WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
ewwiel wrote:Rozumiem Cie kochana. Tez zaluje ze wcześniej nie zdecydowałam się na ciążę. Czekałam aż stworzymy dobre warunki materialne a teraz jest ciężko... W pierwsza ciążę zaszłam mając 21 lat, poszlo szybko, niespodziewanie. Ludzie mówią ciesz się ze masz chociaż jedno. A ja zawsze chciałam miec gromadkę. Kocham dzieci, nawet wyksztalcenie mam zwiazane z dziecmi... a pracy w moim zawodzie brak...
a ja z tym pierwszym juz widze ze nie bedzie latwo... o drugim nawet boje sie myslec.. -
olencja wrote:Sloneczko, masz jedno dzieciatko!!! to znak ze mozesz miec wiecej! moja mama urodzila drugie po 11 latach kiedy myslala ze juz nie bedzie nigdy w ciazy!
a ja z tym pierwszym juz widze ze nie bedzie latwo... o drugim nawet boje sie myslec.. -
ewwiel wrote:To najlepiej dwójkę za pierwszym razem. Moja Nadia juz od kilku lat pyta o rodzeństwo i jak jej wytłumaczyć ze to nie takie latwe.
ewwiel, Anatolka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, to ja mam podobnie, bo z narzeczonym widuje się tylko w weekendy. Moja mama urodziła mojego brata kiedy ja miałam prawie 12 lat, więc też nie poszło jej tak łatwo z drugim dzieckiem... A ja nigdy w życiu nie sądziłam, że będę miała takie kłopoty z zajściem - wydawało mi się, że po prostu zaczniemy się starać i za góra pół roku będę w ciąży
Też mam wykształcenie w kierunku pedagogicznym, ale w zawodzie nie pracuję i może miedzy innymi dlatego tak strasznie chciałabym mieć dziecko, zawsze marzyło mi się żeby mieć 3, a tu wychodzi na to, że nawet z 1 jest kłopot
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
KisSzilva wrote:Dziewczyny, to ja mam podobnie, bo z narzeczonym widuje się tylko w weekendy. Moja mama urodziła mojego brata kiedy ja miałam prawie 12 lat, więc też nie poszło jej tak łatwo z drugim dzieckiem... A ja nigdy w życiu nie sądziłam, że będę miała takie kłopoty z zajściem - wydawało mi się, że po prostu zaczniemy się starać i za góra pół roku będę w ciąży
Też mam wykształcenie w kierunku pedagogicznym, ale w zawodzie nie pracuję i może miedzy innymi dlatego tak strasznie chciałabym mieć dziecko, zawsze marzyło mi się żeby mieć 3, a tu wychodzi na to, że nawet z 1 jest kłopot -
olencja wrote:no widzisz,ja mam identyko... Kis a ile wiosen liczysz?
olencja wrote:tiaaa... czyli na tym co my wszystkie bez pomocy kliniki nieplodnosci... zajelo jej to pewnie 10 lat a ja tyle czekac nie bede...
no my wszystkie to na pewno nie ale naprotechnologia staje się coraz bardziej popularna i ponoć ma super efekty -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Pomóżcie proszę debiutantce-czy Castangus mogę na własną rękę brać na plamienia i lekko podwyższoną prolaktynę (26,6) ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 20:16
Nona lubi tę wiadomość
Nona wrote:Pomóżcie proszę debiutantce-czy Castangus mogę na własną rękę brać na plamienia i lekko podwyższoną prolaktynę (26,6) ?
jeśłi masz regularne cykle to nie powinna zaszkodzićNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aga, mam 19dc, owu jeszcze nie było. Jak radzisz do kiedy brać donga ?
Sama nie wiem bo widziałam, na innych wykresach dziewczyn z ovuf, że owulka może wystąpić nawet do 30dc, I tak się zastanawiam bo jak do tej pory nie mam plamień, a w poprzednim cyklu były już od 16 a @ w 22dc mimo dupka to zioła w tym cyklu coś wyregulowały pewnieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 13:02
-
Nona wrote:Prolaktynę robiłam dzień po seksie więc łudzę się że dlatego podwyższona-chcę zrobić w innym dniu cyklu.
Przyczyny plamień wciąż nie znam, mini nadżerkę mam ale niby to nie ona. Progesteron też mam ok 22 w 20dniu cyklu więc to też nie jego wina...
Przy wysokiej prolaktynie są plamienia?
poczytaj wątek vanessy - plamienia od stanu zapalnego
a co lekarz na plamienia?