WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaga.just wrote:można
Casta brałaś wcześniej? Bo różne są o nim opinie i czasem może namieszać.
Jak coś mam do odsprzedania casta, całe opakowanie. Kupiłam, ale ostatecznie nie brałam.
Casatgnus brałam w zeszłym cyklu ale tylko do 10 dc bo gdzies to wyczytałąm,że do owu powinno się brać,no i jutro powinnam dostać@ i zastanawiam się czy brać casta?a olej sobie kupie i bede go zażywać -
Miu95 wrote:@Aga.just - wszystkie wyniki mam wpisane w moim pamiętniku w początkowych postach
Dobrze, że bierzesz coś na prl.
Amh b. wysokie.
Możesz dorzucić do o. Sroki donga na owulację. Po @ 2 tabsy dziennie do owo.
Badałaś męża?
Monitorowałaś się?
Lekarz nie chce Cię stymulować czy tak długich cyklach?
Pomyśl o diecie. Przy takim zaawansowanym pcos bez niej ani rusz.Miu95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny dziś wizyta u Gina i ściągniecie tych choler..... szwów !! ;/ dziś nie spałam całą noc przez nie, ma brzuch obrzmiały ;/
Od jutra mój urlop który mi kierowniczka zabrała !!!;p przedłużam sobie L4
Miałam planowany urlop wszyscy dostali planówki a mi STARA zabrała bo stwierdziła że jak się wybyczę w domu to będę zwarta i gotowa do roboty ale chyba się przeliczyła
Jak będę po wizycie to odezwę się i zdam relacje co tam moja Gin planuje dla mnie
czy te moja ziółka będą potrzebne i donguś
pozdrawiam :*KisSzilva lubi tę wiadomość
-
aga.just wrote:Dobrze, że bierzesz coś na prl.
Amh b. wysokie.
Możesz dorzucić do o. Sroki donga na owulację. Po @ 2 tabsy dziennie do owo.
Badałaś męża?
Monitorowałaś się?
Lekarz nie chce Cię stymulować czy tak długich cyklach?
Pomyśl o diecie. Przy takim zaawansowanym pcos bez niej ani rusz.
Męża właśnie badamy, ma obniżoną ruchliwość bodajże 23% tylko w ruchu postępowym A+B a na dniach robi powtórne badanie.
A dietą już się zajęłam, półtora miesiąca i 6,5kg mniej na diecie niskoglikemicznej z domieszką bezglutynowej. Ale nie szaleję, na spokojnie się tym zajmuję i nie miałam za bardzo czasu ćwiczyć. Ale z racji tego, że od lat nie mogłam zrzucić wagi nawet jak ćwiczyłam, czy się głodziłam - to super sprawa! I nie idzie do góry jak na razie ))
@aga.just - dzięki za wskazówki!
@hiacynta99 - trzymaj się dzielnie! Czekamy na wieści!aga.just lubi tę wiadomość
-
Miu,zazdraszczam sukcesu w odchudzaniu! u mnie 2 kg na miesiac ubylo na niskim IG...porazka... ale trafilam na endo ktory bedzie mnie diagnozowal,zanim laskawa pani gin zacznie wiec jest nadzieja!
a z gabinetu ortopedy-mam uszkodzony dysk i powazny stan zwyrodnieniowy,dlatego lednwo sie ruszam,beda zastrzyki i stop w staraniach...Miu95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem szwy zdjęte ulga niesamowita
Czeka mnie leczenie 6 mieś. VISANE, nie będę mieć okresu przez 6 mieś mąż się ucieszy ;p Endometrioza jest niewielka w sumie dopiero mi się zaczyna prawy jajnik był PCOS a lewy w miare ok. no i LR do 17 sierpnia
Jestem załamana tak długim okresem leczenia no ale co mam zrobić muszę odstawić zioła i wszystko co brałam dotychczas bo nie ma sensu
Pozdrawiam :*Miu95 lubi tę wiadomość
-
@hiacynta99 - trzymaj się! Faktycznie to długo, ale może organizm potrzebuje oddechu od tego wszystkiego. Potem może zaskoczyć na byle czym . Będę trzymać kciuki! A przy okazji sobie trochę psychicznie też odpoczniesz!
@olencja - no to trzymam kciuki za dobrą diagnozę u endo! A z dyskiem nie zazdraszczam
Właśnie sobie zmieszałam mieszankę ziołową o. Sroki 3 i jednego nie przewidziałam - mojej alergii na zielsko i suszki. Kicham jak oszalała, prawdopodobnie przez macierzankę najbardziej. Mam nadzieję, że wywar będzie ok. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA powiedzcie mi proszę dziewczyny, czy biorąc dexamethason, czyli steryd na nadnercza, mogę jednocześnie zacząć pić zioła Sroki na owulację, czy lepiej nie łączyć ich z żadnymi lekami? Oprócz tego biorę też bromergon, ale w dawce 2,5mg raz na tydzień.
-
Witajcie kobitki po tak dluzszym czasie.
Ja dalej bycze sie na urlopie Z intesywnosci zestopowalam mam teraz czas dla siebie i skorzystania z internetu. Na wszelkie moje chorobowe dolegliwosci zwiazane z przeziebieniem pomogly mi zmiany klimatu. Wszelkie naturalne sposoby nie chcialy mi pomoc.
Widze nowe twarze na watku.
Weszlam na inny watek, a tam wpis, ze Werocice sie udalo. Gratuluje Ci z calego serca zielonego kropka po takiej dlugiej walce.