WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:KisSzliva potrzebujesz luteinę??
mam dwa opakowania na zbyciu nowe nie ruszane:)
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
kurcze nie wiem ile tam na opakowaniu pisze ale co koło 20zł coś mi się zdaje, jakby coś to służę pomocą
w domu leży, nie ogłaszam nigdzie więc gdybyś się zdecydowała to zapraszam:) jutro napiszę Ci dokładnie ile kosztowała mnie w aptece:)
a zioła? kurcze nie piję na drugą fazę żadnych a pewnie by się przydało, na razie pracuję nad pierwszą fazą i chyba całkiem mi to wychodziweronika86 lubi tę wiadomość
-
A powiedzcie mi czy clo można łączyć z dongiem? bo od nowego cyklu chce go wprowadzić może na razie 1-2 tabletki, czy jednak zrezygnować z niego. W tym cyklu, pierwszym z clo miałam bezowulacyjny:/
ja postanowiłam ze jak do końca roku nie zajdę to idę do pana Doktora Chińczyka:) bardzo dużo słyszałam opinii że wyleczył ludzi z różnych chorób, znajoma mojej szwagierka po 3 miesiącach zaszła w ciąże, a starali się kilka lat:) najlepsze jest to ze przepisuje on jakieś kulki ziołowe, więc naturalne rzeczy, głównie po tym jak popatrzy na język, bo podobno wszystkie choroby widać na języku.weronika86 lubi tę wiadomość
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
aga.just wrote:Kis zioła najlepiej zacząć pić od 1 dc.
Robotka, to jak będziesz znała cenę to daj znaćA to jest ta dopochwowa, czy pod język? Bo podobno są i takie i takie, tylko nie wiem, czym one się różnią oprócz sposobu "aplikacji"?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 12:38
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
asiek191 wrote:A powiedzcie mi czy clo można łączyć z dongiem? bo od nowego cyklu chce go wprowadzić może na razie 1-2 tabletki, czy jednak zrezygnować z niego. W tym cyklu, pierwszym z clo miałam bezowulacyjny:/
-
asiek191 wrote:A powiedzcie mi czy clo można łączyć z dongiem? bo od nowego cyklu chce go wprowadzić może na razie 1-2 tabletki, czy jednak zrezygnować z niego. W tym cyklu, pierwszym z clo miałam bezowulacyjny:/
ja postanowiłam ze jak do końca roku nie zajdę to idę do pana Doktora Chińczyka:) bardzo dużo słyszałam opinii że wyleczył ludzi z różnych chorób, znajoma mojej szwagierka po 3 miesiącach zaszła w ciąże, a starali się kilka lat:) najlepsze jest to ze przepisuje on jakieś kulki ziołowe, więc naturalne rzeczy, głównie po tym jak popatrzy na język, bo podobno wszystkie choroby widać na języku. -
Robotka1 wrote:KisSzliva potrzebujesz luteinę??
mam dwa opakowania na zbyciu nowe nie ruszane:)
weronika86 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
robotka faktycznie sliczny wykres..mi sie w tym cyklu udalo owulacje miec w 14/15dc bez ziol na samej metforminie, odkad sie straam ( ponad 3 lata) nie mialam owulacji bez ziol...i najwczesniejsza ( tylko raz ) w 19/20dc, wiec dla mnie 14/15dc to harcore
-
a tak w ogole to czesc dziewczyny
dluuuuuuugo mnie tu nei było !
bylam dziś u ginki mam euthyrox 25 na zbicie tsh bo jest 2.85.
metforminy mi nie zapisala bo mam powtórzyć badanie, bo powiedziałam jej ze poszlam do domu i po 2 godzinach wrocilam.
weronika86 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:masz je jeszcze ? z checia bylabym nimi zainteresowana
no mam dwa opakowania i jeśli jutro ich KIS nie weźmie(to będę miała dwa) albo weźmie jedno to jedno będę miała na zbyciu. tak że jak coś to jutro się możemy zgadać.
E Werka no niby wykres niczego sobie choć w okolicy owulacji mnie trochę wkurzał: no i ta przerywana linia:P nie wiem czemu:P
pozatym my ledwo co poprawiliśmy nasienie i nie jest jeszcze idealne więc myślę że cierpliwość muszę mieć na kilka miesięcy jeszcze;) bo innych problemów nie mam.
Asiek w tym miesiącu monitoringu nie miałam ale jakieś dwa miesiące temu był i było bardzo ładnie.
choć bez clo wydaje mi się że na samym dongu i na ziołach sroki działam bardzo ładnie plus mam lepszy śluz dlatego puki co clo daję na bok. zobaczymy.
staraczka24 lubi tę wiadomość