WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
aga.just wrote:Dora owulki nie było, więc możesz próbować z dongiem. Tyle, że dong to nie 100% pewności, że owulka będzie.
-
kejti91 wrote:O kurcze! To jak dlugie sa cykle?? Ja mialam zawsze max 28 dni! Mozliwe zeby sie to nagle tak zmienilo?
Kiedy jesli masz problemy zdrowotne lub np pcos to one z wiekiem sie nasilaja, to ze mialas cykle 28 dniowe to jestes pewna ze byly owulacyjne? moze pekaly niedojrzale? stad brak ciazy?
-
kejti91 wrote:Tak wiem ale zwykle juz w 14 dniu mialam pozytywny test owulacyjny i pewnie owuka byla na dniach...
Kejti pozytywne testy owulacyjne nie daja 100% pewnosci ze bedzie owulacja, wykrywaja tylko pik lh...j przy pcos od 11dc mam codziennie pozytywy! jej rowniez ma .aga.just lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:Kiedy jesli masz problemy zdrowotne lub np pcos to one z wiekiem sie nasilaja, to ze mialas cykle 28 dniowe to jestes pewna ze byly owulacyjne? moze pekaly niedojrzale? stad brak ciazy?
W takim razie sprobuje ten dng quai ale moze od nastepnego cyklu bo teraz juz mam tyle tych witamin -
kejti91 wrote:Dziewczyny a co myslicie o tym:
http://www.doz.pl/apteka/p53452-Dong_Quai_520_mg_kapsulki_100_szt
Swanson ma 530, ten 520 mg. Wydaje mi się, że wsio rybka. Swanson tańszy
Takie dawki kochana tylko max 4 dni - w sensie po 4 sztuki dziennie. Choć chyba Staraczka brała dłużej. Wszystko zależy jak zareagujesz na donga i jak się będziesz po nim czuła.
1-2 dziennie może brać do owulki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 17:09
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny