WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
No ej no proste, że najpierw do Was tu walę z wieściami! Mam ja popieswdolone życie....zawsze wszystko takie pojerąbane A już odetchnęłam z ulgą i miałam iść ćwiczyć dzisiaj na siłkę. Jak się okażę że fasola jest cał i zdrowa i tam gdzie trzeba, to po narodzinach się nasłucha jaka to była paskuda, że matce tak nerwy szargała.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
jeju będzie fasolka musi być nie ma innej opcji !
a tak poza tym to napiszecie mi na priv jakie wyniki masz jeju ? bo ja będę dopiero wieczoremjeju, weronika86 lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualnyHej ho :]
Dywan powinien wyschnąć nam po kilku godiznach szybko wysechł :] o nie walisz nie wiem ile wody na niego
Tez będe czekać w takim razie na wieści o becie. Trzymam kciuki baaardzo mocno!!
Weronika to faktycznie mogłaś zdrowo namieszaćstaraczka24, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Jak masz starą firankę to jak ją zwiniesz w kłębek to będzie się tworzyć dużo piany....możesz użyc pospolitego plynu do prania, bo proszek zostawia smugi a trik z firnka stosuje od dawna....ewentualnie te myjki satkowe....takie kwiatki...
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Jak masz starą firankę to jak ją zwiniesz w kłębek to będzie się tworzyć dużo piany....możesz użyc pospolitego plynu do prania, bo proszek zostawia smugi a trik z firnka stosuje od dawna....ewentualnie te myjki satkowe....takie kwiatki...
jeju lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny