WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny mam pytanie
co to może być na szyjce macicy, nie wiem jak to określić taki guzek, kropka, czy jakaś taka narośl czy pieprzyk (o może takie określenia) no nie wiem jak to opisać ale czuć i to w takich dniach jak mam więcej śluzu typowo płodnego, na początku cyklu nawet tak tego nie czuć ale tak jak wczoraj i dziś to dosyć wyczuwalne, że paznokciem można by było zdrapać ..
no i mam to już sporo czasu, kiedyś jak byłam u gin to coś tam mówiła, że coś jest i tego się nie rusza ale niestety nie zrozumiałamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 15:25
-
Ja jeszcze dziś dalej wzięłam donga, dziś mam 24dc i więcej śluzu typowo płodnego już nie pamiętam kiedy miałam taki śluz Nie wiem czego mam się teraz spodziewać
aga zerkniesz na wykres? Można się coś dowiedzieć z tego wykresu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 16:32
-
Ja jeszcze dziś dalej wzięłam donga, dziś mam 24dc i więcej śluzu typowo płodnego już nie pamiętam kiedy miałam taki śluz Nie wiem czego mam się teraz spodziewać
aga zerkniesz na wykres? Można się coś dowiedzieć z tego wykresu ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 16:33
-
kis wrote:dziewczyny mam pytanie
co to może być na szyjce macicy, nie wiem jak to określić taki guzek, kropka, czy jakaś taka narośl czy pieprzyk (o może takie określenia) no nie wiem jak to opisać ale czuć i to w takich dniach jak mam więcej śluzu typowo płodnego, na początku cyklu nawet tak tego nie czuć ale tak jak wczoraj i dziś to dosyć wyczuwalne, że paznokciem można by było zdrapać ..
no i mam to już sporo czasu, kiedyś jak byłam u gin to coś tam mówiła, że coś jest i tego się nie rusza ale niestety nie zrozumiałam
Nie spotkałam się niegdy z czymś podobny, więc chyba pozostanie słuchanie gina... Dzięki za wsparcie kochana. Powiem Ci, że na razie staram sie nie mysleć co będzie, bo nie chcę się denerwować, ze znów się z M nie zgramy... Zobacze co gin powie mi w pn i wtedy pomyślimy co robić w tym cyklu (teraz niby powinna być owu z niedrożnego jajowodu, więc ie wiem czy jest sens załatwiać wolne u M...)kis lubi tę wiadomość
-
kis wrote:Ja jeszcze dziś dalej wzięłam donga, dziś mam 24dc i więcej śluzu typowo płodnego już nie pamiętam kiedy miałam taki śluz Nie wiem czego mam się teraz spodziewać
aga zerkniesz na wykres? Można się coś dowiedzieć z tego wykresu ?
Jeśli moge się wtrącić, to wg mnie możesz mieć nadzieję, że to u ciebie czas okołoowlacyjny. Zaznaczyłaś ból szyjki, mnie też w dniu owu tak szyjka boli, że nawet mam problem z dotknięciem jej. Nie trać nadziei, najbliższe dni pokażą, co się u ciebie dzieje i żecze tej wyczeiwanej owulki
U mnie kiedyś cykle tragiczne były, bardzo rzadko był skk temp. Teraz jak jestem na lekach, momi ze cykle wciąż długie, to przynajmniej widać skok I to mi daje nadzieję.kis lubi tę wiadomość
-
Kis szyjka otwarta, dużo śluzu, temp idzie w górę. Proszę serduchować A jeśli temp będzie jutro wyższa to nie bierz już donga
Kis jeszcze widzę, że bierzesz wit C - długo ją bierzesz? I po co?
Wit C zakwasza śluz, a tego akurat staraczki powinny unikaćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 17:41
kis lubi tę wiadomość
-
ewwiel, jasne, że możesz wtrącić dla mnie każda odpowiedz jest cenna i pomocna :*
aga, nie wiem jakaś głupota moja, że witaminę C brałam. Gdzieś u kogos na wykresie widziałam i jak miałam to łykałam.. bralam w tym cyklu
dzięki stokrotne za radeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 20:26
aga.just lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kis. Ten guzek na szyjce macicy to najprawdopodobniej torbiel, tez go mam. Pojawia sie i znika. To nic groznego, konsultowalam to u dwoch gp w anglii i polskiej gin. Nic sie tym nie robi no chyba zeby sie jakos masakrycznie powiekszal to wtedy prawdopodobnie sie wycina. Podobno wiele kobiet to ma ale tylko te badajace szyjke sa swiadome
kis lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy mieszanka sroki 3 wydłuża @? Bo już dzisiaj 6dc i ciągle nie chce przestać lecieć . Zawsze miałam @ do 7 dni ale na końcu były brązowawe plamienia, a teraz to po prostu kapie jasna krew, jakby rozwodniona. Od początku cyklu piję srokę i zaczęłam się zastanawiać, czy to moze ma z tym coś wspólnego.
-
I u mnie tak samo, nie wpłynął na długość @
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc)