WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:Pisalam ci juz w ostatnim poscie ze nie wiem co to jest i nie wiem czy to jest dobry dong quai. Mozesz mi podac do niego linka?
Nie mam pojecia czy to jest to samo. Birz 2 na dzien tak jak na ulotce. Moze byc slabszy...pierwszy raz sie spotkalam z takim dongiem. I nie jestem pewna czy extract to to samo co my mamy, juz pisalam ci wczesniej zebys kupila ten 520mg. -
Dwa razy do roku możemy mieć cykle owulacyjne, ciesz się słońce z takich krótkich cykli, ja miałam dwa razy do roku owulacyjne
No i dziewczyny krwawienie się rozkeca....zaznaczyłam nowy cykl ale co z tego wyjdzie to nie wiem, może cofnę jakby co
Chyba te tańce połamańce zadziałały
-
aga.just wrote:To nie sądzę, żeby Sroka namieszał akurat na Twoją niekorzyść, w sensie spowodował bezowulacyjny cykl. Ale jeśli masz watpliwości co do ich skuteczności to odstaw
-
weronika86 wrote:Nie mam pojecia czy to jest to samo. Birz 2 na dzien tak jak na ulotce. Moze byc slabszy...pierwszy raz sie spotkalam z takim dongiem. I nie jestem pewna czy extract to to samo co my mamy, juz pisalam ci wczesniej zebys kupila ten 520mg.
wiem tylko ze jak ja pisałam to już miałam zamówiony w aptece i nie pomyslałam że mogą być rózne dawki w kapsułce. Wczoraj odebrałam i nie mam linka bo zamawiałam w aptece. Bede go brać jak już kupiłam a najwyzej nastepnym razem zamówię na necie tn co mi pisałaśeweline -
kejti91 wrote:Hej:-) co tam u Was? Jakies nowinki zielarskie? ja dzis znow odwiedzilam gina. Moj pecherzyk ma dzis 14 mm, w sobote bylo 11. Chyba bedzie bezowulacyjny bo gdzie tak pozno owulka... to chyba za sprawa ziolek sie cos pomieszalo...
Jesli bedzie rosl tak codziennie ok 1mm to za 6-9 dni bedzie owulka. Chyba ziola dobrze nie dzialaja kochana bo powinno rosnac od 1,2mm najmniej do 2.5 dziennie. Moze sprobuj dong quai? mozesz nawet go brac w srodku cyklu. -
eweline wrote:wiem tylko ze jak ja pisałam to już miałam zamówiony w aptece i nie pomyslałam że mogą być rózne dawki w kapsułce. Wczoraj odebrałam i nie mam linka bo zamawiałam w aptece. Bede go brać jak już kupiłam a najwyzej nastepnym razem zamówię na necie tn co mi pisałaś
Jesli to jest to samo tylko 400mg a nie 520mg to super, wszystko ok ale jesli nasz to w pelni dong quai a twoj to 1/6 extract to bedzie az 7 razy mniej skuteczny niz nasz. No zobaczymy, bierz go i bedziemy obserwowac cie i czynic nasza wiedzmia magie szkoda ze nie mierzysz tempki, byloby wszystko bardziej przejrzyste. Ogolnie nawet jak pracujesz na nocki to mierz po 6 godzinach snu po prostu ale pisz w notatkach ze po nocce wtedy na te tempki po nocce mozemy patrzec Z PRZYMRUZENIEM OKA
-
Dora88 wrote:weronika mogłabyś ocenić????
dora przykro mi ale tu owulki nie bedzie jestem pewna ze bedzie ci sie do usranej smierci ciagnelo. wyglada identycznie jak moj cykl 150 dniowy! kup dong quaia to do tygodnia bedziesz miala owulke i mieiscazke normalna.