WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
noooo straraczka skok super oby została w górze
A u mnie cyrk. Nigdy tak nie miałam. No i nie pękłam.... W poniedziałek był 23 mm, dziś na pewno ok 26 mm i nic... Czyżby cykl do tyłu będę? Człowiek się nastarał o owulkę, a dziad nie pęknął!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 08:39
-
aga czemu mówisz ze nie pekl ? tempka do 3 dni powinna skoczyć po owulce !
a ja jestem zla bo mi owu nie wyznaczy owulki ! jutro temp zmierze normalnie o 5 rano ale w sobote i niedziele będę ignorować bo robimy parapetowke wiec na pewno nie będę spac 4 godziny żeby o 5 wstać na tempke..Doris-83 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Staraczka u mnie zawsze dzień po owulce był skok. Jak pękał w wt wieczorem to już w środę rano była wyższa np. Od razu widziałam różnicę w temp. Teraz jest na pewno przed owulką jeszcze, nie pękł, a jest już powoli za duży
Po owulce o tej godzinie zawsze miałam powyżej 37, teraz marne 36.77Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 08:48
-
aga.just nie nakręcaj się! Spokój , tylko spokój nas może uratować.
Mamy dzisiaj astronomiczną wiosnę!Może jakieś przesilenia nas odpadają i z temperaturą mieszają?
Bądź dobrej myśli.staraczka24 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny chyba w samotności kontemplują.
U Werci różnie może być ale u Aniu, czeka maleństwo na testowanie i się cały czas denerwuje. Jak się będzie tak denerwować mocno, to ja pojadę do niej i do tyłeczka nakopię.
Aga się męczy z wielkim pęcherzykiem...Aga a może warto iść sprawdzić czy pękła a jak nie to trzeba może podać pregnyl?
-
Staraczko ja żułam jakąś też różową ale owocową, nie tę kids czy jakoś tak i rano znalazłam ją na poduszce przyklejoną zapomniałam wyjąć i usnęłam Ale spoko, już jest wykruszona po zamrożeniu
Zabrałam się za łazienkę, bo odkladałam ją na koniec ale, że pogoda super i tak do niej co chwilę wpadam, bo robię pranie za praniem, to jednak się za nią wzięłam. Na święta będzie może coś roboty mniej
-
Drugi dzień z gong quai, nie wiem czy to jest możliwe, jestem tuż po @ a mam mnóstwo śluzu, białego wodnistego. Nie miałam raczej problemów ze sluzem ale czy dong może tak podbić ten objaw?
I pytanie nr 2: wyczytałam, że nie można go brać z ibuprofenem, ibumu używam przeciwbólowo, czy to nie zaszkodzi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 10:37