WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Kis my za Ciebie trzymamy te kciuki już dawno i cały czas ja np myślę co tam u Ciebie. Mnie od kilku dni boli głowa, ale jakoś tak z przodu nie jakoś bardzo ale tępy jaby ból okolice czołanad oczyma.
Teraz machnęłam sobie temperaturę i mam 36,81 na dole a pod pachą 36,5-36,6....może być taka różnica?
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki, następny cykl z clo do dupy, bez pęcherzyków. Z tej rozpaczy walnęłam sobie donga a co tam
A tak serio to czy są jakieś zioła na problemy z endometrium tzn. dziś na usg w 13dc okazało się, że ma 16mm i jest nierówne. Mam też ból po lewej stronie macicy. Najlepszym lekarstwem byłaby ciąża ale jakoś pęcherzyki nie chcą współpracować. -
nick nieaktualnyolencja wrote:ooo kurde Natka,troche za duze to endo:/ my raczej borykamy sie z niedorostem anie przerostem takze ja pojecia nie mam co moze wplynac na zmniejszenie, obawiam sie ze dong moze je zwiekszac:/
dong dwojako działa, tak czytałam, w tym cyklu pierwszy raz łykłam, ale w poprzednim trochę pobrałam i miałam 11 mm w 13dc i było ok.
Sama nie wiem co o tym myśleć. -
Natka098 wrote:dong dwojako działa, tak czytałam, w tym cyklu pierwszy raz łykłam, ale w poprzednim trochę pobrałam i miałam 11 mm w 13dc i było ok.
Sama nie wiem co o tym myśleć. -
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:mówił, mam dostać leki na 2 cykle, żeby się lepiej złuszczyło, i już jak sobie pomyśle to mnie aż coś trafia, bo nie będę mogła pewnie clo brać w tym czasie i do tyłu 2 cykle
glowa do gory!za 2 cykle wracasz do gry!