WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
po dzisiejszym to na bank odlozycie sianko na inna podloge..tez sie nad tym zastanawiam, bo moja psina/ albinos od wziecia ze schroniska strasznie sie leni i siersc jest wszedzie doslownie. A jest szorstkowlosa i to sie wszedzie wbija, mam dosc prania i odkrzurzania godzinami.
-
juz wiem jak to zrobie, naleje trochę wody do miski wrzuce w to plyn do naczyń, trochę odplamiacza do kolorow zrobie piane ubiore lateks na rece ( rękawiczki ), nachyle się, wypne dupsko i będę szorować hahahahahahaha
weronika86, Czarnula87, jeju, aga.just lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:juz wiem jak to zrobie, naleje trochę wody do miski wrzuce w to plyn do naczyń, trochę odplamiacza do kolorow zrobie piane ubiore lateks na rece ( rękawiczki ), nachyle się, wypne dupsko i będę szorować hahahahahahaha
Przy takiej pozie juz bym miala palca w dupsku staram sie omijac w sumie taki seksik na dywaniew pianie mogloby byc zabawnieCzarnula87, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czarnula oj nie nie dam się namowic chyba ze dopiero w domu gdzie chwilowo mieszkamy mam cale mieszkanie do ogarniecia dziś. jakos dam rade - chyba
poki co czuje ze jest mi mokro ale nie wiem cyz to nie pozostalosci z wczoraj hahaha w domu sprawdzeCzarnula87, jeju lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:nie mozliwe ze w jajniku, do tej pory to by ci jajnik juz rozerwalo chyba .
Ale mam nadzieje ze to jednak zdrowa ciaza bedzie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 12:30
-
nick nieaktualny
-
Witam Was ja juz po ginie. Pecgerzyk 17 mm. Troche may bo od wtorku tylko 3 mm wiekszy moze jeszcze urosnie o tym dngu. Wczoraj i przedwczoraj wzielam po 5 tabletek moze wieks dawka ??
Na nastepny cykl lekarz zaisal CLO. Berze moze ktoras z was? Dobrze to dziala na pecherzyki? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykejti91 wrote:Witam Was ja juz po ginie. Pecgerzyk 17 mm. Troche may bo od wtorku tylko 3 mm wiekszy moze jeszcze urosnie o tym dngu. Wczoraj i przedwczoraj wzielam po 5 tabletek moze wieks dawka ??
Na nastepny cykl lekarz zaisal CLO. Berze moze ktoras z was? Dobrze to dziala na pecherzyki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 13:14
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Dziewczyny koniec z testami. Zrobiłam drugi i jest mega blady...jak w moczu jest krew to normalnie jest krecha ciemna jak byk a jak jest czysty mocz to krecha blada i co Wy na to?