X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
Odpowiedz

WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne

Oceń ten wątek:
  • olencja Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    Kożuchowska z tego co wiem to opierała sie na na naprotechnologii
    tiaaa... czyli na tym co my wszystkie bez pomocy kliniki nieplodnosci... zajelo jej to pewnie 10 lat a ja tyle czekac nie bede...

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewwiel wrote:
    Rozumiem Cie kochana. Tez zaluje ze wcześniej nie zdecydowałam się na ciążę. Czekałam aż stworzymy dobre warunki materialne a teraz jest ciężko... W pierwsza ciążę zaszłam mając 21 lat, poszlo szybko, niespodziewanie. Ludzie mówią ciesz się ze masz chociaż jedno. A ja zawsze chciałam miec gromadkę. Kocham dzieci, nawet wyksztalcenie mam zwiazane z dziecmi... a pracy w moim zawodzie brak...
    Sloneczko, masz jedno dzieciatko!!! to znak ze mozesz miec wiecej! moja mama urodzila drugie po 11 latach kiedy myslala ze juz nie bedzie nigdy w ciazy!
    a ja z tym pierwszym juz widze ze nie bedzie latwo... o drugim nawet boje sie myslec..

u5cvp2.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Sloneczko, masz jedno dzieciatko!!! to znak ze mozesz miec wiecej! moja mama urodzila drugie po 11 latach kiedy myslala ze juz nie bedzie nigdy w ciazy!
    a ja z tym pierwszym juz widze ze nie bedzie latwo... o drugim nawet boje sie myslec..
    To najlepiej dwójkę za pierwszym razem. Moja Nadia juz od kilku lat pyta o rodzeństwo i jak jej wytłumaczyć ze to nie takie latwe.

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewwiel wrote:
    To najlepiej dwójkę za pierwszym razem. Moja Nadia juz od kilku lat pyta o rodzeństwo i jak jej wytłumaczyć ze to nie takie latwe.
    ja przyjme z dobrodziejstwem inwentarza dwojke,tylko niech wreszcie sie zrobia!

ewwiel, Anatolka lubią tę wiadomość

u5cvp2.png
  • KisSzilva Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, to ja mam podobnie, bo z narzeczonym widuje się tylko w weekendy. Moja mama urodziła mojego brata kiedy ja miałam prawie 12 lat, więc też nie poszło jej tak łatwo z drugim dzieckiem... A ja nigdy w życiu nie sądziłam, że będę miała takie kłopoty z zajściem - wydawało mi się, że po prostu zaczniemy się starać i za góra pół roku będę w ciąży :(
    Też mam wykształcenie w kierunku pedagogicznym, ale w zawodzie nie pracuję i może miedzy innymi dlatego tak strasznie chciałabym mieć dziecko, zawsze marzyło mi się żeby mieć 3, a tu wychodzi na to, że nawet z 1 jest kłopot :(

km5sio4p3vm4xhh4.png
    Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
    Starania od czerwca 2013r
    17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
    11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
    01.11.2019r - dwie krechy na teście :D
    19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
    09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc)
  • olencja Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KisSzilva wrote:
    Dziewczyny, to ja mam podobnie, bo z narzeczonym widuje się tylko w weekendy. Moja mama urodziła mojego brata kiedy ja miałam prawie 12 lat, więc też nie poszło jej tak łatwo z drugim dzieckiem... A ja nigdy w życiu nie sądziłam, że będę miała takie kłopoty z zajściem - wydawało mi się, że po prostu zaczniemy się starać i za góra pół roku będę w ciąży :(
    Też mam wykształcenie w kierunku pedagogicznym, ale w zawodzie nie pracuję i może miedzy innymi dlatego tak strasznie chciałabym mieć dziecko, zawsze marzyło mi się żeby mieć 3, a tu wychodzi na to, że nawet z 1 jest kłopot :(
    no widzisz,ja mam identyko... Kis a ile wiosen liczysz?

u5cvp2.png
  • KisSzilva Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    no widzisz,ja mam identyko... Kis a ile wiosen liczysz?
    Prawie 30 :P A Ty??

km5sio4p3vm4xhh4.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prawie 32 ; (

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 12:00

u5cvp2.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    tiaaa... czyli na tym co my wszystkie bez pomocy kliniki nieplodnosci... zajelo jej to pewnie 10 lat a ja tyle czekac nie bede...

no my wszystkie to na pewno nie :D ale naprotechnologia staje się coraz bardziej popularna i ponoć ma super efekty :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:49

• KisSzilva Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Pomóżcie proszę debiutantce-czy Castangus mogę na własną rękę brać na plamienia i lekko podwyższoną prolaktynę (26,6) ?
    Nie wiem jak z plamieniami, ale ja Castagnus brałam na własną rękę na prolaktynę - miałam 29,8 tylko że mi nic nie pomógł, bo po jakimś czasie skoczyła do 41,6

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 20:16

Nona lubi tę wiadomość

km5sio4p3vm4xhh4.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Pomóżcie proszę debiutantce-czy Castangus mogę na własną rękę brać na plamienia i lekko podwyższoną prolaktynę (26,6) ?
    ja miałam plamienia i prl w górnej granicy, plamienia nadal są, ale cycki nie bolą przed okresem, nie wiem jak prl,będę badała za tydzień:)
    jeśłi masz regularne cykle to nie powinna zaszkodzić:)

Nona lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona prl masz podwyższoną i nie sądzę, że casta Ci pomoże. A co lekarz na taki wynik?
    A plamienia od czego? W którym dc je masz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy dongamozna brac razem z ziolkami o. Sroki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 23:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 00:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magmiecz1 wrote:
    Hej dziewczyny, czy dongamozna brac razem z ziolkami o. Sroki
    Hej tak spokojnie mozesz brac donga przy sroce:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam .Chciałabym sobie zakupić olej z siemienia lnianego na śluz w związku z tym jakiej firmy poleciacie i jak trzeba go stosować ? Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek opinie. pozdrawiam i dziękuje ;)

• aga.just Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszy olej lniany budwigowy - http://www.olej-budwigowy.info/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:49

• kis Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga, mam 19dc, owu jeszcze nie było. Jak radzisz do kiedy brać donga ?
    Sama nie wiem bo widziałam, na innych wykresach dziewczyn z ovuf, że owulka może wystąpić nawet do 30dc, I tak się zastanawiam bo jak do tej pory nie mam plamień, a w poprzednim cyklu były już od 16 a @ w 22dc mimo dupka to zioła w tym cyklu coś wyregulowały pewnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 13:02

• aga.just Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Prolaktynę robiłam dzień po seksie więc łudzę się że dlatego podwyższona-chcę zrobić w innym dniu cyklu.
    Przyczyny plamień wciąż nie znam, mini nadżerkę mam ale niby to nie ona. Progesteron też mam ok 22 w 20dniu cyklu więc to też nie jego wina...
    Przy wysokiej prolaktynie są plamienia?

poczytaj wątek vanessy - plamienia od stanu zapalnego
    a co lekarz na plamienia?

‹‹ 277 278 279 280 281 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ