WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Kejti pęcherzyk rośnie, ciesz się i nie panikuj
Przemyśl to Clo. To silny lek. Może dong? Może warto spróbować naturalnie zanim sięgnie się po ostateczność?
Czanula o tak - u mnie też pierwsze słowa na widok II to było 0 kur.va
Bardzo chciałam dziecko, to był nasz 1 cs. Zrobiłam test w dniu @, ale nic nie wyszło. Popłakałam i ok. Potem pokazał się na nim cień cienia, ale chłop mnie wyśmiał i czekałam na @ a jej nie było. Byłam pewna, że to zawirowania po antykch, bo to był pierwszy cykl po odstawieniu. We wt miałam jechać zrobić badania dla kobiet STARAJĄCYCH się o ciąże i z głupoty zrobiłam test, w pracy. O mało co z kibla nie spadłam Szok, ogromny szok. Potem radość
Ania fajny skład izoflawony, dong jak ktoś nie ma problemów z owulką taka ilość fajnie podziała
Jeju cały dzień o Tobie myślałam i wspieram Cię całym serduchem jak zawsze A teraz szczególnie. Wiesz?
weronika86 lubi tę wiadomość
-
aga.just wrote:Kejti pęcherzyk rośnie, ciesz się i nie panikuj
Przemyśl to Clo. To silny lek. Może dong? Może warto spróbować naturalnie zanim sięgnie się po ostateczność?
Czanula o tak - u mnie też pierwsze słowa na widok II to było 0 kur.va
Bardzo chciałam dziecko, to był nasz 1 cs. Zrobiłam test w dniu @, ale nic nie wyszło. Popłakałam i ok. Potem pokazał się na nim cień cienia, ale chłop mnie wyśmiał i czekałam na @ a jej nie było. Byłam pewna, że to zawirowania po antykch, bo to był pierwszy cykl po odstawieniu. We wt miałam jechać zrobić badania dla kobiet STARAJĄCYCH się o ciąże i z głupoty zrobiłam test, w pracy. O mało co z kibla nie spadłam Szok, ogromny szok. Potem radość
Ania fajny skład izoflawony, dong jak ktoś nie ma problemów z owulką taka ilość fajnie podziała
Jeju cały dzień o Tobie myślałam i wspieram Cię całym serduchem jak zawsze A teraz szczególnie. Wiesz?
No wlasnie licze na tego donga! Dzis wzielam 7 tabletek ale to juz chyba max chociaz dze ze tutaj niektore szaleja i nawet 8 biora
A powiedz mi czy ktoras z was ktora brala donga monitorowala wzrost pecherzykow? -
aga.just wrote:Kejti ajć wybacz, zapomniałam że Ty łykasz już donga. Jak podziała to nie bierz Clo Szkoda zdrowia.
Ja monitorowałam się przy dongu. W tym cyklu też będę. W poniedziałek wizyta.
A pisalas juz o tym, pamietam! Czyli ladnie rosly . Bede jeszcze brala do skoku tempki bo narazie stoi w miejscu i ani drgnie ten cykl to dla mnie zagadka -
aga.just wrote:Zobacz - bierzesz 3 dni i już zaczął rosnąć Mi po odstawieniu donga w pt owulka pojawiła się wt/śr.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
aga.just wrote:od 18 może pęknąć Mój gin uważa, że najlepszy to 24-25 mm. Mi raz pęknął na ok 22 mm, drugi na ok 24/25mm, tzreciego nie pamiętam
A moja gin uważa że najlepsze są 19-21 a że 25 to już przerośnięte. Mówiła że jak robią stymulacje do in vitro to najlepsze zarodki są z tych mniejszych pęcherzyków i że te komórki sa najbardziej wartościoweeweline -
jeju wrote:Hej...już byłam w drodze i lekarz zadzwonił, że jutro rano mam podjechać na 8-mą. Powiedział, że jestem dla niego wielką zagadką, bo testy wychodzą a z krwi beta hcg nie.
Jesli testy pozytywne i beta była 18 to znaczy że jest lub była ciąża. Nic innego bety raczej nie wydziela. Może jeszcze nie wszystko stracone szkoda że nie zapytałas lekarza o duphaston lub luteine na podtrzymanieeweline -
Jeju naprawdę jesteś chodzącą zagadką Trzymaj się!
Kejti od maja, z małą przerwą. W sumie nie wiem jak to liczyć. 2 cykle nieudane, lipiec torbiel, potem 2 mies anty na torbiel i od końca grudnia monitoring. W sieprniu ostawiłam córkę od piersi. Więc tak na poważnie w sumie to 3 mies Ten 4Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 21:07
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:nie boli, przestał już....
może coś ucisnęłam...
powtórzę za tydzień...nie chcę się denerwować już...może to nie nowy cykl jeszcze, bo w nowym cyklu już powinno nie byc hcg...opuszczam pokład na jakis czas, może później zajrzę....głowa do góry....jeju wie, że nie wolno ulegać euforii czarownic Wera żebys sie nie martwila, że mi nadziei zrobiłaś, bo nic takiego nie miało miesjca....prędzej ja sobie strachu napędziłam...będziemy mieć fajne dzidziory...spoko spoko....kwestia czasu
a ja nadal mysle ze cos tam jest bo jesli nie ciaza to juz bym sie martwila bardzo. -
Wystarczy, że ja będę Cię cisnąć pod wykresem. Na ósmą mam być u lekarza. Podejrzewam, że nic mi nie powie ale może będzie chcial pogadać i pomyśleć o tym co można zrobić bez stosowania clo i innych wspomagaczy. No i jak on widzi całą sytuację.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 07:11