WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pod koniec miesiąca idę do endo i robie wyniki w kierunku haschimoto, bo tsh ft3 i ft 4 mam idealne dostarań a tarczyca powiększona i inne objawy haszimotowe mam :-)Może być utajona posatć albo wole obojętne... Saruś dzięki
sara_nar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu ja tu nawet myślałam ognisko na dworze rozpalić i pokrążyć nad nim, co by ta @ przyszła, ale pomyślałam : bądźmy poważni. Byście miały tu ze mnie niezły ubaw.
jeju ja myślałam, że na Haschimoto to ft3 i ft4 się robi ...jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mycha28 wrote:wercia jutro pójdzie do gory
-
eweline wrote:mam jeszcze pytanie czy donga mozna łaczyc z wiesiołkiem? bo wiesiołek tez ma fitoestrogeny i zastanawiam się czy nie bedzie za dużo?
Przy malych dawkach nie zaszkodzi, fitoestrogeny w wiesiolku sa innego rodzaju, chemicznie inna budowa...organizm musi je przetworzyc...w dongu sa latwiejsze dla organizmu, prawie identyczne jak nasz estradiol. Nic sie nie stanie a pomoze na sluz, tylko nie wierz wiecej niz 500mg ( nie pamietam jaka jednostka) dziennie i pij 1.5-2l wody bo sam wiesiolek bez wody nie pomoze kochana. -
weronika86 wrote:no nie wiem, wczoraj kolo 23.00 mialam silny bole lewego jajnika...juz wczoraj wiedzialam ze duzego skoku nie bedzie...wiecie co mi w ostatnim cyklu 2 dni przed ovu musialam mierzyc dwom termometrami bo na moim pokzaywal mi az 3 dni 35.8...ale wpisalam srednia 36.2...wiec owulka bedzie na bank ale do max 2 dni..a tak liczylam na ksiazkowy wykres...juz sie nawet pochwalilam kilku dziewczynom..czuje sie jak idiotka teraz...
Właśnie widziałam przez okno gromadkę przedszkolaków idących w parach za rączkę Pamiętam jak nigdy nie lubiłam być w parze z chłopcem, bo gdzie za rękę jeszcze się trzymać.... a z wiekiem mi się odmieniłoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 10:43
weronika86 lubi tę wiadomość
-
eweline wrote:cześc odebrałam wczoraj donga dzis rano wzięłam 1 tabletkę 7dc. Zastanawiam sie tylko czy dobrego kupiłam Pisze waga netto 1 kapsułki 400 mg, ekstrakt dzięgla chińskiego 6;1. Fitoestrogeny w 1 kapsułce min. 4 mg