieśka84 Znajoma

Wysłany: 21 lipca 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za odpowiedz kobitki
    zobaczymy co bedzie z połączenia, już mam dosyc testowania wszystkich wynalazków
    miałam nadzije że natura mi dopomorze ale chyba była zgubna

;HIACYNTA;
    z tego co sie orientuje i widziałam wiele przypadków, że dziewczyny po laparo od razu miały cykl jak należy
    mnie też to czekało ale na szczęście w ostatnim cyklu przez zabiegiem zaszłam w ciążę, czego i Tobie życzę

ciumaski kobitki

PCO
    0176854cfe4dc3063e64c5997ba27637.png
    0039d04da9.png
    baby3.gif

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo bym tego chciała tylko teraz nie wiem czy wrócić do ziół i donga??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 20:45

• aga.just Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KisSzilva wrote:
    Bez recepty nie dostanę luteiny ani dupka, no nie?

nie, ale poszukaj na owu/na necie na pewno coś znajdziesz na czarnym rynku :)

KisSzilva lubi tę wiadomość

• aga.just Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenuś donga po @ do owu. Jak nie masz problemów z owulką wystarczy 1-2 tabsy dziennie. Najlepiej łykaj rano/przed południem. Dziewczyny pisały o popijaniu mlekiem, żeby się potem tak nie odbijało ziołami :P ale ja łykałam normalnie, po śniadaniu chyba, bez mleka i było ok :)

A co z tą męską energią? Ten bioenergoterapeuta jakoś zmieni tą energię??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 21:24

Lenuś lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co myslicie o tych ziołach Sroki i clo? Tak czytam i ogólnie zazwyczaj dziewczyny takze stosuja razem, zastanawiam sie czy właczyc te zioła czy to bedzie juz przegiecie?

• aga.just Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Dziękuje

Powiedz ma Aga brać od nowego cyklu zioła sroki nr 3 i donga ?? bo ja nie wiem czy owulcja będzie od nowego cyklu po laparoskopii?? a wcześniej owulacji nie miewałam .... te zioła na endometr... kupić składniki w sklepie zielarskim czy na allegro??? wole oryginalne 100% pewności zioła !!:)

jeśli wolisz 100% pewność to pozostaje sklep zielarski
    Jeśli będziesz piła zioła na endo to chyba Srokę bym odstawiła i ewentualnie zostaw donga

• aga.just Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Dziewczyny a co myslicie o tych ziołach Sroki i clo? Tak czytam i ogólnie zazwyczaj dziewczyny takze stosuja razem, zastanawiam sie czy właczyc te zioła czy to bedzie juz przegiecie?

możesz łączyć
    Dong poprawia też endo

A jak reagujesz na CLo? Bo jak rosną ładnie pęchole to może nie ma co przesadzać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga niby dobrze, ale bez clo miałam bezowulacyjne...w sumie czytałam te Wasze pierwsze posty i tak napisane tez było ze sa dobre na rozne dolegliwosci hormonalne, a ja mam tego troche, tarczyca np. chyba spróbuje te zioła i zobacze na usg co sie dzieje, dzieki za odp.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 21:26

• aga.just Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dong na tarczycę to nie bardzo raczej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego donga to mam, ale nie probowalam czeka ewentualnie na swoja kolej.

• aga.just Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aj bo Ty o Sroce piszesz, a ja myślę o dongu. Przepraszam :)

• Miu95 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Donga nie można przy problemach z tarczycą? Ja mam niedoczynność, ale unormowaną Euthyroxem 50.

Jutro jadę do zielarskiego po składniki na Srokę 3! ;) Zawzięłam się, zaczynam w przyszłym tygodniu!

aga.just lubi tę wiadomość

BYNZp1.png 7Hgfp2.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miu można. Tyle, że chodziło mi o to, że dong nie reguluje hormonów tarczycy :)

Miu95 lubi tę wiadomość

• Miu95 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    Miu można. Tyle, że chodziło mi o to, że dong nie reguluje hormonów tarczycy :)
    Aaaa, w takim sensie :). No u mnie to już wyregulował lek. Tylko zastanawiam się, czy mi jeszcze wszystkiego Sroka 3 nie obniży, ale cóż. Co mi szkodzi spróbować! Będę dawała znać co i jak :).

BYNZp1.png 7Hgfp2.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie sądzę żeby obniżyło :) powodzenia

Miu95 lubi tę wiadomość

• Lenuś Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    Lenuś donga po @ do owu. Jak nie masz problemów z owulką wystarczy 1-2 tabsy dziennie. Najlepiej łykaj rano/przed południem. Dziewczyny pisały o popijaniu mlekiem, żeby się potem tak nie odbijało ziołami :P ale ja łykałam normalnie, po śniadaniu chyba, bez mleka i było ok :)

A co z tą męską energią? Ten bioenergoterapeuta jakoś zmieni tą energię??

Dzięki Aga, to będę łykała 2 tabletki dziennie. Zaczynam od jutra :)

A propos bioenergoterapeuty to tak, powiedział że zmieni mi tą polaryzację na prawidłową, nawet już miałam jedną sesję w piątek. Zobaczymy...

• aga.just Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenuś no to trzymam kciuki :)
    Jak wygląda taka sesja? I jak wpadłaś na tego terapeutę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 08:45

• Lenuś Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :)

Bioenergoterapeutę poleciła mi znajoma, która pasjonuje się medycyną naturalną, numerologią i czyta prasę ezoteryczną. Dostałam od niej plik gazet, w których publikowane były listy od kobiet, które dzięki jego pomocy zaszły w ciążę. Poczytałam i się zdecydowałam, zobaczymy czy coś z tego wyniknie.

Sesja wygląda tak jak na filmach - dotykanie rękoma różnych części ciała, używanie wahadełka itp... trochę szamańsko ;). Wystarczyło jedno dotknięcie mojej dłoni i od razu padła diagnoza, Pan wiedział też, że mam problem ze wzrokiem, wiedział, że jedno oko mam słabsze, wiedział też które. Dziwna z tym sprawa, ale przyjemniejsze to, aniżeli leżenie na fotelu ginekologicznym z nogami na za piętnaście trzecia.

• KisSzilva Ekspertka

Wysłany: 22 lipca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    nie, ale poszukaj na owu/na necie na pewno coś znajdziesz na czarnym rynku :)
    A czy zioła Sroki na II fazę mogą coś tu pomóc?? Bo one podnoszą progesteron... I kiedy zacząć je pić, skoro cykl i tak jest prawdopodobnie bezowulacyjny?

km5sio4p3vm4xhh4.png
    Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
    Starania od czerwca 2013r
    17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
    11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
    01.11.2019r - dwie krechy na teście :D
    19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
    09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc)
‹‹ 270 271 272 273 274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ