WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki. Nie zagladalam do was ostatnio. Co tam u was dobrego? U mnie dzis 11dc. Pije drugi cykl ziola Sroki. Dni plodne zaczęły sie ok4,5 dni wcześniej niz zwykle. Bylam w szoku. Bo to kolejny pozytywny efekt picia ziół. Zaczynamy staranka...
-
Cześć dziewczyny! Poczytałam co tutaj piszecie i postanowiłam włączyć zioła do akcji! Natura zawsze na pierwszym miejscu!
Kiedyś miałam idealne cykle, ale po ciąży i może po bromegornie się rozjechały. Owulke mam ok 17 dc, faza II trwa 10 dni, a ostatnio plamienie miałam już 9 dpo. Znalazłam na Waszej stronie przepis na ziolka O Sorki na II faze- przewrotnik, pokrzywa, krwawnik. Dzisiaj kupie i beda czekaly na druga faze. Co można pić na I faze?
Sandrii 1 widze, że dzisiaj pisałaś, że sa efekty. Super! Owocnych staran! Podzielisz sie mixtura?
Jak dlugo piłyscie ziółka żeby zobaczyć efekty? Czy odstawiacie je jak tylko zobaczycie 2 kreski czy należy je pić także w ciąży?
Będę wdzięczna za odpowiedz!
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie staraczki!moje serduszko kochane, mój syneczek [*] 7 maja 2015 r. (30 tc) -
Ja pije mieszsnke sroki nr 3. Juz pisalam tu ze w pierwszym cyklu picia miala piekna owulacje ktora wcześniej mi sie nie objawiala od kiedy przerwalam pigulki czyli od roku. A dzieki ziolom mialam duzo śluzu i bole caly tydzień.
Takze efekty picia ziół sa od razu. Jak zorientujesz sie ze jestes w ciazy to od razu trzeba odstawić ziola. -
Dziewczyny, a zioła Ojca Sroki 3 (nie moge znalezc info o ziołach 1 i 2) mają skład:
lebiodka (oregano) { Origani Herba}
koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae}
macierzanka {Serpylli Herba}
pokrzywa {Urticae Folium}
dziurawiec {Herba Hyperici}
rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis}
ruta {Herba Rutae}
nagietek {Calendulae flos}
nostrzyk {Herba meliloti}
Czy
Liść melisy 100
Ziele lebiodki 50
Kwiat rumianku 50
Ziele macierzanki 50
Liść pokrzywy 50
Ziele dziurawca 50
Ziele rdestu ptasiego 50
Owoc niepokalanka 50
?moje serduszko kochane, mój syneczek [*] 7 maja 2015 r. (30 tc) -
Sandri wielkie dzięki!!! Bardzo fajnie wszystko tam jest opisane. Już kupiłam co trzeba i dzisiaj zaczynam.
Trzymam kciuki za Ciebie! Informuj nas o postępach
ja też dam znać za jakis czasWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 21:10
moje serduszko kochane, mój syneczek [*] 7 maja 2015 r. (30 tc) -
sandri_1 wrote:Super! Mialas monitoring? Jak wyglada ten monitoring? Co ile sie chodzi na wizyte? Też o tym mysle...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 19:15
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
nick nieaktualny
-
sandri_1 wrote:Dzieki za informację Umowilam sie dzis do gina na usg pod kątem sprawdzenia pęcherzyka. Ale dopiero w pon wizyta i nie wiem czy nie za pozno to będzie. .. Zobaczymy.
Moje wizyty monitoringowe są bezpłatne, wówczas lekarz każe mi przyjechać tam, gdzie aktualnie jest na dyżurach lub gdzie przyjmuje.Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione