WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny to i ja postanowiłam dołączyć.
O dzidziusia staramy się 4 lata bezskutecznie
Odwiedziliśmy już 6 lekarzy w tym 2 renomowane kliniki. Raz zdecydowaliśmy się na inseminację ale to nic nie dało. Maż miał osłabione parametry jednak po kuracji witaminkami i sokami podskoczyły prawie do granic normy. Jednak ciąży nadal nie ma. Obecnie pijemy mieszankę 16 ziół którą otrzymaliśmy od duchownego pustelnika który jest zielarzem. Dodatkowo korzystamy z refleksologii czyli leczniczego masażu stóp. Ogólnie prawdopodobnie po mojej stronie leży problem tylko żaden lekarz nie bardzo się mną interesuje. Jednak refleksologia jasno pokazuje, że u mnie jest jakiś problem wszystkie receptory na stopach odpowiedzialne za kobiece sprawy bolą przy najmniejszym dotyku. Mam nadzieję, że naszą już długą drogę w końcu zakończymy szczęśliwiestarania od lutego 2011
6 lekarzy żadnej konkretnej diagnozy
Czerwiec 2015 - naprotechnologia
Grudzień 2015 - laparoskopia (PCO, endo, naprawa źle zbudowanej macicy)
WALCZYMY !! -
nick nieaktualnyEwwiel, trzymam kciuki za przegonienie choroby w diabły.. na pewno się uda!
Cześć Ana zapraszamy może zacznij stosować jakieś "czarownicowe" medykamenty o których mowa w tym wątku? W zależności od tego z czym masz problem (śluz, owulka, nasienie męża, hormony) na wszystko znajdziesz specyfik. powodzenia
Kochane co do mojego donga w tym cyklu i owulki - BYŁA BYŁA BYŁA owu wyznaczyło ją dziś tak jak obstawiałam na 29dc. Co prawda miałam wtedy mały kryzys serduszkowania, więc szału podejrzewam nie będzie, ale ważne, że dong zadziałał i to jest najważniejszeAgnella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, miała któraś z Was po dongu efekty uboczne w postaci bólu i rwania jajnika? Bo ciągnie aż do pachwiny i się zastanawiam o co chodzi. Serduszkowałam 2dni przed owulką, więc to słabo i raczej nie będzie z tego kropka, dlatego martwię czy dong za bardzo jajka nie pobudził bo nie mam pomysłu co innego mogłoby być powodem. Do gina idę dopiero na początku stycznia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 11:51
-
shooa wrote:Dziewczyny, miała któraś z Was po dongu efekty uboczne w postaci bólu i rwania jajnika? Bo ciągnie aż do pachwiny i się zastanawiam o co chodzi. Serduszkowałam 2dni przed owulką, więc to słabo i raczej nie będzie z tego kropka, dlatego martwię czy dong za bardzo jajka nie pobudził bo nie mam pomysłu co innego mogłoby być powodem. Do gina idę dopiero na początku stycznia.
to nie są skutki uboczne tylko dobry znak, że jajniki ruszyłyaga.just lubi tę wiadomość
-
shooa wrote:Dziewczyny, miała któraś z Was po dongu efekty uboczne w postaci bólu i rwania jajnika? Bo ciągnie aż do pachwiny i się zastanawiam o co chodzi. Serduszkowałam 2dni przed owulką, więc to słabo i raczej nie będzie z tego kropka, dlatego martwię czy dong za bardzo jajka nie pobudził bo nie mam pomysłu co innego mogłoby być powodem. Do gina idę dopiero na początku stycznia.
Tak jak mówi kis, to są dobre znaki
ana90- Witaj Kochana! Ciekawe co jest przyczyną takiego problemu.. Może powinnaś na internecie poszukać dobrego lekarza i przy okazji przeczytać opinie o nim? Może to pomoże znaleźć "tego: lekarza, który ci pomoże? Kciukamkis lubi tę wiadomość
❤❤ -
Shooa, to super Czyli u Ciebie Donio działa. A w jakich dniach go brałaś?
Trochę pocieszyłaś mnie, że owu była później. Bo ja sama mam czasami takie późne owulacje. Chyba jednak nie wezmę duphka w tym cyklu od 16dc, bo może jeszcze owu przyjdzie po 20dc. Czy jest sens mierzyć tempkę od 14dc??? Od jutra bym mogła dopiero, bo dziś zapomniałam.
2 dni przed owu to dobrze, że był seks:-)
Ja dziś zakupiłam witaminkę d Czasami sę zastanawiam czy nie za dużo tych "suplentów"
-
nick nieaktualnydzięki Dziewczyny, mam nadzieję, że to przejdzie jak dong już się unicestwi w organizmie : )
Agnella, jeśli nie miałaś jeszcze owu, to jak najbardziej jest sens zaczynać ją mierzyć teraz. Nie wiem czy OF wyznaczy Ci owulkę, ale chociaż sama będziesz wiedziała jak to wygląda i czy przyszła czy nie: ) ja właśnie zaczęłam brać donga po tym jak do ok 20dc dałam jajkom szansę, żeby się opamiętały i ruszyły : ) mam zaznaczone na wykresie kiedy brałam donga, dodałam go do listy leków : )Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 15:07
-
Ai co do lekarzy to ciężka sprawa bo wszystkich u których byłam sprawdzałam na forach i opinie o nich i mieli bardzo dobre ale niestety mnie żaden nie potraktował poważnie. Teraz jestem u nowej pani gin i jest ok chociaż ona sama nie wie czemu w ciąży nie jestem właściwie krótko się u niej leczymy a w miedzy czasie usłyszeliśmy o tym zielarzu i postanowiliśmy spróbować i przynajmniej widziałam sluz płodny pijąc te ziół le zgodnie z zaleceniami przez 40 dni picia ziół zachowujemy wstrzemięźliwość dodatkowo po masażu stóp czuje konkretnie moje jajniki wiec coś tam się dzieje Zobaczymy co będzie dalejstarania od lutego 2011
6 lekarzy żadnej konkretnej diagnozy
Czerwiec 2015 - naprotechnologia
Grudzień 2015 - laparoskopia (PCO, endo, naprawa źle zbudowanej macicy)
WALCZYMY !! -
Dziewczyny dziś mój 3dc, planuje że od środy zacznę brać donga. To moj pierwszy z nim cykl, po odstawieniu clo. Poradźcie mi proszę, jeśli wcześniej na clo owu była zawsze 18dc, cykle 32 dniowe, to czy będzie dobrze jak będę brała od 6dc aż do skoku po 2 tabl.? Bo sporo Dziewczyn pisze też ze biorą 4 dni po 2 tabl i odstawiaja i po 4 dniach jest owu... Czyli ok. 14 dc, co się u mnie Raczej nie zdarza... Jak myślicie?
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - ale 11 mrozaków -
Kis dziekuje tez tak chyba zrobię myślisz ze na Początek 2 tabl.będzie ok? Brać obie rano, czy jedna rano jedna Wieczorem?XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - ale 11 mrozaków -
kis wrote:Baś, a powiedz co brałaś w szczęśliwym cyklu ? Ile się staraliście?
do tego magnez, famibion, wit C i ćwiczenia w domu i dieta warzywno mięsna z węglowodanami typu pełne ziarna, razowiec
i czasem jak mi coś odbiło to jeszcze imbir albo ten ocet jabłkowy - bo mi został z wakacjikis, shooa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny