WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga, Weronika pytanko szczególnie do Was - dopiero dziś odebrałam od kuzynki luteinę. Dziś mam 20 dc i nie wiem, czy mogę ją zacząć brać dziś? Czy lepiej poczekać do kolejnego cyklu? I ewentualnie jak długo ją brać i w jakiej dawce? (przyp., że chodzi o przyspieszenie wchłonięcia się cysty)
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
nick nieaktualny
-
KisSzilva wrote:Aga, Weronika pytanko szczególnie do Was - dopiero dziś odebrałam od kuzynki luteinę. Dziś mam 20 dc i nie wiem, czy mogę ją zacząć brać dziś? Czy lepiej poczekać do kolejnego cyklu? I ewentualnie jak długo ją brać i w jakiej dawce? (przyp., że chodzi o przyspieszenie wchłonięcia się cysty)
możesz brać od dziś 2 x 1 chociaż przez 5-7 dni. Zazwyczaj bierze się 2x1 przez 10 dni.KisSzilva lubi tę wiadomość
-
kis wrote:aga, od 6dc zaczęłam łykać donga wzięłam 2x1 a od 7dc już 2x2 do dzisiaj . czyli donga biorę 14 dzień
dzis mam 19dc
a i przy okazji co z ziołami ojca sroki pić jeszcze ?
Kis a byłaś na monitoringu? Masz możliwość spr co tam siedzi w środku? To by duuużo pomogło i byłoby bezpieczniejsze dla Ciebie.
Ja chyba bym brała jeszcze kilka dni - max do 23/25 dc i wtedy odstawiła.
Kis a Ty masz problem z prl, tak? Sorry, że tak pytam w kółko o to samo, ale już nie ogarniam co z czym ma problem
Ja brałam donga + srokę + cały zestaw witamin i nic więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 16:18
-
aga.just wrote:Kis a byłaś na monitoringu? Masz możliwość spr co tam siedzi w środku? To by duuużo pomogło i byłoby bezpieczniejsze dla Ciebie.
Ja chyba bym brała jeszcze kilka dni - max do 23/25 dc i wtedy odstawiła.
Kis a Ty masz problem z prl, tak? Sorry, że tak pytam w kółko o to samo, ale już nie ogarniam co z czym ma problem
Ja brałam donga + srokę + cały zestaw witamin i nic więcej
nie to nie ja mam problem z prl, może ta druga kis
no na razie monitoring odpuściłam w tym cyklu i nie chcę już iść właśnie dlatego mierzę tą tempkę . To najwyżej zrobię jak mówisz .
A jak do jutra wezmę ostatni wiesiołek i siemię to będzie okej ? czy wszystko razem odstawić i zioła i to na śluzWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 16:22
-
kis wrote:nie to nie ja mam problem z prl, może ta druga kis
no na razie monitoring odpuściłam w tym cyklu i nie chcę już iść właśnie dlatego mierzę tą tempkę . To najwyżej zrobię jak mówisz .
A jak do jutra wezmę ostatni wiesiołek i siemię to będzie okej ? czy wszystko razem odstawić i zioła i to na śluz
macie z KisSzivia tak podobne nicki, że się ciągle mylę proszę o wybaczenie
Wiesiołek możesz brać tak długo jak donga.
A Srokę piję się cały cykl.kis, KisSzilva lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaga.just wrote:Budwigowy jest ogólnie b. zdrowy. Wydaje mi się, że można cały cykl. Dawkowanie będziesz miała na butelce.
A jeszcze chciałąm zapytać czy moge łykać dodatkowo olejek z wiesiołka i casatgnus ? do tego jeszcze biore mała dawke euthyroxu i htz na 3 miesiące chodzi o to czy moge to razem łączyć ? -
Evell wrote:A jeszcze chciałąm zapytać czy moge łykać dodatkowo olejek z wiesiołka i casatgnus ? do tego jeszcze biore mała dawke euthyroxu i htz na 3 miesiące chodzi o to czy moge to razem łączyć ?
-
nick nieaktualny
-
Evell wrote:A jeszcze chciałąm zapytać czy moge łykać dodatkowo olejek z wiesiołka i casatgnus ? do tego jeszcze biore mała dawke euthyroxu i htz na 3 miesiące chodzi o to czy moge to razem łączyć ?
można
Casta brałaś wcześniej? Bo różne są o nim opinie i czasem może namieszać.
Jak coś mam do odsprzedania casta, całe opakowanie. Kupiłam, ale ostatecznie nie brałam. -
aga.just wrote:Miu strasznie długie te Twoje cykle..... PCOS? Robiłaś badania?
Właśnie się jakieś plamienie pojawiło lekkie, więc może @ przyjdzie jutro. Tylko sklep z ziołami mi zlikwidowali, więc poza rumiankiem nie mam nic na mieszankę. Mam nadzieję, że jutro dostanę gdzieś resztę! :[
A o co chodzi z za wysoką prolaktyną? Dostaję na nią dostinex 1/2tabl raz na tydzień. Wiem, że zioła Ojca Sroki 3 mogą ją jeszcze trochę zbijać a cyclo-progynovę dostałam tylko jedną (więc mój lekarz to sobie jaja robi a nie chce mi cyklu uregulować ;[)