WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
KisSzilva wrote:Yousee, i jak Ci się okłady borowinkowe podobają?? Ja jestem po pierwszej serii 10 okładów, a dziś w 3 zielarskich byłam, żeby kupić borowinę, bo kurcze strasznie im to schodzi ze sklepów!
KisSzilva lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnydziewczyny czym lecza was lekarze jak macie PCO i podwyzszone androgeny? sa jakies leki z ktorymi mozna sie starac o dziecko, czy na czas leczenia trzeba jednak odpuscic staranka na jakis czas? czy przy podwyzszonych androgenach mozna zajsc naturalnie w ogole? czy jestesmy zdane tylko na inseminacje czy in vitro? czytalam duzo na temat jakosci jajeczek i PCO - coz czesciej sa one niezdolne do zaplodnienia, niz normalnie... wiec co mi po tym jak jesli nawet jest owulka w danym cyklu, jak i tak jajko nie jest zdolne do zaplodnienia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 16:35
-
Czołem zielary! Co tam u Was?1! Już doczytałam, że szczęśliwe wieści.Oby takich więcej. SUPER! SUPER! SUPER! Mocno trzymam kciuki za Was. U nas fajnie,luzik blusik. Urlopujemy do 28 listopada. Zajrzałam tu po dość długim czasie, żeby Wam dać znać, że kciukam cały czas i pamiętam.Buziaki:-******
Anatolka, kis, kiti lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Od 10 listopada piję mieszankę ziół nr 3 o. Sroki. Mam zamiar zrobić kuracje 3-miesięczną i przerwę. Znalazłam w necie informację, że pomocne przy niskim AMH (mój problem) są Inofem w saszetkach i Bioactive Q10 Uniqinol. Czy któraś z Was stosowała te suplementy? Można je połączyć z ziołami?Aneczka80
-
Yousee wrote:Fajne są chociaż tylko na brzuch się okładam, a nie z dwóch stron. Ja kupiłam w aptece spytaj w jakiejś, może dostaniesz
Anatolka, na doz.pl szukałam ale nie ma...
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
KisSzilva wrote:Ja też tylko brzuch okładam U mnie kiedyś tylko w jednej aptece były, ale droższe niż w zielarskim. Kupiłam je, ale aż 3 sklepy "obleciałam", bo chciałam kupić więcej tych plastrów, a tylko po 1 sztuce mieli na stanie
Anatolka, na doz.pl szukałam ale nie ma...
na pomaranczowyn serwisie aukcyjnym szukałam nie na doz - pomerdało mi się sorki