WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
aga.just wrote:Madera jeśli masz cykle bezowulacyjne możesz donga pociągnąć dłużej, do skoku. Lutkę bierz po skoku, tak jak Anatolka pisała - po 3 wyższej temp. A czemu masz taką małą dawkę tej lutki tzn. 50 a nie 100? Mam nadzieję, że wiesz, że jak coś to trzeba brać 2x1.
Prowadzisz wykres?
Tak, mam brać 2 razy dziennie. To jest podjęzykowa. Czytałam, że ma kiepski smak
Wykres prowadzę od poprzedniego cyklu, głównie temperatura. Zamierzam kupić inny termometr, bo mój ma tylko jedno miejsce po przecinku. -
Lekarz Madery jest dziwny jakis. Ma dziewczyna 3 progesterony, ktore potwierdzaja brak owulacji, cykle dlugie, a on od 15 dnia kaze lykac lutke, zakladajac z gory, ze cykl bedzie znow bez owulacji. Przeciez przy takich dlugich cyklach to ta owu nawet kolo 20dnia moze byc. Ja sama, jeszcze jakis czas temu mialam w 18dniu owulacje... Bez sensu. Chyba powinien dac cos, co wywola owu a nie luteine, bo przeciez znow na bank cykl nie bedzie z owulacja. A co on wrozbita? Chyba wrozbita, ktory przy braku owulacji nie kazal zbadac prolaktyny... Za to zapisal acard pomocny w zagniezdzeniu. Tylko co sie ma zagniezdzac jak on zaklada, ze owulacji nie bedzie? Dziwak... Czy acard przy staraniach ma jeszcze inne wlasciwosci, o ktorych nie wiem?
kis, aga.just, KisSzilva, Agnella, Madera lubią tę wiadomość
-
Aga just dzięki, pocieszyłaś mnie czyli hormony w normie.... Owulka chyba jest wg temperatury, to teraz chyba drożność i meżuś do badania"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Wlasnie wyszlam od lekarza z antybiotykiem, bo mam szumy na oskrzelach, wiec z polewaniem trzeba poczekac
Powiedzialam jej, ze nie za bardzo chce antybiotyk, a ona powiedziala, ze ten mozna nawet w ciazy w razie czego i ze musze, bo przy takim kaszlu i szumach to na pluca zejdzie jak nie wezme -
olencja wrote:a jak sie chodzi prywatnie do gina to jak sie robi HSG?da sie jakos na nfz?
Jesli on/ona pracuje w zwyklym szpitalu to moze Cie wziac do swojego szpitala. Tak jest najlepiej, ze bierze Cie do siebie na oddzial Twoj lekarz. Wtedy nie jestes jakas tam pacjentka, tylko pacjentka dra X.aga.just lubi tę wiadomość
-
Tyle dziewczyn przezylo to i Wy przezyjecie ja mialam w szpitalu na nfz i mialam dozylne znieczulenie, ale wiem, ze wiele dziewczyn mialo bez i odczuwalo bol. Nie wiem od czego to zalezy, ze jeden lekarz da znieczulenie, a drugi nie. Nie mam pojecia. Skoro moj mi mogl dac, to znaczy, ze mozna i ze nfz za to zwraca im kase...
-
Yousse, wybierasz się na HSG? Może jednak Praga dopomoże, klimat, romantyczny wieczór...I nie będzie trzeba robić tego zabiegu
Męża można przebadać, czego nie robi się dla fasolki i lepiej wiedzieć na czym się stoi, ale pewnie będzie ok z żołnierzykami, bo raz ciąża była Czysta formalnośc
Aga.Just, dzięki
Tym bardziej, że okres dostanę akurat kiedy skończę antybiotyk, więc komórka jajowa będzie sobie dojrzewać bez niego.
Nie dziwię Ci się, że już Ci ciężko z brzusiem Dla maleństwa wszystko już przygotowane? Pewnie masz trochę ciuszków po pierwszym dziecku.
Anatolka, bierz antybiotyk, bo chyba się nie obędzie jak już oskrzela zajęte, a jak będziesz zdrowa to zdrowe maleństwo będzie Dobre to o tyle, że to antybiotyk bezpieczny w ciąży. Ja tez jakoś bronię się od antybiotyków, ale w naszych sytuacjach niestety, konieczne są.
I nie zapomnij o osłonowych tabletkach.
A ile masz go brać?
-
Baś wrote:Ja narazie jednemu tyłek truje i sie tylko dopytuje, a to mogę? a tamto? a zioła? a pierdoła? a BabyMamaMed? a Sroka? a pierdzioki? Jak to jest że on nie ma mnie dość...nie wiem...kochany człowiek poprostu
hehe a to dobreBaś lubi tę wiadomość