WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
staraczka24 wrote:kis bez zniżki na znizke bodaje 9 zl
jednak się nie pomyliłam, moja lutka była droga.. sprawdziłam pudełko a na nim jest przyklejona metka a cena za lutke to 54,40 . Ja pie***le chyba wtedy trafiłam na taką drogą aptekęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 20:48
-
Robotka1 wrote:no tak mi się właśnie wydaje że tyle ale wolę się upewnić zeby nikogo w błąd nie wprowadzać, ale 38zł? to chyba tylko na czarnym rynku tyle kosztuje;)
Zależy u mnie na refundacę 3,50 a bez 55
a tak w ogóle to cześć Kasik kuuuppee latWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 21:55
kis lubi tę wiadomość
-
kis wrote:jednak się nie pomyliłam, moja lutka była droga.. sprawdziłam pudełko a na nim jest przyklejona metka a cena za lutke to 54,40 . Ja pie***le chyba wtedy trafiłam na taką drogą aptekę
nooo na mojej jest identyczna cena a to dość tania aptekakis lubi tę wiadomość
-
aga.just wrote:Kis - Sroka 3 od 1 dc
Te na II fazę po owulacji
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:hej laseczki no i sprawdziłam swoją lutkę.....jest na niej cena 28 z groszami ale jak ktoś chce to za 25 opchnę
Robotka, dzięki że zaoferowałaś się ze sprzedażą lutki - fajnie, że można na Was liczyć dziewczyny
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
KisSzilva wrote:staraczka, jesteś?? Bo ja jednak tej lutki nie wezmę, więc jest Twoja Wczoraj wieczorem gadałam z kuzynką i okazało się, że ma opakowanie luteiny na zbyciu, więc będę miała ją za free
Robotka, dzięki że zaoferowałaś się ze sprzedażą lutki - fajnie, że można na Was liczyć dziewczyny
no ja tak jak mówiłam, mam ją, nie daje się temu jeść więc jak coś to aktualne:) -
Robotka Junior grzeczny, ale mama zalatana daje mu w kość. Teraz to całkiem inaczej niż w pierwszej ciąży, gdzie człowiek leżał do góry brzuchem i odpoczywał. Ciągle coś, mała, dom, budowa no i są efekty, bo brzuch pobolewa
Kis skąd przekonanie, że owu nie będzie?