WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:w koncu cos sie rusza bez kombinacji
a i jeszcze jedno:) sorki że robię się "ciotka dobra rada" ale nie myślałaś nad zmniejszeniem częstotliwości sexu? jak wiadomo częsty sex osłabia plemniki;)może to też jest powód niepowodzeń? no chyba że macie taki temperament to szacuneczek:Dstaraczka24 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:jak wiadomo częsty sex osłabia plemniki;)może to też jest powód niepowodzeń? no chyba że macie taki temperament to szacuneczek:D
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:z tego co mi wiadomo oni już tak maja
aga.just lubi tę wiadomość
-
staraczka24, jutro Robotka ma mi podać dokładną cenę luteiny i jeśli ja jej nie kupię, to jesteś następna w kolejce
staraczka24 lubi tę wiadomość
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
staraczka24 wrote:ciekawe czy dadza rade się opanować chociaż co 2-3 dni.
robotka masz te luteinę jeszcze ?
DZIEWCZYNY NIE MA KTORAS METFORMINY NA ZBYCIU ?
heheh nooo zobaczymy;) niech się wybzykają przed owu tylko kurde u Werki nigdy nie wiadomo kiedy ta owu....no to najlepiej co dwa trzy dni przez cały cykl;)
lutke mam ale tak jak piszę, jutro się rozstrzygnie co z nią bo mam dziewczynom dać znać o cenę,Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 16:21
-
staraczka24 wrote:robotka no ja tez teraz widze spoko poczekam.
u mnie lutka kosztuje 21 zl. -
weronika86 wrote:asiek a ten skok u ciebie tydzien temu to nie byla owulka? bo skok niesamowity nie mierzysz juz?
niestety ten piękny skok jest przez luteinę którą dostałam na wywołanie @ także potem juz nie chciało mi się mierzyć temp:) całe szczęście ze w następnym cyklu mam monitoring to przynajmniej będę wiedzieć na czym stojęto nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
robotka a to jak bez clo miałaś owulacje to faktycznie możesz spróbować bez:) ja byłam pewna ze clo na mnie zadziała ale jak widać nie:/
też ostatnio luteine kupowałam za 23zł
dzis odebrałam wyniki TSH wynik 1.05 3 lata temu miałam 1,29 takze ufff chociaż to mam dobre:Dto nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
staraczka24 wrote:robotka otoz to ! więcej jak 23 zl na pewno nie kosztuje. na dozie 21,80 bodajże widzialam
ale to bez zniżki czy juz ze zniżką ?
a to może mi się popierniczyły cyfry z przodu bo kupowałam ją w lutymWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 17:53
-
Miu95 wrote:Kurcze, zniknął sklepik ovushop , patrzyłam dzisiaj na allegro za dongiem, ale są chyba rózne dawki.
Jaki najlepiej kupić? Jakiejs konkretnej firmy? Da się to w aptece gdzieś dostać?Miu95 lubi tę wiadomość
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
Miu95 wrote:Kurcze, zniknął sklepik ovushop , patrzyłam dzisiaj na allegro za dongiem, ale są chyba rózne dawki.
Jaki najlepiej kupić? Jakiejs konkretnej firmy? Da się to w aptece gdzieś dostać?
ja kupowałam ten
http://allegro.pl/swanson-dong-quai-menopauza-rownowaga-organizmu-i4354330200.htmlMiu95 lubi tę wiadomość