WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Yousee wrote:Co do lekarzy to jest dla mnie na prawdę chore. Nie rozumiem dlaczego nie sięgają po preparaty naturalne. Mam wrażenie, że specjalnie przeciągają leczenie, żeby jak najwięcej kasy wydębić, a kobiety się załamują, bo problemy z ciążą to coraz większy problem społeczny. Dlatego fajnie, że jest takie forum, gdzie możemy się podzielić doświadczeniami
aga.just, Yousee lubią tę wiadomość
-
amelia usg to nie wyrocznia. Czasem usg jest ok, a objawy pcos są.
Najlepiej iść do gina do max 10 dc w celu oceny jajników pod kontem pcos.
Inofolic - dla lepszych efektów polecam 2 x 1
Spróbuj pić ocet jabłkowy - choć 1 łyżkę dziennie. Z rossmana jest super i tani
Prl dobra - tzn. jaki wynik?
Jesteś dziś 7 dc więc donga spokojnie możesz zacząć łykać. Ja zaczynałam nawet 10-11 dc i owu była ok 22 dc.
Badałaś może glukozę?
W temacie tarczycy - miałaś robioną biopsję tych guzów?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 21:21
-
aga.just wrote:You dong to fitoestrogeny. Działa coś jak podobnie jak clo, które zawiera estrogeny sztuczne. Dong ma roślinne, naturalne. Dodatkowo dong wspomaga endo.
-
aga.just wrote:amelia usg to nie wyrocznia. Czasem a usg jest ok, a objawy pcos inne są.
Najlepiej iść do gina do max 10 dc w celu oceny jajników pod kontem pcos.
Inofolic - dla lepszych efektów polecam 2 x 1
Spróbuj pić ocet jabłkowy - choć 1 łyżkę dziennie. Z rossmana jest super i tani
Prl dobra - tzn. jaki wynik?
Jesteś dziś 7 dc więc donga spokojnie możesz zacząć łykać. Ja zaczynałam nawet 10-11 dc i owu była ok 22 dc.
Badałaś może glukozę?
W temacie tarczycy - miałaś robioną biopsję tych guzów?
inocudo -tez sie zastosuje ale X2 do owulki czy caly cykl ?
octu poszukam
prl 9,20
donga za nim zamowie to bedzie polowa a u mnie szyja otwarta i sluz dziwnie plodny- dziwne
glukozana czczo bez obciezenia 81
biopsje mialam -
eeee czego nie wiesz?
Kupujesz, łykasz i heja Zacznij od 2 dziennie. Jak nic nie zadziała do możesz zwiększyć do maks 4. Ja byłam na tej maksymalnej dawce.
i dong tylko po @ i tylko do owulkiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 21:32
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
aga.just wrote:Najlepiej cały cykl, a jeśli wolisz wersję oszczędną to 2x1 do owulki, potem możesz już 1x1
-
aga.just wrote:eeee czego nie wiesz?
Kupujesz, łykasz i heja Zacznij od 2 dziennie. Jak nic nie zadziała do możesz zwiększyć do maks 4. Ja byłam na tej maksymalnej dawce.
i dong tylko po @ i tylko do owulki -
Spokojnie, ja reagowałam niby już na jdną kapsułkę donga dziennie ale bywa różnie...może najoptymalniej jest brać dwa razy dziennie po 1 kapsułce. brałam rano i później około 16-tej, bo później może spowodować kłopoty z zasypianiem ale wiadomo, to kwestia indywidualna. Co do dawki to nie wiem jakiego zamówiłaś dong quaia ale jeśli ma 520 albo 530 w kapsułce to jest ok
-
amelia04072006 wrote:ale tylko do owu? dzieka Bogu ze to tabletki
Tak - dong tyko i wyłącznie po ustaniu krwawienia i plamień i TYLKO do owulki. Czyli coś podobnie do Clo.
Potem może działać poronnie. Choć znam "przypadek" z ovufriend, gdzie dziewczyna brała donga to terminu @, było zielono i wsio ok