WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
olencja wrote:ja bralam teraz 1 cykl of 5 do 13 dc,no i poki co nie czuje owulejszynu wogole:(( nawet policystyczny jajcor cicho siedzi:(( zepsulam sobie cykl:(
weronika86 lubi tę wiadomość
-
olencja wrote:mi w tym cyklu pierwszy raz jajniki nie dawaly znac ze zyja:( moze umarly:( przez donga?
-
weronika86 wrote:nie mozliwe dong quai nawet pobudzil moje jajniki a to nie lada sztuka...masz pcos? bierzesz dodatkowe leki? pewnie nie trzymasz diety? bardzo dziwne
diete trzymam bardzo restrykcyjna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 09:12
-
chciałam wam powiedzieć że udało mi się w cyklu z połwką clo, dongiem 2x1 i ziołami sroki:)
Aguś chciałam Ci wczoraj odpisac ale mi zasięg w domu zgubiło:)kis, ewwiel, KisSzilva, sara_nar, Lenuś, aga.just lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDostałam wreszcie wypis mam to na papierku :
Endometrioza miednicy mniejszej I stopnia
lekarka wczoraj przez tel mówiła że minimalna endometr..
Jajowody oba drożne Podczas
laparoskopii tak oglądała moje jajniki i nie wyglądały na PCOS.
Ja tam na donga nie narzekałam w sumie nic mi nie pomógł w zeszłym cyklu, ale wiadomo jajniki otorbione powiększone to przecież normalne że nie było szans .
Ale jak tylko się dowiem jak chce mnie leczyć lekarka . To wracam do donga
PS: nawet moja mama widzi PLUSY - bo więcej mleka piję -
Dziń dybry
HAHAHAHAH
No i już łyknęłam metforminę.
Teraz jeszcze walnę sobie donga za ok godzinę.
Kwas foliowy oczywiście też.
Zaczynam na nowo batalię z jajnikami
Jak w tym cyklu nie pojawi się w ciągu dwóch tygodni owulka to wywołuję @ i zamawiam zioła o. Sroki Jak przysolę sobie daweczkę tych wszystkich suplementów, to klękajcie narody....będzie mega owulisko!
Jestem już zdecydowana na działanie z znowu.
-
Robotka1 wrote:chciałam wam powiedzieć że udało mi się w cyklu z połwką clo, dongiem 2x1 i ziołami sroki:)
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
Robotka moje gratulacje ! Ale super
Aga.just widzę, że jesteś na półmetku jak to szybko leci. Ja w przyszłym tygodniu rozpocznę II trymestr. Nie mogę doczekać się pierwszych ruchów.
Pozdrawiam wszystkie zielary. Gdyby nie ten wątek i Werka zapewne dalej czekałabym na dwie kreski na teście ciążowym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 12:38