WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
jeśli mogę podzielic się z Wami moimi problemami...
mam niski progesteron,około 2 dni przed @ już mam plamienia, ogólnie też mam faze lutealna na pograniczu bo 11 dni ale odjąć te plamienia to będzie 9
temp niska i tak od kilku ładnych miesięcy...
jakie ziółka mogą pomóc na podwyższenie progesteronu i wydłużenie fazu lutealnej?
z góry dziękuje za pomoc.
acha.. jeśli jest to wszystko opisane to zerknę w wolnej chwili na cały topic
ale póki co piszę z tel... i mam ograniczone funkcje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 15:04
-
Zosia zioła Sroki lub I/II faza powinny pomóc, dodatkowo wit b6 w dawce 100-200mg
Bierzesz dupka/lutke? Badałaś progesteron? Bo same zioła cudów nie zdziałają tutaj
Robotka a daj spokój. Dziś musiałam ratować się nospą. Ogólnie to staram się odpoczywać, ale wiesz jak jest. Dom cały zawalony, a ja i tak ciągle się krzątam. Tu posprzątam, a mała już napsoci i tak w kółko.
-
nick nieaktualnyolencja wrote:zosia- plamienia takie moga miec rozna przyczyne...ja mam wysoki progesteron i mam 3 dniowe plamienia,bralam luteine- plamienia, biore wit b6 300mg- plamienia.... nie wiem juz co na to poradzic... lekarze tez nie...
-
olencja wrote:zosia- plamienia takie moga miec rozna przyczyne...ja mam wysoki progesteron i mam 3 dniowe plamienia,bralam luteine- plamienia, biore wit b6 300mg- plamienia.... nie wiem juz co na to poradzic... lekarze tez nie...
vanessa pisała coś o plamieniach i stanie zapalnym, jest o tym nawet oddzielny wątek -
nick nieaktualnyDora88 wrote:Ania a co proponujesz na takowe plamienia bo ja tez mam....
-
olencja wrote:mi w tym cyklu pierwszy raz jajniki nie dawaly znac ze zyja:( moze umarly:( przez donga?
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
Teraz miałam pierwszy cykl z dongiem i brałam go tylko 5 dni po 1-2 tabletki dziennie.
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
nick nieaktualny